Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 695
  • 845
  •   1
Отговори
# 825
Ети,на мен овчето ми мирише по-гадно от козето. Овче само кисело мога да консумирам,а козе всякакво. Но зависи от много неща,ако е домашно де. Един братовчед на ММ гледа кози и ни носеше по едно време,та правех сирене и никога не е имало никаква миризма.
Размествах вътрешните китки аз,къпах ги,редих. Сега мисля кучето да изкъпя и да пробваме да поседим на двора,въпреки,че няма слънце.
Синеочка не е вдигала темп. от снощи,което е добър знак. Яде мекички,не я боли корем. Надявам се това да е било. 🍀
Хубава неделя! 🥰

# 826
  • На брега на реката
Обожавам овче мляко. И прясно и кисело. Козе също обичам, но трудно се кваси.  По никакъв начин не забелязвам  и кравето да ми пречи, та си го консумирам.

Ени, радвам се за Синеочка!

# 827
Принципно не обичам мляко, но за козето знам, че ако козата е в размножителен период тогава мирише. Иначе имам домашно прясносолно и сухо сирене в момента козе. Не мирише въобще ( приятели купиха ферма с 200 кози и сега всички имаме домашно сирене)

# 828
  • София
Селесте, идваме на 6-ти. Ще сме там само за ден, но ще се радвам ако успея да се видя, с тези от вас, които са свободни и имат желание. Heart
Съни, приятно прекарване!
Марти е прекрасна!
И ние днес щяхме да ходим да плевим чесъна и лука, но нещо нямаме сили след снощния пиано бар.

# 829
  • Бургас
6 ти май ли? Аз от 12 съм на фризьор и след час съм свободна до края на деня

# 830
  • Бургас
Аз още не знам кога ще са ми процедурите, но съм на няма и половин час от града и мога да се включа, ако се заформи среща.

# 831
  • София
Прекрасно! Ще измислим значи нещо! Hug

# 832
Съни, искрено ти благодаря за снимките! Приятно изкарване!

# 833
  • На брега на реката
Добро утро!

Почерпете се, за наше здраве! Преди 35 години, на тази дата, станахме семейство с ММ! Дай боже, поне още толкова, в здраве и разбирателство!

Познайте какво пека?  Ама разбира се, баничко-мъфини! Вчера мишлето си ги изяде и снощи пак тях си поръча. Добре, че са лесни, а и ги пека на фраера, та стават бързо!  Забърквам сместа от вечерта и сутрин само я слагам във формичките и след 15 мин. са готови.
Да е жива и здрава Ренко, че преди време спомена и двата уреда! Ползвам си ги с кеф и винаги я мисля с добро!

2в1, как е при вас? В бабината градина?

Нямам план за деня, но се надявам да го изкарам лежерно!

Честит празник!

# 834
Добро утро!
Буб, честита годишнина! Обичайте се, подкрепяйте се и се радвайте на внуците още дълги години!

# 835
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, още дълги години да сте си опора един на друг, да сте здрави, да отгледате внуци и правнуци!

Честит ни нов месец! Слънчев и спокоен да е!

# 836
Добро утро.  И днес рано раних. Вчера тъкмо тръгнахме и дъждът спря. Цял ден беше мрачно, но поне не ни валя.
Бубе,  да сте здрави и в любов и разбирателство да дочакате и правнуци.
Качвам снимки,  но са много. Ако на някого му е досадно, може да ги пропусне.
Скрит текст:
Алберобело

Матера

Прекрасен да е денят ви.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 07:23 от Sunny29

# 837
  • Бургас
Добро утро!
Честит 1 май, трудещи се!
Бубе,още дълго да се обичате!

# 838
Добро утро!

Буне, да илядите! Честит празник!

Ние вчера си свършихме всичко планирано и днес продължаваме със сеитбата. Това ако не завали. Ако завали - в леглото книжки, котки и гушки 😆

Спокоен ден, банда!

# 839
  • при моите деца .....
Добро утро!
Бубе, честит празник! Бъдете здрави, още дълги години се радвайте на внуци а по-късно и на правнуци!
Съни, прекрасни снимки. Прекрасни места посещавате!
Днес вече поспах до 7.20.
Наспана.
Планът за деня е разходка, писане на домашни с Митето, перални....
Хубав ден!
Щастлив май месец!

Общи условия

Активация на акаунт