Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 939
  • 845
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Поспрях се малко с чистенето и работата да пийна кафенце. Четвърта пералня се върти вече, а уж планирах за
днес дълга разходка...
Линче, аз с нетърпение ще посетя Флората отново като дойдем.  Много ми харесва обстановката там. Този път ще бъдем и с кучето. И то ще подивее от кеф. Relaxed
А това за строежите думи нямам аз за нашата държава.
Миналата година бяхме в Банско с наш познат германец. От терасата на 5 звездния хотел се виждаше стар строеж до никъде. И така си стои кой знае от колко години. И той не спря да се възмущава как е възможно това да се случва на такова прекрасно място в планината. Няма закон, който да ги принуди да довършат или махнат започнатото.

# 796
  • Бургас
Защо всяка година ходя и се бутам на Флората в Бургас ,заедно с цялата област не ми е много ясно. На всичко отгоре не се занимавам и не гледам цветя.
Ми не дойде с нас на площадката, ходиш да се вреш в тарапаната. Аз мисля някой следобед през седмицата да я поразгледам.

Роди, кога идвате? Цветно изложение "Флора 2023" е до 08.05 и се провежда пред експозиционен център Флора Simple Smile Ти може би за мястото говориш, не за събитието.

Ени, то и аз на това разчитам, че зимата бяхме по същата схема с Марти, седмица на градина, две вкъщи. Поне овладявах бързо нещата и до АБ само в болницата стигна. УНГ ми каза преди време да издържа до края на градинския период, после ставало по-лесно, а и като гледам по Вики, май е прав.

# 797
  • Canada
Ени, съчувствам, дано се разминете без антибиотик 🤗

Тит, какво те учудва, и в Канада в национални паркове има частни имоти. Друг е въпросът къде с колко мисъл за природата се правят нещата.

Бубе, само малко домати пикирах 😁 Забавно да ви е ❤

Карзче, как е младежа?

Извадих днес боичките и се направих красива, друго си е 😁

# 798
Цял следобед лежа на двора с книга, а преди малко палнахме барбекюто. Няма да вечеряме на вън, защото още е студено, но официално обявявам сезона за открит! 🤩

# 799
Благодаря ви за пожеланията!

Ем, чудесно! И аз исках три деца, но нямаше кой да ми помага.

И аз едно време си мислех, че ще имам 3 деца, ама после кариеристката в мен се обади и накрая може и без едно да си остана Grin Иначе и къщата сме я строили с идеята за 3 деца, нали ММ е оптимист. Вярва в невъзможното. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ени, прегръдки. Дано да се размине антибиотика.
Бубе, много хубаво когато различни поколения се събират на едно място. Имам чудесни спомени от няколко такива  събирания и макар вече част от хората да не са сред нас, спомена остава и топли сърцето. Heart
Роди, много са хубави такива спонтанни срещи.
Фонс, много добре си направила.
Али, идилия Heart Eyes

Аз домакинствам днес и правя програма за май, че много натоварен ще е месецът. Имаме един дълъг уикенд в Лондон, ще съчетаем отпразнуването на наша годишнина, народните веселби по случай коронацията и най-вече ще видя сестра ми, след това ще ходя на концерт на Хари Стайлс с племенница номер 2, понеже нейните родители категорично ѝ отказаха, пък аз трябва да си пазя титлата "най-готина леля евър", имаме и билети за мюзикъл, след това бързо отскачам до България, да видя близначките и за бала на племенница номер 1. И ако накрая на този емоционално зареждащ и финансово изтощаващ месец не обява фалит, смятам да почерпя. Joy

Вчера бяхме в един италианки ресторант и ядох най-божественното тирамису на света. И сега съм решила да го пресъздам вкъщи. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 21:40 от Emelie*

# 800
Тенкю,мацки. Ще мине и това,но снощи бях афектирана и ядосана. Май ще се окаже коремен вирус,че само от това се оплаква и температурата. Аз не спах нощес,да я следя за темп. и одеве като полегнах,та 2 часа почти съм спала. Нещо и на мен ми е кофти на корема,та може ли мен да ме пропусне вирус?! 😅😂 Кекава работа. 

Ем,много добре звучат плановете,финансите само да наместиш. 🤭 Това първото изречение ще се направя,че не съм го прочела. 🤪 Чакаме си те,но поне с едно ще ни зарадваш.
Исках и аз да седим на въздух на двора,ноо направо си беше хладно. Всеки ден гледам прогнозите с надежда за топличко,но уви. Наистина февруари беше по-топло от април. Луда работа.

# 801
  • на Мелмак
Здрави да сте Ени Hug
Не знам защо, но днес такъв глад ме гони, не е за разправяне. Що боклук изядох, УжасТ.
Ем, всичко по реда си деца, работа... Ще се наместят Simple Smile
И финансите се наместват Wink
Да, днес си е гадничко времето, дано май е по-нормален.

# 802
  • Бургас
Ем,пожелавам ти да изпълните къщата с много детска глъч и смях! 😍
И всичко останало да ви се случи!

Фонсе,добре е баткото! Спрял е хеловете и протеините. Тренира си. Добре се чувства.

Флората,не знам дали ще имам честа да я посетя,но много искам. Обичам цветята!

# 803
  • при моите деца .....
Привет!!!
Разписвам се с мързелива събота.
Ем, присъединявам се към пожеланията на момичетата - да напълните къщата с детски смях и глъч.
Марти е на бал.
Ние вечеряме.
Наздраве!
За любителите на танците една снимка от най-дълго хоро в София.
На Марти клубът участва, но тя пропуска.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 20:18 от * Боби *

# 804
  • Бургас
Ох,😍като видя,чуя,прочета за народни танци и хора,сърцето ми се разтуптява! ☺️❤️ Много ги обичам!

# 805
  • Canada
Карзче, радвам се 🤗

Ем, каквото е за теб си те чака, едно по едно 🍀🤞

Але, чудесна програма сте си спретнали 🙃

Натъжих се, преди около седмица котката роди три котенца, сега видях, че е останало само едно 😥

# 806
Боби, страхотна снимка!
Карз, какво общо имат протеините? Силно ме интересува, защото и момчето ми си поръча.
Фонсе, понякога така е редно да се случи.
Ети, и аз имам такива дни. А после колко ми е съвестно....

# 807
Ем, харесва ми програмата ти. Ако се замислиш и по 2 можеш да я изпълниш.
Уникално е да седиш на дивана и да слушаш дъжда. Чак ми се прииска да запаля цигара, но ще е само кафето.
Днес по планините, утре културно-масова дейност ( взехме билети за театър).
Сега навивам приятели за 1юли, ама нещо не виждат романтиката в посрещането на изгрева на плажа.
Мама ми набра онзи ден цветя, сега са се разтворили и са прекрасни. Цялата къща е пълна с люляк, лалета и божури.
Утре пращам ММ за левурда, имам да меля и самардала.

# 808
  • Бургас
Мари,най-простите (така да ги нарека)протеини, са бъкани с кофеин. Това да най-слабите и ,,уж,, безобидни. Други има с много бианаболи и химии от този род.
Но,ако питаш мен,или се консултирайте с лекар или най-добре е,изобщо да не ги започва синът ти!!!
И в никакъв случай,консултация във фитнеса и приготвените там смески. Никой не знае,какво са сложили.

# 809
  • Бургас
Днес и аз си набрах люляк, сложила съм си го до компютъра и си представям, че работя на някоя полянка Simple Smile

Ети, не си сама, сестро, втори месец преди цикъл съм като ламя, постоянно ровя в шкафа, че чак и на сладко налитам, а не съм му фен. Преди минавах само със силни болки в гърба/кръста, обаче сега явно и с глад.

Карз, радвам се за младежа. Не съм забравила за лекарствата на майка, в понеделник ще ти пиша, че по спомен се сещам само за Ритмокард, а има още 3-4.

Ем, онзи горе си знае работата, всичко с времето си.

Общи условия

Активация на акаунт