Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 26 013
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Опитах да снимам в premom, но се променя според светлината ,на която снимам и всеки път като кача една и съща снимка ,дава различен резултат. Тъй че не му вярвам.
Гледам си на око, вижда ми се положителен или както писа АА- тъкмо е минал пика. Утре ще разбера.

# 256
И още нещо се сетих, аг ми каза, че заради миседа, сега в тази бременност било добре в началото да пия дуфастон с доза 2х1, за да сме били сигурни. Това честа практика ли е? Нямам болки и зацапване.

# 257
Салсера, мерси за инфото. Аз мислех да подновя следващия месец следенето на О като ми дойде първия МЦ след СА, но щом и клиър са ги скапали….

Easy@home как ги доставят? И без това ползвам Premom, направо тях да взема да поръчам…

АА, аз си ги поръчах от Amazon UK с поръчка за БГ, то общо взето поръчката е на цената на самите тестове, но имайки предвид че бяха 40 бр за О. и 20 бр за Б пак излизат по-евтино от тук. Аз си поръчах Femometer, някъде около 10-15 лири бяха. Мисля че първо трябва да се логнеш и там като напишеш България то ти изчислява доставката. Преди имаше и разни фирми/ момичета, които правеха доставки от УК но отдавна не съм ги ползвала.

# 258
  • На изток от Ада
И още нещо се сетих, аг ми каза, че заради миседа, сега в тази бременност било добре в началото да пия дуфастон с доза 2х1, за да сме били сигурни. Това честа практика ли е? Нямам болки и зацапване.
Да , но утрогестан е по добре май.
Не е ли по -добре да се изследва прогестерона ,момичета?  Аз няколко бременностти се тъпча с утрогестан ми ефект 0 само удължена агония

# 259
  • София
Цитат
Преди имаше и разни фирми/ момичета, които правеха доставки от УК но отдавна не съм ги ползвала.

Поръчвам от DE и UK с локална доставка до склад на GGBG, после те доставят до БГ. От US даже обмитяват.

# 260
Поръчвала съм няколко пъти от amazon de, директно давайки адреса ми в България. За десетина дни пристигнаха нещата и доставката не беше някаква космическа. Доближаваше се до такава от сайт в България.

# 261
  • София
По отношение тестовете за овулация ,правила съм си досега само Овю (с бебчето отпред ) и по-миналия месец ме изкараха без овулация ,пък накрая се оказах бременна 😂  Кога е станало ,не знам.
Преди 7 години със сина ми си показваха доста точно,тогава и с ехограф следихме и LH и Естрадиол мисля че лабораторно ...

Иначе аз си имам някакво зацапване около овулация понякога,според лекарите не е притеснително,и болки имам понякога,общо взето след раждането доста започнах да си я усещам в някои месеци и без тестове.

По темата с прогестерона,не знам доколко може да се прецени дали ниския прогестерон може да е в следствие на некачествен ембрион или недостиг при майката и здраво бебе.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 10:49 от *Bubble*

# 262
Здравейте. Относно засичането на овулацията бих ви препоръчала измерването на базална температура. Аз лично я засичах с термометър в устата, всяка сутрин преди да стана от леглото. Има особеност да се измерва всяка сутрин по едно и също време, но повече информация може да намерите в интернет. Има специални приложения, даже мисля че в повечето приложения за менструален цикъл също има къде да се отбележи базалната температура.
Аз имам един такъв въпрос към вас. На 02.03. имах медикаментозен аборт, всъщност тогава ми падна сака. До този момент все още не ми е дошло. Знам, че между 40-50 дни е изчакването след аборт, но какво се случва ако не ми дойде, освен че трябва да се отиде на лекар.

# 263
За прогестерона, аз изследвах в началото на бременността (с ЧХГ - няколко дни преди закъснението), както и миналата седмица след зацапването. При прегледа ми при АГ тя ми каза, че съм си дала парите излишно, защото тези таблици от лабораторията и този прогестерон са супер относителни и вариращи, и не могат да дадат релевантна информация и въпреки, че прогестерона ми си беше в границите, ми изписа 2х2 утрогестан.
Аз даже бях писала тук стойностите, защото втория път беше по-ниско и се бях шашнала. Тя каза, че никакви заключения не могат да се правят.

# 264
Колко прогестерон съм изпила и насложила с първата ми бременност, направо не искам да си спомням. Бях на конски дози от 6гс. до 37 някъде. В един момент даже го пиех и бях абсолютен дроб.
С неуспешната пак така, и пак го пих през устата като започна кървене, явно и аз съм му помогнала на този ембрион с това да си замине по - бързо. Иначе доказано винаги ми е нисък, имам проблеми и с шийката, та нямам много опции. В последствие светнах на всички мутации от разширения пакет за тромбофилия без Протромбин.
Синът ми съм го износила без нито 1 инжекция хепарин, абсолютно доносен до 40 седмица, с хубаво тегло. Как, никой не успя да каже.

# 265
  • Варна
Момичета, може ли пак, кога влизам в 7ми месец? 26 +1 или 27+1? Нали 26+1 се води 27ма, а в 27ма почва 7ми месец? Или пак са ми грешни сметките?

# 266
  • Замък сред облаците
27+0 почваш 7 месец

# 267
  • На изток от Ада
Бллазе ти, Диди!

# 268
  • Варна
Броя всеки ден с надеждата да избегна преждевременно раждане. Постоянно следя коя седмица какъв survival rate има и треперя.

# 269
  • София
Броя всеки ден с надеждата да избегна преждевременно раждане. Постоянно следя коя седмица какъв survival rate има и треперя.

Броиш 28ма първа цел, после 30, после 32 и след 34 отпускаш душата 🤗

Общи условия

Активация на акаунт