Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 25 909
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Заради леко завишени НК клетки. Писах сега мейл до клиниката, дано ми върнат...
Нон стоп кашлям, втрисане, всичко ме боли, ниската температура. Чакам сега ММ парацетамол да донесе, че нямахме вкъщи. Да не говорим че не спирам да плача...
И аз зареди НК вливките правих.
Хубаво си им писала.Тогава ако ти го спират няма да е плавно.
Ох Маценце,много смотана работа,яд ме е че така става с теб точно когато не трябва.Вярвай, че всичко ще е наред,ще пребориш вируса.

# 106
Маце, аз миналия март като бях бременна и бях с лека Т, имах болки в мускулите и ми беше лошо АГ каза,че за всеки случай се пие АБ. Не знам дали е ок, но тя каза,че в ранна Б изписва като си болен . Е, при мен беше късно,не знам щеше ли да помогне,но ако искаш ходи някъде на преглед и питай....

# 107
  • София
Маце, аз миналия март като бях бременна и бях с лека Т, имах болки в мускулите и ми беше лошо АГ каза,че за всеки случай се пие АБ. Не знам дали е ок, но тя каза,че в ранна Б изписва като си болен . Е, при мен беше късно,не знам щеше ли да помогне,но ако искаш ходи някъде на преглед и питай....
Е да,ама ако е вирус пък да не се влоши ,ох не знам и аз 😣 Една ПКК може би не би навредила,ама докторите си знаят.Не им е първата болна бременна,нито последната ... доста живи и здрави бебета са се родили на майки,които са били болни през ранна бременност.
Аз с първата бременност бях на венозен антибиотик в 7 г.с зареди голям хематом в матката.

# 108
  • Варна
Хубавото е, че сега поне никой няма да ти откаже преглед. Миналата година с тъпия ковид, седиш си вкъщи и няма кой да те погледне.

# 109
  • София
Май съм с грип Б... Правих тест сега, бледа е на мястото на Б... Няма смисъл да се бутам за преглед сега, втори ден е, ако няма подобрение ще ида...

# 110
Мацето, от сърце ти желая всичко да е наред. Hug

# 111
  • София
Май съм с грип Б... Правих тест сега, бледа е на мястото на Б... Няма смисъл да се бутам за преглед сега, втори ден е, ако няма подобрение ще ида...
Ех,щом има черта си е грип 😣
Дано АГ каже как да процедираш и бързо го пребориш.
Не мисли пораженчески ,моя приятелка също изкара грип ноември месец ,още няколко месеца й остават до раждане,всичко е наред!Ако не се лъжа и тя беше в първия триместър тогава ...

# 112
  • София
Говорих с ЛЛ сега, парацетамол и биозин или авирон каза... Та така, просветна ми след парацетамола. Само чакам за преднизолон да кажат

# 113
  • Варна
Мацето, на първо място се успокой. Стресът не влияе добре. Ако имаш сокоизтисквачка, блендер, нещо, прави си зеленчукови сокове - селъри, морков, пипер, лимон, зелении, магданози. Много помагат. Също така в тази книга "Зачеване и здравословна бременност след 30" пишеше, че пчелно млечице много помага. То не знам, малко алогично става, първо се потиска имунната система с интралипид, после пък я подсилваме с биозин и пчелно млечице, ама явно има нужда да се подпомогне в момента. Въпреки че тя явно си работи щом вдигаш температура.

# 114
  • София
Диди благодаря, но няма как да съм на център като едно ми е зле, второ в състоянието в което съм.

# 115
  • Варна
Не, аз не казвам да я караш само на целииа (предполагам това е център), а просто да включиш.

# 116
  • София
Не, имах предвид че да не се нервирам, няма как да не се нервирам, за мен това е емоционален срив. Подготвяхме се с ММ за това над 9 месеца, шепи хапчета. Та да, не съм на център ... Нямам апетит в момента, наблягам на течности.

# 117
  • Варна
Стига, температура вдигаш от вируса, а не защото ти намалява прогестеронът. Не всеки грип, кашлица и вирус правят поразии. Да не кажа, че даже по-скоро рядко се случва.

# 118
Маце, бързо да минава тоя вирус. Ти си почивай и гледай да се разсейваш с някакви неща. Филмирането на никого не е помогнало.
Сега за кортикостероидите - аз също пия преднизолон и знам че е опасно да се спира рязко, особено ако си на по-висока доза.  Ако пък си на ниска едва ли ти влияе толкова на имунитета. Пък и това е противовъзпалително лекарство може дори да ти е от полза в момента.

# 119
Мaцето, много съжалявам.

Вярвам, че всичко ще бъде наред и с бебчето, и с теб. Просто поредната доза нерви, през която жените трябва да минат...

Желая бързо да се оправиш!

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 15:46 от nat92

Общи условия

Активация на акаунт