Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 207 239
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 120
Много фейк изглежда наистина този чат и доста пипнат.. и то точно където пише коя е победителката. Плюс това отдолу има направо скрит текст. Да не би наистина да е Елена, спойлерът на livelaughlove да е верен и с този чат от Дискорт да се опитват да ни замажат очите. Очевидно нещо не е както трябва с чата.
Съжалявам, че пак се връщам на снимките от чата, но сега ги погледнах по-обстойно и две неща ми направиха впечатление. Първото е, че там където потребител 🍑 пита дали пише в бг мама или праща от бг мама, отговорът липсва. После въпросният потребител намерил коя пише тук, но накрая в третата снимка ми се струва, че нещо е пипано и то доста си личи. Едното е пост, другото е цитиране на поста и отговор към него, но реалния текст не се вижда. Приемам скритото име, задраскано с червено, но точно там където пише коя печели е пипано и аз нямам доверие в тези снимки.
Качвам линк към мнението и изрязана снимка на конкретното нещо.

Държа да отбележа, че нямам нищо против потребителката, която го е споделила с нас, по-скоро да не би нея да са я подвели също.
https://bg-mam.ma/p/1532578/46133446

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 09:53 от Greatness

# 121
  • Луната
Скрит текст:
Туй сега какво значи според ваЗе, както казват по моя роден край?

Според мен се връща назад на срещата, която е уж перфестна. А след това се чуди къде е сбъркала. Аз така го тълкувам.
Аз го разбирам, че тя е спечелила.
Аз хич не я харесвам
Тифче, сложих коментар, че ми бяха изтрили поста, с който се записах в темата... и трябваше набързо да измисля някаква умнотия Grinning Grinning Grinning
Иначе Ленчено пише, че се е преместила в Севлиево декември 2018 година. Това във ФБ. Не пише да се е преместила в Пловдив. Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 00:56 от Woman^In^White

# 122
Да ви попитам нещо ,макар че и този коментар може да ми изтрият. Смятате ли,че блузата е една и съща?

Блузите са различни и по цвят, десен и по кройка също леко се различават. Плюс това момичето от горната снимка е със сЮтиен, а знаем, че Легенчето такъв не носи. Sunglasses

# 123
Сега за чата от Дискорд. Когато се появи, почти всички го възприехме за чиста монета. Но в него има едно сериозно противоречие. Този чат, уж личен, пък станал публичено достъпен, или поне на хора, които не участват в него, е между три лица, за които се предполага, че са хора от продукцията. Споделят си, че PR- ката на предаването е пуснала фалшивия спойлер за Елена. Но в същност печели Японката. Та, тези три (приемаме жени) знаят реално кой е победител и не би трябвало да се информират в чата взаимно за това. Цитирам: Веси каза, че ще се преструват, че ще спечели тази, за която livelaughlove пише, а в същност ще спечели японката". Две неща - първо, какво ги интересува тези жени под какъв псевдоним се е регистрирала PR-ката, и второ, защо им е да си повтарят помежду си вече известната на тях информация кой реално печели. За мен този спойлер е насочен към потребителите на бг мама и то съвсем целенасочено. Направено е така, че той да достигне до нас. Тази моя хипотеза съвсем не решава основния въпрос, но е знак за мащабите на фейка.  

Аз пък наистина мисля, че е верен и че това е някакъв случаен гаф. Тази потребителка се регистира само, за да каже това и после изчезна. Отказваше да даде инфо за финалистките , защото нейната позната уж можела да си има неприятности,  но държеше да повярваме, че Елена е победител. Ако чатът в дискорд беше фейк, тя щеше да се появи и да каже нещо по този повод. Представете си вие да пишете спойлери, защото имате инфо от кухнята- нямаше ли да реагирате, ако някой си твърди, че сте човек на продукцията и това се чопли 210 страници в темата? Но пак ще се повторя - дори да оставим т.нар спойлери, достоверни или фалшиви, от поведението на Елена за мен е очеизвадно , че не са с Евгени в момента. Както неше ясн от преди началото на миналия сезон, че Виктор не е намерил любовта в предването.

Възможна е обаче и друга хипотеза. Потребителката, която изрично сподели, че се регистрира с друг ник нейм да е помолена от нейната близка да не предоставя повече спойлери. Хората от предаването, които четат тук, са видели, че има верен спойлер и като контрапункт пускат чата в Дискорд. Изобщо възможности много.
Относно блузата. По-вероятно е да е различна, но и аз мислих още преди време, че е възможно това да е Елена, предвид честата употреба от нея на дрехи с набран горе ръкав (малко винтидж), каквито другите момичета не носят.

# 124
  • София
На мен пък много ми прилича на нейния гръб Thinking

# 125
И на мен гърба ми прилича на нейния и косата също.

# 126
Имах вече в предната тема пост във връзка с пост на потребител svetlaangel в основната тема с препратка към Инстаграма на дама, която е едновременно бивша съученичка на Евгени и приятелка на Елена. Посещавала я е в Берлин.
Цитат
Цитат на: svetlaangel в чт, 23 мар 2023, 19:54
За любителите на Теория на конспирацията : преди време забелязах, че Елена и Евгени имат обща позната : https://www.instagram.com/p/Co_A5g6ucEa/?utm_source=ig_web_button_share_sheet , но не смятам, че се познават отвън, отпреди. Просто светът е малък, а и са от Пловдив и двамата.
Може да се заблуждавам, но за разлика от svetlaangel все си мисля, че има доста шанс Елена и Евгени да са се познавали или най-малко засичали преди Ергена. На почти едни и същи години са, от Пловдив са, движили са се из артистично-интелектуални среди. Евгени е отишъл да учи в чужбина, но все се е връщал в Пловдив, град, който не е голям като Ню-Йорк все пак. Елена също е от Пловдив и сигурно се е връщала през престоя й в Берлин и след него. Има доста вероятност освен въпросната дама с Инстаграма, да имат и други общи познати/приятели.
Не че това променя въпроса за победителката, но ако е така би поставило отношенията им на друга основа.

# 127
Коя е "победителката", не е важно. Лубоф има ли ще разберем на първото интервю след финала.
Интересно е коя е 3тата финалистка. Аз залагам на Виктория; тя си има и пост а-ла "издъних се"
От промото неизлъчени остават кадрите с костюмите-съответно Боряна и Джия; както и скока в басейна-100 про Валерия (за справка еп.2 единственото момиче от останалите с черен цял бански)

# 128
  • Вестерос
Може точно това да е грешното ѝ решение - да откаже розата.
И аз така мисля, че е отказала розата, после я е било яд

# 129
Не съм забелязала това за банския на Виктория. Интересно, ако е така. В шоуто на Ц. Крисия каза, че най-фалшива или двулична беше, е точно Вики.
Аз обаче я харесвам и ако е върнала розата, да не съжалява изобщо.

# 130
Неее, аз предположих, че е възможно третата финалистка да е Виктория, но за сцената в  басейна определено е Валерия

Просто от pool party-to няма др с такъв
Не съм забелязала това за банския на Виктория. Интересно, ако е така. В шоуто на Ц. Крисия каза, че най-фалшива или двулична беше, е точно Вики.

# 131
Неее, аз предположих, че е възможно третата финалистка да е Виктория, но за сцената в  басейна определено е Валерия

Просто от pool party-to няма др с такъв

На мен Валерия ми се струва доста кльощава в сравнение с момичето от басейна.

# 132
На мен ми се струва, че Карабаджакът ще продължи да наковава Валерия и Айлин пред Евгени и това ще доведе до гоненето на Айлин. Допускам, че може да използва склонността на Генчо да бъде строг, но справедлив, и да "изпорти" Айлин за някакво провинение или нечестност.

А относно това защо продукцията не е спряла роднините на финалистките да се снимат и да качват - мисля, че е умишлен ход. Знаели са, че няма как да опазят всичко докрай и са оставили само финалния избор забулен в мистерия, за да пускат постоянно намеци ту за Валерия, ту за Елена.

Ако жената в сторито на Телешоповица наистина е редакторка, някой тук беше споменал името "Цвети", може да е само Цветина Дакова - Бончева, но в Инстаграм профила си няма достатъчно снимки, по които да заключим тя ли е, не е ли.

Не знам дали е от осветлението, но в сторито на Теа пътят на косата на жената ми подсказва боядисване, а Елена май си е с естествения цвят.

# 133
Да, така прочетох в коментар към Комеди клуб подкаста, от тяхна фенка. После Блага го каза също, в интервю. Че е редакторката им Цвети.
https://m.facebook.com/p/1408450259/

# 134
  • Свети Влас
Момичета и аз идвам със спойлер ( но колко е вярно не знам)-преди време гледах една жена в Тик Ток, която обясняваше как на финала са Айлин и Валерия. Евгени е щял да избере Айлин, но е станал някакъв скандал и в последствие е избрал Валерия.
Конкретното видео не мога да намеря, но намерих това с ТутанКамион

Общи условия

Активация на акаунт