Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 25 895
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, все пак се реших на кюретажа и изследване на абортивният материал. В тази връзка реших да ви споделя какво ми помогна миналата година след тази процедура. Дълго време влачех различни инфекции, лактобацили не ми бяха останали, имунитета се срина, то цистити, то чудо. Не искам да звучи като реклама, но в крайна сметка нещата при мен се оправиха с тези неща: Пробиен Фемифлора Синбиотик, БАКТОХЕЛТ капсули, Гинексид пяна за интимна грижа и Цистон за цистита. Също от първа страничка приемах препоръчаните витамини и хранителни добавки.
Благодаря за споделеното!
И аз имах един етап с редуцирани лактобацили.
Сложих си ваксина Гинатрен и ефект 0,от "редуцирани" дори станаха "единични" Confused С приятелка си ги сложихме дори по едно и също време и при нея не мръднаха в положителна посока от ваксината.
 Ефект виждам от Natural Factors-Women Probiotik в комбинация с Инулин на прах.
Това с тези лактобацили е голям бич ,тези твоите добавки не ги знаех,но ще го поразцъкам,че сега след 7 + дни кървене,сигурно пак флората ми се е разбишкала.
Имам Гинофилус вкъщи и ще го доизползвам де.Гинофит гелчетата с млечна киселина също не са лоши.

# 76
Излезе резултата, лош е Cry има астенозооспермия и по Крюгер само 6% са нормални, което е гранично.
Някой запознат ли е с тези проблеми сега имаме ли шанс за нормално забременяване?

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 14:40 от Yan25

# 77
  • София
Излезе резултата, лош е Cry има астенозооспермия и по Крюгер само 6% са нормални, което е гранично.
Някой запознат ли е с тези проблеми сега имаме ли шанс за нормално забременяване?
Виж сега,май 7 дни си е доста въздържание въпреки всичко ...
Преди години мъжа ми също пуска и беше с 4 % нормални (не сме имали проблеми със забременяването,но аз бях във друг филм тогава,както и да е...),тогава се смяташе за нормален резултат.
Забременях на четвъртия месец опити, месец преди това имах биохимична бременност ,а почти година преди това забременях случайно и непланувано от прекъснат полов акт 😁 Така че ... първо историята със спермограмите е някакъв преходен момент и се повлиява при промяна начина на живот,витамини и.т.н,второ,не мисля че 6 % е много лош резултат.
Дано говорим за едно и също.

# 78
Ами питах го какво са му казали за тези 7 дни, казали са ,че би трябвало да са макс 5, и може да има отклонения,но не големи.
Но по Крюгер морфологията има 6% нормални,  около 90%  бяха с дефектни глави ?!

# 79
  • Sofia
Yan, и аз не мисля, че е толкова зле положението, но защо не питаш в темата за Мъжки фактор? Там момичетата са наясно.
Иначе много ме разсмя с тези 20 дни 😆.

# 80
То си е трагикомично, щото аз в началото изпаднах в паника с тези 20 дни ,после се осъзнах,че абсурд някой мъж да изкара толко и викам я чакай да си го питам реално колко са Joy
Иначе пуснах ги и там, и в момента отиде на андролог , намерихме кой да го приеме веднага. Според мен намалената подвижност е от срока. Гледам,че на някои места пише най- добре да са два ,три дни иначе се повлиявал резултата точно в това отношение.
За Крюгера не разбирам , доктора ще видим какво ще каже .

Ъпдейт . Доктора погледнал за две минути и казал ,че нищо му няма.. да сме били спокойно, по СЗО е в норма..

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 15:22 от Yan25

# 81
  • София
Ян ок са му, видях я в мъжкия фактор

# 82
  • На изток от Ада
Той и маят е с астенотетразооспермия и главични дефекти и някой каза че от това са ми абортите.

# 83
Ами и аз имах такива съмнения,но щом доктора казва..... И от Щерев също са му казали,че е ок. Даже количество ли не знам кое,му казали,че е три пъти над нормалното и било чудесно...

# 84
  • София
Ами и аз имах такива съмнения,но щом доктора казва..... И от Щерев също са му казали,че е ок. Даже количество ли не знам кое,му казали,че е три пъти над нормалното и било чудесно...
Yan,извинявай,но съм забравила,какъв беше проблемът при вас?

# 85
Ами  аборта ми беше заради вирус и анемия и не се развиваше от началото добре. Аз просто си изследвам всичко възможно,засега всичко е ок явно и при мъжа и спирам вече.

# 86
  • На изток от Ада
А вие от кога се пробвате за нова бременност?

# 87
При нас с Морфология 3% Станулов каза, че няма какво да го мислим. Имаме две бременности от първи опит- едната ИМ и сега втората пак съмнения за ИМ, защото не откриха клетки в хистлогията след абразио.
Според него ако има достатъчно количество и подвижност те компенсират за морфологията. А и все пак това е един определен период, след 3 месеца може да е друго. При предната спермограма преди година беше с малко количество сперматозоиди , добра подвижност и  30% с правилна форма ( но не по Крюгер, а СЗО), но беше след боледуване преди 2 месеца с висока температура. Почнах да го тъпча с Л-карнитин и добавки и сега над 140 000 мл. Така че не се стряскай Simple Smile

# 88
Мира, нещо такова са му казали и на него - че има огромно количество,почти три пъти над нормата и другото не бива да ни тревожи . Намалените движения със сигурност били от седемдневния период.
Дано имаме успех , от скоро сме почнали опити, защото преди това не смеехме преди да проверим всичко наред ли е.

# 89
Стискам палци! Дано скоро се похвалиш 😊
Аз ще чакам да мина и цветна снимка, защото при мен имат съмнения, че тръбите ми са проблем, имам нагъвания също. Пуснаха изследвания за хламидия и уреа, мико…. Всичко отрицателно. Пуснаха и някакъв кръвен за антитела, който излезе граничен и никой не може да отговори това какво значи… Можело реактива, можело замърсена проба… да съм повторила пробата…

Общи условия

Активация на акаунт