Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 705
  • 845
  •   1
Отговори
# 810
Добро утро от Бари. Тук е 5.20, но защо пък да не се събудя?
Качвам няколко снимки,  мисля,  че Новинка мечтаеше за Бари и Пулия.

Пожелавам ви хубава неделя.

# 811
  • на Мелмак
Добро утро,

Съни, чудно да си изкарате Hug

Най- накрая си намерих овче мляко и пия кафе с него, мммм забравила колко хубаво беше. Козето го има по магазините, но на мен ми мирише ужасно. Доволна съм Grinning

# 812
  • Бургас
Добро утро!
Селесте,не е спешно. Когато можеш!
Съни, весело да си изкарате! Много красиви снимки!
Хубава неделя,момичета!

# 813
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Съни, прекрасни снимки. Незабравими емоции.
Аз се записвам е неделя - Ненаспана ☹️
Така е в сезона на баловете.
Марти се прибра в 6.20.
Днес вече ще стягам Митето да пише.
Хубав ден!
Една снимка на Марти със тоалета за вчерашния бал, днес друг ... И още не е започнал май....

# 814
  • На брега на реката
Добро утро!

Направих баничко-мъфини и чакам Палечка да се събуди!
За пореден път ще я похваля, ама наистина е дете-мечта!  Ходихме при прабаба и прадядо и толкова са ѝ се радвали, а пък тя, все ги хващаше за ръка и искаше да я водят при кокошките да взема яйцата, пиленцата, да видят доматите в оранжерията и такива неща, а те се разтапяха.  Майка беше направила супа от кокошка и тя си хапна с кеф и ѝ каза: бабо Светло супата е вкуснотийка! Познайте дали майка не се разтопи! Heart Eyes
Знаете ли, колко е мило да ги гледаш, как се вдетиняват прокрай нея! Heart
Дай Боже, още дълги години да сме така!

Съни, весело да си изкарате! Благодаря за снимките и ще чакаме още!

Ети, и аз си пия кафето с мляко, ама краве - купешко! Така искам да има от къде да си купувам овче или козе, че в онази книга дето Фонсчето я препоръча така пише. Така и не намирам време да я дочета до края!

Хубав ден, момичета!

# 815
  • Бургас
Много хубава Марти!

Бубе,и аз се разтопявам,като те чета! Душичка!

# 816
  • Бургас
Добро утро!

Съни, приятно пътуване! Весело да ви е! До Алберобело и Матера ще ходите ли?

Пътуването до Бари ми беше най-евтиното пътуване със самолет евър. Уиз тъкмо бяха пуснали линията и хоп, 20 евро двупосочен билет. А онзи ден погледнах произволни дати за октомври-ноември за различни места и билетите започваха от 350 лв?! И като сложа х 4, и не ме кефи Joy Но ще се лети, де, то е ясно, този свят иска разглеждане.

И аз ще стягам куфарите днес, ама за санаториума до бургаските минерални бани Joy С шефа се бъзикахме онзи ден, че идвало време да ходим не по почивки, а по такива места.

Хубава Марти Heart, чакам с нетърпение снимките от нейния бал. И от на Руми девойката.

Прекрасен ден, момичета!

# 817
Селесте,  да, днес ще ходим до Алберобело и Матера, а утре - Лече и Остуни. Навън вали, надявам се да спре до по-късно.

# 818
  • Бургас
Съни, изпращам от нашето слънце тогава.

# 819
  • на Мелмак
При нас е мрачно, обмислям кино след работата и маникюра Simple Smile

# 820
Добро утро!

Съни, много весело да си изкарате и да спре да вали!

Ем, страхотна програма!

Тук напича и ще чакам да се стопли, за да градинарстваме. Ще косим и фрезоваме, взела съм цветя малко и райграс. Следобед палим барбекюто за агнешки котлети.

# 821
Добро утро! Съни, да си изкарате много хубаво! Чакаме още снимки!
Марти е много красива!
Днес планът ми е като при Али, но без пържолите. Ще сглобя косачката и ще се уча да кося плевели, щото ние райграс в градината не сме посяли.
Хубав ден от мен!

# 822
Добро утро, страхотни снимки видях, и аз имам абитуриент, ще Ви го покажа като настъпи момента.Вълненията са големи, вчера бяхме в избраното заведение за менютата, правих плей лист за диджея и още задачки имам.На 16- ти е изпращането и ще се реве... Иначе днес съм на Йога на смеха, после до Джъмбо,а следобяд готвене и книжка.Хубава неделя на всички!❤️😘🌼

# 823
Добро утро и от мен. ММ направи палачинки, Калин опатка вече английския и математиката. а аз измих едната баня, че нещо с Калин не можем да се разберем как се чистят плочки. Чакам да отидат на футбол ( Калин има мач), после щели да карат колелета, а аз имам да оправям цветя по терасата и малко гладене. Имам и служебно да пиша едни процедури за клиенти, ама нещо ме мързи.
Трябва и да поръчвам още цветя за терасата, но първо да подредя наличните. Та ще поровя и по сайтове за цветя.

# 824
  • Canada
Привет, девойки 🙃

Съни, мн ме радват пътешествията ви, ще чакаме още снимки ❤

Бубе, на мен и овчето не ми понася, пробвах, не се получи. Почти съм сигурна, че и с инсулинова резистентност съм се обзавела. Чакам да се сдобия с час при известна ендокриноложка, да видим.

Красива Марти 🥳

Моята девойка покрай брекетите и работата свали 10-12 кг, неузнаваема е. Онзи ден ми прехвърли 3 чифта панталони.

Селесте, на санаториум и аз бих дошла 😁

Пека баница за заслужилите и отпрашваме към Троянския балкан.

Общи условия

Активация на акаунт