Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 25 975
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Замък сред облаците
Мацето ми е източника, тя е чела тези проучвания Simple Smile но понеже съм също с неусвояване на обикновените форми съм запомнила.

# 196
  • На изток от Ада
Аз знам ,че не метилирана не се усвоява..
Добре е това да е в 1 пост

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 16:15 от nasito8988

# 197
Здравейте момичета , желая успех на всички Simple Smile  , препоръчайте ми добър специалист , имам три аборта и съм доста отчаяна вече , уж проблем няма , но нещата не се случват . бях и при доцент Конова .Благодаря ви предварително Simple Smile

# 198
Благодаря, Yan!

Nasito, няма такива изгледи, нямам кървене, болки, а сакчето си расте... И предишния път с мисед като бях не тръгна нищо само. Действам с лекарствата, за да не се бавя и накрая да вземе да не се получи случайно...
Преди седмица ми казаха че съм с куха бременност и да чакам ,просто да се изчистя сама.Днес реших че повече няма да чакам и ще ида в болницата,е отивам и доктора казва,аз аборт няма да направя,за мен си в 7 гс.има нормална форма плода не го виждам но ще изчакаш още 10 дни Sad всички симптоми са на лице,но бебе няма Sad А вече календара ми показва 45 дни закъснение.Според мен до сега бебето трябваше да се види

# 199
  • Замък сред облаците
Щом сакът не е смачкан, има шанс за късна овулация. И моята изчака 2 седмици, за да сме сигурни, че яйцето е кухо.

Лято, първо кажи какви изследвания си пускала, опиши повече абортите за някакви насоки да дадем. От случай до случай и от специалист до специалист има разлика, няма доктор панацея.

# 200
Щом сакът не е смачкан, има шанс за късна овулация. И моята изчака 2 седмици, за да сме сигурни, че яйцето е кухо.

Лято, първо кажи какви изследвания си пускала, опиши повече абортите за някакви насоки да дадем. От случай до случай и от специалист до специалист има разлика, няма доктор панацея.

Абортите бяха 1-ви мисед , 2ри - спонтанен ,3- биохимична бременност ,последните два се изчистих сама , правила съм изследвания за тромбофилия - нямам , имам мутация MTHFR C677T, пия топ фолат , мъжа ми има направена спермограма - окей е , при Конова , направихме изследвания за съвместимост , хромозомвн анализ - който е окей , тсх , тат , Matt , хормните са ми в нормa  всичките , утре щв отида да пусна Fsh. Lh , estradiol ,2 ри ден от цикъла … уж всичко на хартия изглежда добре

# 201
А спермограмата с ДНК фрагментации ли е изследвана?
Впрочем , мисед и спонтанен аборт,някой ще ми обясни ли разликата, защото все съм мислела,че е едно и също....

# 202
  • София
А спермограмата с ДНК фрагментации ли е изследвана?
Впрочем , мисед и спонтанен аборт,някой ще ми обясни ли разликата, защото все съм мислела,че е едно и също....

Мисед е задържан аборт, спонтанен сам тръгва.

# 203
Мисед е когато не се развива , трябва кюртаж , спонтанен - прокървяваш и организма изхвърля плода . да ДНК Sdi правен е и е окей също

# 204
  • На изток от Ада
Аз имам 1 мисед и няколко спонтанни.  Ем имам си кюретажи за всички аборти.
Лято , има 2 вида тромбофилия,  наследствена и придобита и двете ли си правила ? Сигурно не си изследдала плоса за генетични аномалии

# 205
Аз имам 1 мисед и няколко спонтанни.  Ем имам си кюретажи за всички аборти.
Лято , има 2 вида тромбофилия,  наследствена и придобита и двете ли си правила ? Сигурно не си изследдала плоса за генетични аномалии

Аномалии на плода не са изледвани , лекарката не ме беше посъветвала , не знаех , и двете тромбофилии са изледвани … д-р Русев ми ги беше пускаш …

# 206
  • На изток от Ада
Ясно сигурно и Нк клекти ти пусна Русев..
На мен Кременски ми каза за антифосфолипиден синсром на 6м ,
Кариотип имате ли ? Аз не ,смятам че ще ми пуснат в Надежда...

# 207
  • Замък сред облаците
Лято, фТ4 и витамините от първа страница как са ти? Правила ли си ДНК анализ за уреаплазми и микоплазми?

# 208
  • На изток от Ада
Хламидия също.
Лято, фТ4 и витамините от първа страница как са ти? Правила ли си ДНК анализ за уреаплазми и микоплазми?

# 209
Да и НК клетки - те са окей , първият път имах фосфолипидни антитела , след 6 седмици пуснах пак доцент Конова ми ги назначи и каза че винаги два пъти трябват да св пускат , тъй като вторият път нямах , просто съм имала някаква инфекция когато съм правила първите изследвания

Общи условия

Активация на акаунт