Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 25 896
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • На изток от Ада
А вие от кога се пробвате за нова бременност?
това беше за Ян..

# 91
Ааа, нещо не съм допрочела 🤣 тази седмица не е моята 😂

А вие от кога се пробвате за нова бременност?
това беше за Ян..

# 92
  • София
Не искам да звучи като реклама, но в крайна сметка нещата при мен се оправиха с тези неща: Пробиен Фемифлора Синбиотик, БАКТОХЕЛТ капсули, Гинексид пяна за интимна грижа и Цистон за цистита.
Тези Бактохелт много ми харесаха като описание,ама ти Пробиен и тях ги пиеше едновременно ли?
Лактацид имат един измивен гел с пребиотици и мисля с антибактериалния да взема да ги редувам.

# 93
Редувах Бактохелт и Фемифлората. Бактохелт много трудно го намирам в София,но от аптеки Медея ми го поръчват и идва за ден-два. Лактацид съм ползвала доста време и като цяло съм доволна, но пяната на Гинексид ми вдъхва повече доверие.

# 94
Момичета, днес мъжа ми си намери кърлеж забит в баджака. Ходихме да му го вадят. И сега ми казва май не трябва да си правим бебета този месец. Звънни на докторката, за да я питаш това дали е проблем. Аз утре ще й се обадя, ама и вас да питам, ако знаете.
Ние този цикъл имаме един опит и той беше след 8-9 дни въздържание. Първо моето кървене, после мъжа ми беше в София за теб дни, та едва ли е станало.

# 95
  • USA
Minnie.Mouse между 24-48 часа може да се появи инфекция след вадене. Ако са му поставили ваксина против тетанус това не е проблем за бебеправене. В щатите я поставят на бременни, а във вашия случай е поставена на мъжа, не на теб.

Опасността е повече при бременна жена за лаймска болест, доколкото разбирам ти не си засегната от кърлежа.
Все пак утре попитай доктора ви.

# 96
Мини, не мога да кажа за конкретния случай дали трябва да прекратите опитите, но често казано не виждам как това би ги възпрепятствало.
Не е задължително да се е заразил с нещо, особено ако е изваден на време. Най-рано след 20 дни може да се изследва за лаймска.

# 97
Благодаря, момичета! Аз утре ще говоря с доктора.
Olivia, аз не съм засегната от кърлежа. Доколкото знам тук не се слага ваксина против тетанус при кърлеж. Казват ти да можеш с йодасепт и да наблюдаваш дали има зачервяване на мястото.
Притеснява се, да не се увреди материала, мъжа ми. Аз не се бях замисляла преди той да го спомене.

# 98
  • USA
За да се увреди материала трябва да има инфекция, доколкото разбирам той си е ок. Аз не бих пропускала месец.

# 99
Не знаем дали има инфекция. Как се разбира, че има такава?

# 100
  • USA
24-48 часа след ухавпането/махането вдига температура , мястото е зачервено.

# 101
Значи имаме около 36 часа да разберем.
Благодаря за информацията, Olivia.

# 102
  • София
Момичета, при мен хич не са на добре нещата... Цяла вечер съм с ниска температура, 37.5, ужасна кашлица. Не знам какво да правя... Да спирам ли преднизолона, че нали подтиска имунната система и да не стана по-зле...

# 103
  • София
Момичета, при мен хич не са на добре нещата... Цяла вечер съм с ниска температура, 37.5, ужасна кашлица. Не знам какво да правя... Да спирам ли преднизолона, че нали подтиска имунната система и да не стана по-зле...
Ех,стига де 😣 Зависи за какво го пиеш,преди години като правих вливки Интралипид,имах изписана в 9 г.с последна и мъжа ми се разболя.Докторът каза да не я правя,че да не хвана и аз от него.Но при теб не знам защо е изписан,може би с АГ да се консултираш,дали не се спираха плавно кортикостероидите ,имам някакъв такъв спомен.
А кашляш ли повече?

# 104
  • София
Заради леко завишени НК клетки. Писах сега мейл до клиниката, дано ми върнат...
Нон стоп кашлям, втрисане, всичко ме боли, ниската температура. Чакам сега ММ парацетамол да донесе, че нямахме вкъщи. Да не говорим че не спирам да плача...

Общи условия

Активация на акаунт