Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 283
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 190
Бобчи,Ютеницата е скъпа,не знаеш ли?! 🤪😂🤭
Добро Ютро. От снощи ме държи лиготията.
Мисте,изпуснала съм що си там,но стискам палци всичко да е ок! 🍀
Ние си имаме един приятел-съсед,който ни гледа кучетата и наглежда къщата.
Довечера съм на родителска по случай "завършването" на ДГ. 😁 Да видим какво са измислили маминките за златните Ийчица. 😂 Само за тоги да не споменават,че ще станем на кълбета.
Лейля,гуш! И това ще мине. 😊

# 2 191
  • София
Мммчекак ще хвърлят шапки във въздуха без тоги? М?

# 2 192
Нали?! Това постижение,да завършиш ДГ си е нещо голямо. 🤭😂

# 2 193
  • София
Ено, много е пораснала Синеочка. Ще завърши детската с или без тога 🥰.

# 2 194
  • София
За завършването не знам, ама за влизането си е гоУемата работа. Още ме побиват тръпки, а мойто е вече на 16. Травми ми нанесе приемът в софийска ДГ.

# 2 195
Ахой аз на работаработаработа

Лейла, стискам палци да намериш решение, изход, начини... ти си познаваш мъжа. Сигурна съм, че не си широкопръст разсипник, сигурна съм, че и той те обича... просто период, труден, гаден, и ще мине.

Мисти, и не тебе стискам палци, да разкажеш после.

Малката от време на време се притръшква за любимец домашен... аз мило и благо й предлагам охлювче. В бурканче. И после тя се сърди...що? Satisfied

Ени, дано и при вас няма изцепки и екстремни желания, че като се сетя тука какви ги има...

хади къш на памука, щото мене чака...

# 2 196
Ре,расте си детето,майка му хубавее и така. 🤭😆😘
Бър,с това поне нямахме проблеми. Но пък си има други "екстри".
Мързи,вземи на детето животно,не се прави на луда. 😋

# 2 197
Ехаа, Синеочка абитуриентка Simple Smile Кога порасна толкова това дете?
Мисте, и аз съм пропуснала, но стискам палци всичко да е наред.

Мрънкащо ми е някакво. Хиляда неща чакат да бъдат свършени, не ми се пипва нищо. Дали мога да се оправдая с пролетна умора и да изклинча от задачите? Joy

# 2 198
  • Пловдив
И моя голям тийн не спира да иска...ама ц. Аз съм твърда. И ММ е на същото мнение...

Ени, рутинно е...чакам за кардиограма сега.

# 2 199
  • Mediterraneo
Аз тъкмо ровя за хотел за кучета. Само веднъж сме я оставяли, бяхме много притеснени, защото кучката е стресирана по принцип, била е много малтретирана душичката преди да я вземем. Но си я прибрахме здрава и щастлива. Сега ще им звъня да видя ще имат ли места за периода.
Пия кафе с вас и изчезвам по задачи. Приключването на бизнеса е точно толкова времеемко, колкото и започването му. Днес подписваме прехвърлянето.

# 2 200
Мисте,стискам палци!Ще те приемат ли?Дано всичко мине бързо и безпроблемно.

Ех,другарки,благодаря отново за изказаните мнения и съвети!Карате ме да се замисля и да погледна по друг начин на нещата. Heart

То не е голяма драма за МН,за мен е повече.Уж винаги сме били с общ бюджет,ама въпреки това всеки си е разполагал с "нещо",което си харчи както си поиска и за каквото си поиска.
Сега това "нещо" при мен липсва.Ясно е ,че и преди и сега той е основен източник на доходи,той покрива големите разходи,но на мен си ми стигаха за разни дреболии и глезотии плюс седмичен пазар на храна.Не сме свикнали на Трябват ми пари за еди какво си,остави ми/дай ми ... Нито аз,нито той.Та за това ще е малко трудно,но вие сте прави,ще говорим как да се получат нещата.

Тук е дъждовно и мокро,надявам се на слънце по някое време ,та да се разходим с дивчо.

# 2 201

Добро утро! Много съм ви изпуснала, но в момента съм на работа. Дано наваксам после.

# 2 202
Видях снимки на Синеочка в една друга тема. Много красиво дете, да е здрава и щастлива!

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 10:26 от Mößbauer-Effekt

# 2 203
  • София
Мьос, съболезнования! Това е лошото, другото е преходно. Сили желая!

# 2 204
  • София
Съболезнования Мьос, да обръща се целия живот. 🙏

Общи условия

Активация на акаунт