Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 25 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Насито, как се вдига имунитет? Както казах, нищо не разбирам от болести, защото не ми се е налагало.
Бъбъл, приемам глутатион, инозитол, б комплекс, витамин Д, витамин Е, витамин А, Алфа липоева киселина, Цинк, Селен, Магнезий, Омега 3, CoQ10. И може да пропускам нещо. Joy От 16 дена съм спряла Б витамините и витамин Д, за да направя контрола. Изследвала съм витамин Д, заедно с още хиляда неща, преди 3 месеца и беше добре. Бях питала Денис как й се струва резултата, каза супер. Grinning

# 511
  • На изток от Ада
Витамини, плодовее и зеленчуци мед

# 512
Всичкото го консумирам, Насито. Ама на, нещо съм се бъгнала Joy

# 513
  • На изток от Ада
Вирус може да е.
Аз имам болки в корема от какво ли все едно съм преяла тежко ми е .

# 514
  • Замък сред облаците
Покрай ковид мерките предходните 2 годинк другите вируси станаха по-агресивни и заболеваемостта рязко се вдигна тази зима след като масово спряха да се пазят хората и всичко си потече почти по старо му. Не би трябвало да се изненадва никой. Ще отмине и този период.

# 515
Ами мен ме изненадва, защото не съм си променяла начина на живот и пазене, пък до преди пет месеца не се бях разболявала толкова често.
Има логика в това, че вирусите станаха по-агресивни, покрай ковид мерките. Аз имам и друго предположение. Покрай мерките, имунната система ни отслабна. Прекалено дезинфекциране, едва ли не стерилна среда, липса на контакти с други хора и т.н. и т.н.

# 516
  • Замък сред облаците
Да, и това също, реално “двете страни на монетата” усилват ефекта Simple Smile

# 517
  • Варна
Не знам дали при теб има връзка, но аз явно усвоявам вит Д само на спрей. Преди това пиех уж редовно, ама греда. Иначе съм по - податлива на вируси и бактерии когато се отдам на ядене на неща, които не мога да ям. Лекувам се със зеленчукови сокове, пробиотици и пчелно млечице. Малкият от вчера го боли гърло и стискам палци да ни се размине. Приложих и на него комбинацията зеленчуков сок, рибено масло, вит Д, пробиотици и пчелно млечице, уж казва, че не го усеща вече почти, ама да видим.

# 518
Аз вече съм само с течащ нос. И мъжа ми ме пита, ти сигурна ли си, че си болна. Миналата година по това време, пак ти течение носа, да не би да е алергия. Ама съм забравила. Тогава не ме болеше гърлото, само ми течение носа. Изпих един фортекал и извадих капките за нос, подходящи при алергия. Ще видим какво ще стане с противоалергичните.

# 519
Мини, най-нормалното нещо е човек да боледува. Аз покрай бременностите ми и всичко филми се скъсах да боледувам, вкл. Ковид няколко пъти, грип А и Б и други. Плюс проблеми със зъбите. А до преди това не съм боледувала често. Бях забравила какво е да имаш температура. Сега пак бях болна - боля ме гърло 2 дни и после се появи хрема. Още ми тече носа. Хремата отминава по-бавно. Имам и алергии към полени, но не всяка година се активизират. Капките ще ти помогнат със сигурност, защото ще свият лигавицата на носа и няма да има секрет. Но това не е задължително да е било алергичен ринит. По принцип алергиите също може да се активизират при спад в имунитета. Това че вече взимаш някакви витамини, не значи че други не липсват.

# 520
То и аз не съм сигурна какво е. Просто бях забравила, че миналата година пак ми течеше носа по това време на годината. Та си продължавам с чая, но добавям и противоалергични. Иначе за витамините, ако добавя още някои и може да се натровя. Joy И без това тези са много, и си следя по списък кое кога се пие, пък някои колко време след кафе, преди храна, кое след по-мазно хранене. Joy

# 521
  • На изток от Ада
От миналата година до сега има една година. Тъй ,че не е казано ,че е същото като миналата.
Аз съм болна също първо гърлото , после хрема. Снощи имах и температура. Това за 2 дни

# 522
Привет, момичета. Искам да питам нормално ли е при овулация да имам силни режещи болки ниско долу? Всъщност едва ли е много нормално,но дали е притеснително, какво значи? То хич няма нужда да си правя тестове вече, от няколко месеца толко много ме боли,че ми е ясно... Ужасно е,..а цикъла не ме боли така .. от 4 месеца вече правим опити и почвам да си мисля,че нещо става. Януари бях на АГ, нищо не видя като проблем, не че е гаранция де. Но понеже преди не ме е боляло така не знам за какво може да бъде знак , или може да си има болки и без да е задължително знак за проблем ? Има ли някоя с такива болки?

# 523
  • София
Къде точно те боли? Яйчника ли? Ако е там, имаш някакви сраствания. Аз съм така, след секциото почнаха, но и преди имах но не бяха толкова силни. Направо не мога да стъпвам. Няма оправия, не пречат на бебеправенето, просто като се спука фоликула се задържа течността и от там болките.

ПС стиснете едни палчета за мен утре, това ми е кошмарния преглед, направо място не си намирам ♥

# 524
  • Варна
Мацето, защо най-кошмарният? Стискам иначе и знам, че всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт