Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 26 007
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
АА,аз имам проблем с ходенето до ВЦ, бях писала и преди,че от месеци насам ходя през 1 час може би, и цяла нощ също. Рядко имам моме ти на повече от два часа задържане.Не е цистит.
Явно това си дава отражение, защото гледам всичко друго да спазя,но това нямам как. А явно е важно Rolling Eyes

# 241
  • Замък сред облаците
Ами да, няма как да се концентрира хормона.

Обаче иди на нефролог. Не е нормално това през час и означава че бъбреците не работят добре.

# 242
Когато с ММ ходихме при андролога, неговият съвет беше след като кървенето от цикъла приключи се изчака един ден, след което опити през ден Grinning ММ беше супер щастлив от казаното Grinning

# 243
Относно тестовете искам да кажа, че от едни от най-добрите Клиър ову станаха едни от най-лошите. Старите тестове (зелените) бяха производство Германия/ Холандия- пише го отстрани на опаковката, а новите (сините)  са САЩ/Канада. Със зелените абсолютно точно са ми отчитали овулация, която е доказана и на УЗ, сините 5 дни ми даваха положителни черти . Сега вече си поръчвам тестове Femometer , Easy Home , Clearblue от Амазон , които са 40 ову+20 бременност в опаковка, има и по-големи. От Англия пристигат за около 10 дни . Като сметнах разходите са " златните" тестове в БГ, където са само 5 бр в опаковка, а моята овулация е късна и ми трябват поне 10-15 на месец, със тези от Амазон, дори с вкл доставка пак излиза по-евтино от БГ. Въобще тука при нас всичко е "златно", ама качество никакво.

# 244
Мда,най - вероятно е от тях, защото всички изследвания за други работи са ок. Затова питах и 4 часа ли трябва да чакам, щото ще е голям зор Grinning може би затова с всички тестове са ми супер слаби чертите.... Едва се виждат понякога. Ясно сега защо...

# 245
Мда,най - вероятно е от тях, защото всички изследвания за други работи са ок. Затова питах и 4 часа ли трябва да чакам, щото ще е голям зор Grinning може би затова с всички тестове са ми супер слаби чертите.... Едва се виждат понякога. Ясно сега защо...

Ако тестовете са добри и наистина си в овулация, няма значение колко време не си пишкала стига да не се наливаш с вода. При мен този месец в деня на О. се наложи спешно ходене до ВЦ и нямах време да препишкам теста. 30 мин по-късно пуснах няколко капки и веднага на секундата светна втората черта. НО задължително ги правя след 17.00-20.00 ч, т.е. следобед.

# 246
Да,и аз ги правя все след 18ч. Не знам вече ..

# 247
  • На изток от Ада
Аз хванах Овулация след 00.ч и забременях

# 248
  • София
Аз също съм пишкала по две три капки на тест за овулация и пак е хващали, даже с ибейските нямах никаква драма. Но при някои жени не действа така.

# 249
  • Замък сред облаците
Салсера, мерси за инфото. Аз мислех да подновя следващия месец следенето на О като ми дойде първия МЦ след СА, но щом и клиър са ги скапали….

Easy@home как ги доставят? И без това ползвам Premom, направо тях да взема да поръчам…

# 250
  • На изток от Ада
Клиър  са 2 вида.  С и без  тест за Б

# 251
Ето, който иска да види разликата в двата теста заО. Правени през 4 часа - първия не се вижда втора черта дори, втория на Клиър ову даже ми се струва и положителен. Определено на Клиър са си по- добри тестове, вижда се по- ясно по е резултата

# 252
  • Замък сред облаците
Супер ❤ Повтори утре и ще прецениш как е Simple Smile Мен ми се струва или почти положителен или сякаш пикът е бил съвсем скоро Simple Smile

За бъбреците съм сериозна. Върти ми се преди че не можеше да чакаш 3-4 часа без вц, ама за час….много е, като не е цистит, виж нефролог, че една бременност яко товари организма, а бъбреците не се сменят лесно Wink

# 253
  • На изток от Ада
Както казах в premom можеш да сниваш тест за О за Б ще ти скаже колко е положителен

# 254
  • София
Ян, аз съм имала О с менструални болки и дори с кървене, обезболяващи съм пила даже. Вторият тест си изглежда ок.

Не забравяйте, че всяка жена има веднъж в годината поне ановулаторен цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт