Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 85

• 46 442
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не ми е споменавано вземане на кръв, нямам никакви подробности. Вероятно няма да е такова. Четох в интернет, разпитвах тук момичетата - има различни лепила.
Лепилото и трансфера са ми в различни дни.

# 421
Аз също не промених нещо кой знае какво в режима си, като изключим ходенето на танци и мъкненето на тежките торби от пазара! Намалих и малко ходенето, че иначе си правя по едни 12-13 000 крачки сега ги направих наполовина, но ми е много мъка за тях Sad кафе питах Док (пак в Надежда, междудругото) дали мога да пия по едно, поне - каза "разбира се", и него намалих от 2-3 на 1 и то с много мляко! Алкохол не пия, принципно та там проблеми нямам и с цигарите така Wink

# 422
Не ми е споменавано вземане на кръв, нямам никакви подробности. Вероятно няма да е такова. Четох в интернет, разпитвах тук момичетата - има различни лепила.
Лепилото и трансфера са ми в различни дни.

Аз след трансфера супер много се пазих и не беше успешен, та май в баланса е истината, без тежко и стрес по възможност, а за кафето ми беше казал доктора, че по 1 на ден съвсем ок.
Успешен трансфер, пък след това ще споделите подробности! 🍀😊

# 423
  • София
Благодаря ви момичета, че споделихте. Наистина си трябва баланс.
Дано бъде успешен този път. Flowers Four Leaf CloverAnimal Hatching Chick😊

# 424
Момичета,
16 ти от цикъла съм и прогестерон т ми е 0,40 … започвам подготовка за трансфер,но не е ли нисък ,като все още не съм започнала циклогеста и каквито и да е медикаменти за повишаване на прогестерона

# 425
  • Sofia
И още един въпрос понеже АМХ ми е 8.68 и сега като пусна за инсулиновата резистентност може ли да се разбере дали имам ПКЯ ?
Често при СПКЯ има и ИР.
Изследвайте и мъжките полови хормони. Ако са завишени, това също говори за СПКЯ.

# 426
Момичета, моля за малко помощ. Ще подам документите си сега по фонда. Там, където трябва да отбележа за начин на получаване, искам по електронен път, с ПИК от НОИ ли става? Може ли да ми обясните? Благодаря!

# 427
Момичета, моля за малко помощ. Ще подам документите си сега по фонда. Там, където трябва да отбележа за начин на получаване, искам по електронен път, с ПИК от НОИ ли става? Може ли да ми обясните? Благодаря!

Да, с ПИК на НОИ би трабвало да може, както и с електронен подпис.
 https://edelivery.egov.bg/ е сайта, където ще трябва да влезете, за да си изтеглите заповедта.
Пробвайте дали успявате да влезете в системата и ако всичко е наред, може да посочите в заявлението e-mail адреса,  с който сте се регистрирали.
Успех!

# 428
Много благодаря!

# 429
Здравейте, след стимулацията цикъла ми дойде нормално. Следващият цикъл обаче ми закъснява с 4 дни, това нормално ли е заради всички лекарства предходния месец?

# 430
Да, нормално е, моят закъсня с 6 дни от стандартното.

# 431
Здравейте, след стимулацията цикъла ми дойде нормално. Следващият цикъл обаче ми закъснява с 4 дни, това нормално ли е заради всички лекарства предходния месец?
Моят втори цикъл след дълъг протокол закъсня с почти 20 дни.

# 432
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам имали ли сте проблем с поставянето на утрогестан след пункция? Защото след като започнах да го поставям вагинално, започна един лек сърбеж, който на моменти се усилва, и започвам да се чудя какво се случва, дали е алергична реакция. Свързах се вече в лекаря си, но искам и вашето мнение по въпроса. Досега не бях чувала някой да се оплаква от утрогестана, но определено няма нищо друго, което да е причина за тази реакция, при положение, че не съм правила абсолютно нищо което да доведе до това.

# 433
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам имали ли сте проблем с поставянето на утрогестан след пункция? Защото след като започнах да го поставям вагинално, започна един лек сърбеж, който на моменти се усилва, и започвам да се чудя какво се случва, дали е алергична реакция. Свързах се вече в лекаря си, но искам и вашето мнение по въпроса. Досега не бях чувала някой да се оплаква от утрогестана, но определено няма нищо друго, което да е причина за тази реакция, при положение, че не съм правила абсолютно нищо което да доведе до това.
Здравейте,
Аз имах този проблем с утрогестан,но след по- дълго ползване лек сърбеж и доста силен дискомфорт

# 434
S.G.C., може да го прием през устата, но пада кръвното от него. Все пак говори с репрото. Успех! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт