С какво ви дразнят комшиите?

• 45 550
  • 579
  •   1
Отговори
# 315
по принцип-така би трябвало да се процедира с такива заядливци, обаче има опасност така да се настроят и другите съседи или тази персона да използва това за допълнителна конфронтация

# 316
и какво толкова ще направи ?

# 317
и какво толкова ще направи ?

ще започне да настройва и други съседи - да говори пред тях, къде се изхвърля боклука и т.н. и вероятно ще получи съмишленици, което директно означава че, ще стане и по-некомфортно
Не стига един такъв темерут/заядливец, но ако се появат и други мрънкащи/претендиращи/заявждащи се  ще стане още по неприятно прибирането/излизането.

# 318
ок. ами тогава като види бабето да започва първа ... ти ли си остави боклука между полщаските ? Не можеш ли да слизаш додолу вече ?  И това винаги първа. Да не допуска бабето да я превари /

# 319
ок. ами тогава като види бабето да започва първа ... ти ли си остави боклука между полщаските ? Не можеш ли да слизаш додолу вече ?  И това винаги първа. Да не допуска бабето да я превари /
ееее, точно това е супер предложение- хахаххахах, иска ми се да видя тази женица как ще се оправдава

# 320
  • София
Интересното е ,че за 4 месеца (нови сме в блока ) и нищо ,че сме на един етаж ,реално никога не съм я засичала очи в очи , но друга съседка ми разказа за нея , тя е имала навика да си оставя боклука пред вратата преди да го изхвърли (което на мен също не би ми било много приятно де ) и тази редовно така  и е правила забележки през вратата. Та залагам на това ,че жената просто е пенсионер на който му е скучно и се заяжда със съседите. Не бих тръгнала да си оставям боклука по етажите , но обещавам следващия път ,ако се развика - "Тряскай по силно "- да отворя и затворя 2-3 пъти - възможно най-звучно

# 321
Ще си счупиш вратата Simple Smile Но можеш да и кажеш, че ако и харесват подобни звуци ще откликнеш на желанията на децата да се учат да свирят на барабани и ще им купиш. Само и само за да я разнообразиш. Не за нещо друго Simple Smile

# 322
  • София
Деца още нямам , но пък една възпитана голдънка живурка в нас , доколкото чух не обичала хич кучета и я е било страх , та за това може и да съм набедена.

# 323
Mилото куче Simple Smile

# 324
голдънките са такива сладури, миловидни, но и много игриви

# 325
Ей сега, ще удуша комшията.  Дърт ерген в триетажна къща, 3 жени смени за няколко години и пак е сам. Съдба.
Та....
Седя си на терасата в момента, сипах си едно бяло винце , гледам си планината и се наслаждавам на вечерта.
И тоя излезе да копа градината с едно касетофонче и огласи квартала с гадната си сръбска музика. Е сега това ли трябва да слушам?

# 326
  • София
Вкъщи в определени моменти (оставено да се проветрява в жегата и влагата) мирише или на долнопробни цигари или на марихуана  или на пържена риба и други манджи (заради изкаран нерегламентиран въздуховод, от балкон пригоден за кухня, от който миризмата влиза директно при нас..)..
Чудя се в събота човека дето си пафка, как оцеля. Миришеше през 30 мин. Не колабира ли, какъв организъм.
Докато на всичките миризми успееш да затвориш (ако си вкъщи) вече вътре смърди и ако затвориш оставаш с миризмата, ако оставиш отворено пък става още по-наситено. Ужас някакъв безкраен.

# 327
Относно сръбската  или друга подобна музика,имам трик.Пускам силно,ама силно оперна музика.Много бързо схващат намека.

# 328
Относно сръбската  или друга подобна музика,имам трик.Пускам силно,ама силно оперна музика.Много бързо схващат намека.
Ще го пробвам с мойте чалгари, скоро не са се проявявали, но при удобен случай ще изпробвам!

# 329
  • Пловдив
Няколко семейства са, аз ли нещо съм в грешка или незнам. Комшийката до нас е млада жена тамън навърши 40 с хубава професия и прилична визия. Но е манячка на тема контрол и когато не контролира у тях, контролира около тях. Постоянно прави забележки и то в светлата част на деня, че имаме гости, че дъщеря ми на 5 пее и други. Това към 6 следобед след детска градинка. Последно беше преди няколко дена мъжо трябваше да довърши 2 лайсни следобед,няма как и ние пускаме бормашината. Оле като почна да вряка тази леля стреснала се, притеснила се, че с тази бормашина ще влезем у тях направо и крещи през терасата. Мъжо и предложи услугите си с влизането и ако държи ще дойде да и направи няколко дупки. (подчертавам че същото семейство прави ремонт около 2 години, и я разбирам финансово е трудно в наши дни). Комшията отгоре правил парти, щом не съм чула нощес значи е било прилично, тя отново блъска по стената ние спим. После крещя да излезна и да спра с музиката и това нощес. Та шумът тя си го прави не ние.
Семейство номер 2 двойка на около 60 и синът им разведен. Момчето си бачка съвсем нормален мъж,но е рибар а техните са фенове на всякакви промоции. Готвят на терасата без аспиратор. Забравят рибата, после се сещат пържат я. На нас на очите ни люти и смърди, всеки ден нова гозба и смрад. Ама не да замирише на маджичка да ти се дояде ами на развалена храна. Същата бабо-леля си позволи да ми вдигне скандал, че моите кабели висяли от терасата и щела да ги отреже. Боже на блока ни има множество зарязани кабели на оператори, но те не са мои. Отряза ги похвалих я че ме е отървава. Гледат и кучета ама не едно а около 8-9 пумерана за продажба. Лаят, квичът, серът идилия. И още роман мога да напиша за нея(иначе кученцата са мега симпатични, но не всеки път).
Третите образи са най-брутални пак са ми отдолу ама по диагонал навремето бяха симпатично семейство мъж, жена две деца. Децата пораснаха завършиха и заминаха в чужбина майката няколко години след тях.И изведнъж се появи нова жена, та тази булка не мога да определя на колко е години защото лицето и е смазано от пиене. 2-3-4 след полунощ крещи пред блока с чанта с багаж води и някакви други образи за подкрепа. Пият на стълбите после крещи, че са я заключили вън. Разнася дрехи в едни чанти  от които постоянно губи по нещо, блуза я долни гащи. За капак е навъдила кучета, които пуска свободно да се разхождат сутрин. Кучетата са агресивни и се спускат обикалят около близките кофи и изкачат ненадейно. Едното е с някаква болест тип краста. Аз излизам в 5 за работа няколко пъти са ме плашили, детето ми на 13 също се оплака няколко пъти. Налага се да обикаляме целият квартал за да ида аз до работа, тя до училище.
Но най-любими са ми всички комшии от селото на свеки, имам усещането че ме дебнат да да простра чаршафите в неделя и да запалят буйните огньове, класика.
 Иначе и ние сме шумнички понякога пеем танцуваме си с малката на 5 играем федербал пред блока, и на всички тях (комшиите) сигурно им е писнало от нас, но живеем в блок и сме длъжни да се търпим взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт