Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 941
  • 845
  •   1
Отговори
# 765
  • На брега на реката
Добро утро!

Ем, честити да са дечицата! Нека да имат дълъг и щастлив живот, обградени от любими хора! На мама-героиня, бързо въззстановяване и здрави нерви!

Карзче, какво стана?

Много ми хареса двудневната, работна седмица. Единия ден я почнеш, на другия я свършиш!  Ами, супер!

Честит ни петък!

# 766
Добдо утро и от мен.
Просъдединявам се към поздравите на Буб за петъка ви!

# 767
  • гр.София
Добро утро ☕
Брей, къде сте всички?
Гледам времето в момента, е що да не вали и гърми цял ден, нали съм почивка 😁
Ем, трудно ще и е на милата, тук на моята приятелка дъщеря и е в същото положение, един син на три и близнаци на 20 дни, пълна лудница, малкия тича, вика, иска вниманието на майка си, вчера ухапал едното бебе.... Без помощ не знам.
Днес въпреки времето, трябва да изляза, искам някакво пролетно яке, ММ е почивка, та ще пообиколим.
Хубав ден момичета 🤗

# 768
Добро утро.
На педал бях от ставането, чак сега сядам в метрото. Такъв ще ми е целият ден, но ще мине
Хубав ден.

# 769
  • Germany
Добро утро!
Преместихме се. Имаше инфарктни ситуации, но накрая всичко беше наред. С големият спахме в старата къща, че днес има пак матура и да не го стресираме. Довечера всички в новото ни вкъщи🙂
Стиснете палци за големият днес, моля. Да е спокоен и да се справи блестящо!
Хубав петък на всички!

# 770
  • София
Добро утро!
Стискаме Мони! Flowers Four Leaf Clover
Довечера ще имате значи емоционална вечер.
Ех, как го чакам и нашето ново вкъщи да е готово. Hug

# 771
  • Бургас
Днес съм за първи път с колата на работа. Тъй като днес е тържеството на буквите на малката и трябва да ги вземем по-рано и ще взимаме и чантите, та баща им няма да може да дойде навреме,та ще ги прибирам аз. Понеже при нас наоколо е трудно паркирането (в центъра) та ММ ми заръча като паркирам да пратя снимка Wink Хареса му как съм се справила. Все още някой неща са ми трудни -като тръгването на баир, но аз съм упорита и все на баири се врЪ ( като съм с мъжа ми,де)

# 772
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Днес ми е почивен ден, ММ ме събуди, направи кафе и сега заспа. Уфф, искам и аз Grinning

Ем, чудесно! И аз исках три деца, но нямаше кой да ми помага.

Бубе, много хубава работна седмица, аз имам три дневна и седемдневна.

Мони, ще се справи детето Hug

Моето решава матурите от предходни години с по една - две грешки. Дано и на реалната така да е.

Хубав ден ви желая!

# 773
  • Бургас
Привет момичета!
Извинявам се,че чак сега пиша,но вчера емоциите ми дойдоха в повече. Второто мнение - лекарят не е ЗА тази интервенция,която искаха да ми правят. Няма никаква гаранция,че ще налучкат правилното място и ще ми реши проблема. Обясни ми, как с различни методи,не от трдиционната медицина, мога да контролирам пристъпите. Ще има много информация да търся,но щом се налага. Лекарства които да ми помогнат,няма. Само валидол. Каза,че ако състоянието ми продължи да се влошава,да се подложа на аблазия,но резултат- кой не знае! А лекарите в отделението бяха категорични,че това ще ми реши проблема на 100%. Но,да не забравяме за източването на Здравната каса.
Та,така! За сега ще живея!
Снощи се наревах едно хубаво,че трябваше да ми излязат емоциите...

# 774
  • На брега на реката
Карзче, а за трето мнение, което да подкрепи някое от горните?

# 775
  • Canada
Карзче, още вчера си помислих това Здравната каса. Поплачи си и помисли нещата на трезва глава. Ще живееш, разбира се, къде ще ходиш 🤗

Ем, честита двойна радост!

Приключвам работната седмица като след няколко дни на боксовия ринг 😂 Новата колега ми създава грижи, имах и тежки казуси за разследване и разрешаване. Поне ме чака дълъг уикенд 😁

# 776
  • Бургас
Бубе и това съм планувала,но след месец поне. Хем и профилактична кардиограма да си направя. Даже съм решила и при кой лекар,също много добър кардиолог.
Фонсе, започнах да търся необходимата информация и намирам много интересни неща. Ще се пробвам с едни добавки,които са по препоръка от китайската медицина. И за йога ще търся клипчета и още неща.
Сърцето ми трябва да влезе в ритъм! 🍀🙏

# 777
  • Бургас
Карз, с майка явно сте на един хал, при нея засега удържаме положението с лекарства.
На първо време трябва да се успокоиш, после нещата ще си дойдат по местата. При кого ще ходиш на контрола? От д-р В.Горанов имаме ние добри впечатления.

Фонс, да презаредиш батериите на макс.

Мони, наздраве за новото вкъщи! Simple Smile

# 778
  • Бургас
Селесте,пиши ми на лично или по месинджър,когато можеш,за лекарствата и оплакванията на майчето ти,моля те!
Горанов не съм го чувала. Мисля при Ралева да ходя.

Малкия ми заспа още преди час 😔 само да не се разболява нещо,че вече ще се гръмна! Офффф....Омммм....

Няма ви тази вечер 😔🤔 дано сте по хубави задачки 😉🍀

# 779
Карзче,стискам палци да се оправи всичко. Не се шашкай,няма да си помогнеш с притеснения и нерви. Трудно е,знам,но ще овладееш нещата,сигурна съм.
Ем,честитооо! 🥰❤❤ Да са здравички бебчетата и сили на майката-героиня! 🍀
Вчера Синеочка сподели,че едно дете в групата е имало температура,кашлял и повърнал. Още като го каза,ми мина през акъла,че ще очаквам включване и не закъсня. Одеве и тя вдигна темп. и й беше лошо. 😓 Честно ви казвам,нервите ми не издържат с това боледуване. 5 дни е ходила на ДГ. Само дано не стигнем пак до АБ,че влезнахме в омагьосан кръг и не знам как ще излезем.
Тъй,измрънках. Лека вечер! 😊

Общи условия

Активация на акаунт