Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 284
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 175
Добрютру!

Сиросче, сашимито е лесна работа за имитация Simple Smile вземаш една пушена сьомга, уасаби, соев сос и си готова Simple Smile

Лайла, надявам се да намерите начин, в който се чувстваш добре. Това с "даването" не звучи добре.
Съгласна съм с Попи да го обсъдите веднага.
Предлагам да се разберете за сума, която да ти превежда просто в началото на месеца. Така няма да ти се налага да молиш непрестанно. То да кажеш, че досега хиляди си получавала, та си свикнала нашироко и сега ще го разориш...
Ако има как обсъдете наистина нещата още сега и намерете решение, което работи инза двамата. Не да почнете някак и както дойде. От това, което пишеш, този вариант няма да работи за теб.

# 2 176
  • София
Добро утро. У нас мирише на зеле 🤣. Ужас някакъв, но много обичам. Използвам да готвя като го няма МН, че много мрънка.

# 2 177
Аз тръгнах снощи да варя бульон и инстант потът ми даде същата грешка, заради която го ремонтирахме преди месец-два. Леееко се натоварих, както и бях изнервена, се скрих, че да не се развикам на някого незаслужено.
Да видим днес ММ ще открие ли какво е станало. Ама не съм доволна Simple Smile

# 2 178
  • София
Уф,не ми говори. Нали се оплакахза фурната. Просто край нямат непредвидените разходи.

# 2 179
Да, бе, вярно, че каза за фурната, пфу, още по-гадно.

# 2 180
Добро!
Лайла, прегръдки! Не оставяй ТН да се качва на главата ти! Ти гледаш вашето дете, така, че няма мои, няма твои. Като не му харесва да седи той да гледа детето, а ти ще си намериш работа, че да имаш пари. Ама-ха!
Суши съм яла само веднъж и то фалшиво - с пилешко и то приготвено от мен у дома, ясно е, че не бях във възторг, но и не ме влече да опитам професионално сготвено, а ако е със сурова риба няма и да опитам.😶
Отивам да скачам в парцалите, че вече слизам пеш до тръстиката и след малко трябва да излетя.

# 2 181
  • София
ДУ! Щерката днес заминава на финали, аз мрънкам за здравословни проблеми, имам да пиша нещо голямо, имам да садя подправки. Имам и сини домати, но не знам на какво ми се ядат. Имахме едно чудно италианско ресторантче, как ги приготвяха там, ммм. Ама затвори.

# 2 182
  • тук и там
Добро утро!
Суши и сашими не обичам. Не че не ги ям, ако има-хапвам по малко, но мога да мина и без него общо взето.Та не ми е любима храна, но аз по начало не си падам много по риба и рибни работи.Мога да ям само неща, които не миришат много на риба -със сьомга например, та за това и мога да хапвам  суши,

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 09:09 от Кайсия

# 2 183
  • Пловдив
Добро!

С риск да ви обидя приятелски Blush ...не мога да ви разбера що си го причинявате това с животните? Все да го мислиш и да ти зависят плановете от него/нея? М не...

Сушими какво е?

Лейла, само ще кажа говорете! Въпреки, че май с ТУ ще е зор и това, ама...ще мине. Децата растат.
Свеки работи ли?

Аз чакам за планов прием в ендокринологията Head Band
Сервирам за вас кафе, аз по обяд сигур...

# 2 184
Добро утро!
Спя на пресекулки, сънувам много и се будя смачкана..Супер смотано ми е.
Мисти, всички изследвания да са идеални!
П.п.Тоя форум що тъй дава грешки?! Thinking

# 2 185
Мисти, какво ще се обиждаме. Тука всички с кучета сме били наясно какво ни чака. Е, представях си, че ще е по-лесно да го оставям на близки и се е случвало всъщност, не е изключено и това лято да го погледа някой за седмица. Но пък, като изключим трудностите при пътуване, носи доста позитиви и в семейството, и за децата.

Яна, знам я групата, благодаря! В нея обаче се публикуват май предложения основно за България, тук-там близка Гърция, а ние ги избягваме и двете места, че обичаме спокойствие и на плажа да няма хора в близкия ни периметър. Сега за съжаление не можем и да отидем в средата на юни, а чак през юли, та още по-внимателно избирам.

# 2 186
  • Наблизо
Добро утро!

Лайла,наистина говорете..но и аз мразя да съм зависима..

В тази връзка и този месец се оголихме много от непредвидени покупки.Пералня,платихме допълнителните пари за операцията на детето..и ето.Нищо не спестих.Сега май ще затегна колана,защото ще се купуват билети за България..
Добре,че моя приятелка ще гледа домашния добитък лятото..иначе и там цифра за ситър.
Нашият президент каза,че до края на лятото ще сме доста стиснали портмонето..

С храненето ще се въздържа.ММ яде здраво,поне детето разгеле яде като нормален човек и яде с нас на масата.Че преди беше ужас.

# 2 187
Имам и сини домати, но не знам на какво ми се ядат.
Аз ги запичам на  шайби на грил тиган, после ги намазвам с лютеница и пресован чесън, поръсвам малко кашкавал и пека върху хартия, става като пица. Или на ленти на грил тиган, после ги овкусявам, слагам сирене крема и завивам на рулце. Сиренето крема често правя с извара, яйце, хлябна сода, сол, малко кашкавал и малко сирене и на водна баня, но и с купено става.
Добро утро в този прекрасен ден! Прекрасен да е за всички!

# 2 188
  • София
Добро утро.

# 2 189
  • София
Мисте, сАшими е 🤣. Сурова риба, но не точно.
А с животните.....просто не мога без. Винаги съм имала всякакви. Домът ми не е дом без нещо тичащо, хвърчило, пълзящо.  Без козина и много любов, която дават.
Сега ми е по-трудно, защото децата са отделно, а на малко хора мога да оставя голямо и опасно куче, преди беше ок. Въпреки това, бебето ми носи много радост.

Общи условия

Активация на акаунт