Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 944
  • 845
  •   1
Отговори
# 780
  • при моите деца .....
Привет!
Карзче, стискам палци да намериш точния лекар и вярната терапия Flowers Four Leaf Clover
Мони, късмет, щастливи мигове и любов в новия дом Flowers Four Leaf Clover
Вечеряме вкъщи, Марти е на бал.
Днес ММ е успял да си купи тоалет за бала на Марти.
Пия вино....
Мързелива петък вечер.
Наздраве!

# 781
  • София
Ние бяхме на инцидентно гости на приятели. Поканиха ни в 18:30 ч, когато тъкмо тръгвахме от работа. Запознахме се с доста интересни хора там. Непредвидените неща стават много хубави понякога.
Ени, дано синеочка се оправя този път бързо. Heart
Днес бях при нашата лична за бележки на децата, че ще ходят по екскурзии другата седмица. Масово имаше там болни деца от детска и ясла със сходни симптоми.
Карзче, дръж фронта, че ми трябваш здрава като дойда. Kissing Heart

# 782
  • гр.София
Добро утро ☕
Карзче, стискам палци да се оправиш бързо ✊
Ени, милата синеочка 🤗 край нямат тези вируси!
Родива, радвам ви се, права си, че непредвидените неща се получават най-добре 🥂
Боби, браво! Напредвате малко по малко 🙂 ти, готова ли си?
И тук са почивни дни, което при мен означава фул работа 😁
Нищо не си купих вчера, удави ни цял ден, спри, тръгни, чадър отвори, ааа, така се изнервих, че се прибрах😁 от днес на работа, сигурно 25 градуса ще бъде!
Хубав ден момичета 🤗

# 783
Добро утро.
Карз, бъди стриктна с лечението и упражненията. Ти си си нужна.
Надявам се болните да са малко и да им мине бързо.
Хубав ден от мен!

# 784
Добро утро.
Карз, ще се справиш, но ще е необходима промяна в начина на живот.  Обърни си внимание.
Дано Синеочка пропусне АБ.
Планът за днес е почистване, разкрасяване и дим да ме няма.
Ем, здрави и спокойни да са бебетата.
Хубав ден.

# 785
  • На брега на реката
Добро утро!

Карзче, стискам палци всичко да се оправи и да попаднеш на читав специалист!

Фонсче, да не се развихриш в градината?

Ени, бързо да се оправи Синеочка и дано не стигнете до АБ!  Много ти се кефя на аватарите!

Роди, така се прави! Винаги непланираните събития, са били по-интересни!

Аз ще си гледам Палечка днес и утре, че мама и тати са на пикник с колеги и дори ще ходим на село, да ѝ се порадват прабаба и прадядо! Вече се готвят сармите за довечера, че да има какво да хапнем!
Като звъннах на майка и татко снощи да питам приемат ли две гостенки, отговора беше - идвайте веднага! Дано съм жива и здрава  и аз така да се радвам на правнуци! Пък и дай Боже всекиму!

Хубав уикенд, момичета! Деско, лека работа на теб!

# 786
  • Бургас
Добро утро!
Благодаря ви,от сърце, момичета за подкрепата! Тя е много за мен! Обичам ви,всички! ❤️Искам да сте здрави!
Роди,случайните неща са хубави!
Деси, дано случиш на хубаво време днес!
Ени,нагушкай Синеочка!
Моя дребния спи,без да се е будил.

# 787
  • Бургас
На юбилей сме ние довечера. Малко странно е когато хора, от нашата компания започват да отбелязват 50 години Simple Smile
План да днес-да изтърпя децата, баща им и заека. Амбициозен е , но не и неизпълним Simple Smile

# 788
  • при моите деца .....
Добро утро!
Друго си е да се наспиш.
Нямам планове за деня.
Но май се припокрива моя план с плана на Лина 🤣😂
Бубе, твоят план е чудесен! Дай Боже всеки му такива емоции да изживее.
Ени, как мина нощта? Как е Синеочка? Дано пропуснете АБ.
Мързелива събота!

# 789
  • Бургас
Добро утро!

Ени, дано не стигате до АБ този път! Синеочка расте, изгражда имунитет, все по-бързо ще бори вирусите. Избутахте ДГ, вижда се краят на градинския сопол Simple Smile

Моят план за днес е основно работа, пералнята поне 2 пъти трябва да се завърти, а може и 3, че времето е хубаво, чистенето го оставям на робота, аз само нещо за ядене трябва да приготвя, а още не знам какво. Винаги имам боб и леща под ръка, та може и едното хранене да е някое от тях. Сега се сещам, че имам и сарми в буркани, в краен случай и на тях ще посегна Joy Очертава се слънчев ден, та час-два и за разходка с Марто ще отделя.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 790
Добро утро!

Снощи се завърнах аз изтощена, но заредена с приятни емоции. Много ми хареса всичко,  дано и да е било ползотворно. Любимият е изчистил, та за мен остават перални и пазар.

Времето е разкош и сме се сгласили да палим барбекюто.

Спокоен ден, банда!

# 791
Добро утро.
Синеочка спи,не се е будила,но аз в 5 я пипнах и беше започнала да вдига темп. и й дадох сиропче. Ще я видя като стане как ще е.
Благодаря ви. 😊
Лин,малко странно,казва. 😆 Харесва ми чувството ви за хумор с ТМ. Няколко пъти вече ме разсмивате.
Бубе,аватарите са ми от едно приятелче от друга тема. Няколко пъти ни пуска на всички пишещи нови картинки. Да се забавлявате с гостенчетата при прабаба и дядо. ❤🥰
Селесте,дано да си права,че започвам да губя надежда вече. 😓

# 792
  • на Мелмак
Добро утро,
Много хубави емоции през почивните дни, момичета, ви желая.
Аз съм работна, утре на маникюр, уцелих едни обувки, мислех, че ще ги връщам, но не, харесаха ми. Поръчах си и боти и кожено яке харесах, но сега се чудя цвят и модел.
Сложих в уреда едно месо да се свари, после ще му сложа картофи или ориз или нещо, което искат децата. Сарми ми се приядоха покрай вас рано сутринта. Вчера излизахме навън, беше много приятно. Вечерта се видяхме с приятели, разпуснах добре.

# 793
  • Бургас
Защо всяка година ходя и се бутам на Флората в Бургас ,заедно с цялата област не ми е много ясно. На всичко отгоре не се занимавам и не гледам цветя.
Поразходихме се с децата, които бяха с колелата, да да можем хубаво да се заврем в другите хора.
Сега ще си почина ,че се уморих

# 794
Ние днес семейно бяхме на поход - Симеоново- Бистрица. На билото преди да се спускаш преди Бистрица се озовахме до внушителна бетонова ограда. Оказаха се 52 дка на братя Домусчиеви. В сърцето на национален парк Витоша. Не мога да повярвам в каква държава живеем.

Общи условия

Активация на акаунт