Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 25 936
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Предполам вагинално?

# 136
  • Замък сред облаците
Да.

# 137
Здравейте,

Идвам от преглед със съмнение за кухо яйце. На предния преглед сакчето беше 6мм. Днес беше 18.5мм., но не се видя нито жълтъчно мехурче, нито ембрион.

Въпросът ми е - при кухо яйце сакчето пак ли расте? Не го знаех...

АГ иска да изчакаме още седмица, макар че не виждам смисъл, много време вече мина... Последен цикъл на 5 Февруари, овулация на 27 Февруари, първи преглед на 30 Март, втори днес на 10 Април. Не знам каква е логиката още да чакаме евентуално нещо да се покаже...

Предлагат ми медикаментозен, искат да избегнем кюретаж, защото предния, когато спря да се развива бременността беше Ноември и казаха, че малко време ще е минало между двата. Аз също не искам пак болница и приспивания... Та така...

Желая успех на вас!

# 138
Здравей Nat, съжалявам за това през което преминаваш. Пиша ти от болницата след като сутринта направихме вакуум аборт заради кухо яйце в 6та седмица. За съжаление сакчето продължава да нараства дори и когато е празно. Аз реших на процедура вместо медикаментозен, за да изследваме абортивният материал за генетична аномалия. По дадите които казваш не мисля че има шанс за добро развитие.

# 139
И аз много съжалявам за твоята ситуация...

Аз също не виждам шанс, затова ми се ще да се приключва по-бързо.

Не знаех, че и при кухо яйце се изследва, като няма ембрион какво изследват, съжалявам за въпроса?

Късмет занапред да имаш в изобилие!

# 140
  • София
Ох Нат съжалявам😞,няма смисъл да се чака, пробвай с медикаментозен,по щадящо е.

Диди аз бях на 2х2 за шийката на утрогестан

# 141
Момичета, тези които сте минали през медикаментозен какво е, как протича, да се подготвя какво представлява?

Мацето, благодаря ти! Ти по-добре ли си?

# 142
Не знаех, че и при кухо яйце се изследва, като няма ембрион какво изследват, съжалявам за въпроса?

И аз не знаех, но могат да се изследват хориалните въси (плацентата). В тях се съдържа същото ДНК като това което би било при ембрионче. Шанса да Няма какво да се изследва е само 5%, та реших все пак да пробваме да разберем нещо от ситуацията.

Късмет и на тебе Nat, напред и до победа!

# 143
  • София
Момичета, тези които сте минали през медикаментозен какво е, как протича, да се подготвя какво представлява?

Мацето, благодаря ти! Ти по-добре ли си?

Пият се два вида хапчета, Мифегин 3 бр и след 2 дни пиеш Топогин. Протича като тежък цикъл, можеш вкъщи или в клиниката където се следиш. Не е страшно, звучи по страшно отколкото е.

По добре съм, малкия го тръшна днес, та няма празно при нас.

# 144
Изчистването кога започва, щом са през 2 дни самите лекарства?

# 145
  • Замък сред облаците
Нат, съжалявам, имах такива съмнения като сподели.

# 146
Благодаря, АА, аз също си го предчувствах... Ще мине!

# 147
  • София
Благодаря, АА, аз също си го предчувствах... Ще мине!
Ех,съжалявам!
В коя седмица трябва да си?
Пробвайте медикаментозен ... при мен тръгна самО и болки почти не съм имала,просто мнооого обилно кървене,но бях слагала и Фраксипарин ,не бяха минали 24 часа от него,когато сакчето тръгна.

# 148
  • Замък сред облаците

И аз не знаех, но могат да се изследват хориалните въси (плацентата). В тях се съдържа същото ДНК като това което би било при ембрионче. Шанса да Няма какво да се изследва е само 5%, та реших все пак да пробваме да разберем нещо от ситуацията.

Късмет и на тебе Nat, напред и до победа!

При мен сакът изпадна без формация на хорион. Предполагам пак може да се изследва, все пак са някакви мултиплицирали се клетки, а може да е било в ония 5%, но аз не съм и имала желание да го изследвам този път.

# 149
Ще опитаме да минем по фонд за инвитро и понеже няма все още установена причина гледаме за генетична такава. От предна несполука имаме материал със синдром на Даун та да видим дали пак е нещо такова. Не се бях замисляла че може да няма хорион. Дано поне има какво да се изследва

Общи условия

Активация на акаунт