С какво ви дразнят комшиите?

• 44 852
  • 579
  •   1
Отговори
# 105
  • При семейството си
В нашия блок, в който няма диагностицирано луди, също имаме сериозни проблеми с нежеланието за поддръжка на общите части, саниране, ремонти, асансьори и т.н.
Психично болните не тормозят умишлено никой, те са просто болни…и, да, държавата, институциите, психичната грижа никакви го няма.

# 106
Ние имаме много неприятен съсед,за съжаление много се чува през стената,все нещо хлопа,секне се или пърди,не знам кое от двете е,може да има здравословен проблем,но е ужасно.

# 107
Мен ме дразнят със шум. Над нас редовно викат, все нещо тропат, влачат столовете, а децата си карат тротинетките из апартамента, който явно е с плочки.

Ето, да се посмеете Smiley
https://www.instagram.com/reel/CpDyLr3Mqju/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
https://www.instagram.com/reel/CqGspUypzPz/?utm_source=ig_web_copy_link[video][/video]

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 18:21 от Анонимен

# 108
Леле,култово!След такъв тормоз жив няма да остане.

# 109
  • По света и у нас
Тази тема е много смешна. Значи 1. Повечето ни съседи не поздравяват. Тук хората не знаят как да общуват по коридорите и аз трябва да ги обучавам. 2. Под мен има една млада двойка гаджета, които се нанесоха скоро. На рождения ден на детето ми дойдоха да ни се правят забележка, че сме правили шум с събота през деня - ние бяхме 25 човека и сигурно сме правили шум имаше скачане и тичане, но смешното е че тая двойка е на по 25 години и се чудя как може да са такива пенсионери на тази възраст. 2. Втори път идваха да ни се карат че тропаме защото детето тупаше с топка около 8 вечерта…. Това е. Чудя се кога ще се обадят в полицията и си представям как полицаят ще ни мъмри, че правим луди купони за 7 годишни.

# 110
Не оправдавам 25-годишните, но не е нужно да са като пенсионери, за да ги дразни някакъв шум. Може да са карали дълги смени или нощни смени, може да е нещо друго. Трудно мога да си представя как точно млади хора ще правят забележка. Те уж са по-толерантни и по не им пука, ако се шуми.

# 111
Тази тема е много смешна. Значи 1. Повечето ни съседи не поздравяват. Тук хората не знаят как да общуват по коридорите и аз трябва да ги обучавам. 2. Под мен има една млада двойка гаджета, които се нанесоха скоро. На рождения ден на детето ми дойдоха да ни се правят забележка, че сме правили шум с събота през деня - ние бяхме 25 човека и сигурно сме правили шум имаше скачане и тичане, но смешното е че тая двойка е на по 25 години и се чудя как може да са такива пенсионери на тази възраст. 2. Втори път идваха да ни се карат че тропаме защото детето тупаше с топка около 8 вечерта…. Това е. Чудя се кога ще се обадят в полицията и си представям как полицаят ще ни мъмри, че правим луди купони за 7 годишни.
За мен не е нормално да се тича и да се скача вкъщи при положение, че не живеете в къща, а в блок и под Вас има други хора, които през това време може да искат да спят или да си почиват на тишина и спокойствие през почивните дни. Нима младите хора нямат нужда от тези неща? Представям си какъв шум са вдигали тези вероятно поне 10 деца.. За Вас е нормално детето да тупка топка вкъщи? Има детски площадки за тези неща. Защо трябва да играе с топка вкъщи, а не навън?
Не е нужно да тормозите съседите си. За Вас това може да е нормално, но за повечето хора не е - особено пък за млади хора без деца.. Редно е човек да умее да се поставя на мястото на другия и да се съобразява щом живее в жилищен блок.

# 112
Като по-малка, около 20годишна страшно се дразнех на шум от деца. Неможех да си поспя спокойно, вкъщи. Сега до някъде разбирам хората, които тогава са били с малки деца. Само че ние може да си тропаме по всяко време на денонощието, тъй като сме в къща, но наистина е доста неприятно да се тича, тропа... Един ден и те ще те разберат.

# 113
Аз съм търпелив човек, но тази сутрин комшията с бормашината се е събудил в 7 сутринта... Flushed

# 114
Нямам никакви забележки към съседите за момента. В тази връзка да питам, не знам дали е подходящата тема, но ще пробвам. Ако решим да купуваме друг апартамент (идеята ни е да е по-голям), как мога да разбера предварително някаква информация за съседите? Собственикът винаги може да излъже, а и може да няма информация, ако не живее от години в апартамента. Да ходя да чукам на вратите им ли? То дори да се видя за малко с тях и да ми се сторят ок, не е казано, че няма да са някакви откачалки. Някои поне още като ги видиш и ти става ясно, че не са нормални.

# 115
  • Сф
Попитайте домоуправителя. А и не пречи да поразпитате наоколо във входа .
На мен не би ми пукало.

# 116
Няма как да познаеш, пълно тото е. И не знаеш откъде биха могли да дойдат проблеми. Може напълно нормални и симпатични на вид хора да се забавляват с интриги. Или сладки и мили дечица след година-две да започнат да вдигат шумни купони. Моята съседка прави интриги. Беше решила да продадем общото помещение на една съседка. Нашето семейство се противопостави, аз също бих купила всяко едно помещение, ако се продава и не ме интересува да взема някакви никакви пари, с които да се промени съотношението на собственост и да започне строеж над главата ми, последващ с вкарване на неизвестно какви квартиранти. Е, тая жена успя да ни скара с куп народ и да ни гледат на кръв за нищо. И непрекъснато нахълтваше вкъщи с какви ли не опити да ни прекара. И не че на нея са й нужни тия пари, просто като пенсионирана учрежденска интригантка се забавляваше.

# 117
А ако е частна фирма, която е съвсем отскоро? Преди това също е била фирма.

Тото е, да. Просто ми се иска да заложа на сигурно, ама няма как. Имахме късмет със сегашния апартамент, но не е казано, че винаги ще е така...

# 118
  • Пловдив
Само знам, че ако някой ми чука по вратата, за да види дали съм нормална, има голяма вероятност да изглеждам ненормална.Trollface

# 119
Нямам никакви забележки към съседите за момента. В тази връзка да питам, не знам дали е подходящата тема, но ще пробвам. Ако решим да купуваме друг апартамент (идеята ни е да е по-голям), как мога да разбера предварително някаква информация за съседите? Собственикът винаги може да излъже, а и може да няма информация, ако не живее от години в апартамента. Да ходя да чукам на вратите им ли? То дори да се видя за малко с тях и да ми се сторят ок, не е казано, че няма да са някакви откачалки. Някои поне още като ги видиш и ти става ясно, че не са нормални.

Но пръв поглед няма как да прецените , преди време имах съсед видимо нищо не беше притеснително , докато не започнаха през вечер излизания по терасата и започване на едни викове по хората . През деня замерваше децата пред блока с каквото хване под ръка . Така ,че няма как да знаете ,сега живеем в къща и очакваме нов съсед дано е нормален хаха. А на вас пожелавам успех , вече си е опасно какви съседи имаш ,че всеки втори е с оръжие и тн. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт