С какво ви дразнят комшиите?

• 45 532
  • 579
  •   1
Отговори
# 330
Представям си вашите съседи, ако бяха на мое място. Вратата на съседите явно се е раздула и се отваряше със страхотно стържене, а се затваряше с як удар. Имат и някакви гости, та тия звуци бяха през половин час по цял ден. Накрая снощи я оправиха след около половин час силно виене на някаква машина. На всичкото отгоре, сега живея в хола, на около два метра от тяхната врата. По логиката на вашите съседи трябваше да вдигам революция. Ами не ми пречи, гледам да не обръщам внимание, оправиха я.

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 22:33 от Poni69

# 331
  • Пловдив
А забравих да вметна, че онзи ден бях на събрание на блока и научих такива потресаващи факти за живота на един комшията че.....
Та въпросният живее на горният етаж по диагонал. 3 апартамента на етаж той е в средния. На комшийката и тече тази в средата ама не просто тече реки се леели посреднощ само. Плю по комшията Плю, а аз толкова го харесвам този човек и как да не човека е лекар. Хубаво е да имаш такъв познат винаги го поздравявам винаги си намираме нещо да обменим лаф на стълбите. Та комшийката се жалва горката за средношните водопади и за ужаса в току ремонтираният и панел. Търсила го обещава да съдейства, водопроводчик викали достъп обаче до жилището си той не предоставя. 1-2-5 пъти всяка седмица той не отключва и това след уговорка че ще даде достъп на водопроводчик да види какво става. Комшийката си плаща сама не иска нищо от него. А то какво се оказва..... Имали сме си доктор менгеле в блока. Работил много обясни на събранието хирург бил, понякога си носил работа за вкъщи. Как беее тва да не е уеб сайт от дома да го съставяш.какво сглобява или разглобява по докторски незнам, само ми се вихри фантазията. Не мога да си представя дори. Не било удобно всеки път да влиза някой непознат.
Имал болна майка стара жена(не знаех) ставала домакинствала нощем в кухнята.
Докато пушех 3 тата цигара пред блока шокирана си представих как някой скорошен ден нахлува ГДБОП, баретите и всякакви качулки и дружно ни строяват за разпит пред блока всички комшолъци. Това последното съм го изживявала лично когато бях на около 12-13 г в края на миналият век пак заради едни комши пакостливи. Но ще ви разкажа друг път че романистка станах днес.

# 332
Тоя аутопсии ли прави вкъщи? По-точно в банята .
Хирург с работа за вкъщи не бях чувала.

# 333
  • Пловдив
Тоя аутопсии ли прави вкъщи? По-точно в банята .
Хирург с работа за вкъщи не бях чувала.
Ами не  по скоро майка му прелива легенди и пере на ръка по среднощ в кухнята.Но  за работата си представих, че носи разни органи в  буркани за проекти или незнам точно.
На мен не ми е проблемен, но имам едно на ум вече някак си.

# 334
Относно сръбската  или друга подобна музика,имам трик.Пускам силно,ама силно оперна музика.Много бързо схващат намека.
Аз heavy. Ако не схванат, поне на мен ми е кеф. Тонколони има да оглася от квартала до центъра.

# 335
Nebethet  Много увлекателно ми беше да прочета, посмях се на твой гръб! Звучиш като да приемаш нещата философски, без да се стягаш излишно. Добре е това в тази ситуация 😄

# 336
  • София
Относно сръбската  или друга подобна музика,имам трик.Пускам силно,ама силно оперна музика.Много бързо схващат намека.
Аз heavy. Ако не схванат, поне на мен ми е кеф. Тонколони има да оглася от квартала до центъра.
Това го пробвах с шумната шерка на комшийката преди 10години- това чудо тряскаше и блъскаше по всяко време на денонощието- местеше мебели,ходеше с токчета,спъвъше се ,падаше...и това след 24часа
Та моя милост/ тогава не работех и си бях у дома/, изпрашах детето на училище в 7,30 и на големите тон- колони на мъжа ми и мощния усилвател- пусках Рамщайн на един диск,да се върти отново и отново ....и напусках сградата.
Случвало се е и да остана у дома - не мога цял ден да мета улиците,нали.
Отучих я да шуми след 22ч, но аз и до днес слушам Рамщайн в колата/ за успокоение след работа/
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 337
хахаххахахха, е това е забавно, някой ще колабира /този който слуша сръбска/чалга/ и т.н. музика/

# 338
Предполагам, че имате повече от един съсед, но налагате на всички останали да ви слушат шумотевицата?

# 339
ефинбуш, разговорът е просто забавление - едва ли някой е тръгнал да озвучава квартала си от тук пишещите. Оплакваме се от несъобразителни хора и показваме подкрепа един към друг- аз така го разбирам

# 340
ефинбуш, разговорът е просто забавление - едва ли някой е тръгнал да озвучава квартала си от тук пишещите. Оплакваме се от несъобразителни хора и показваме подкрепа един към друг- аз така го разбирам
Дават се съвети да се тормозят комшиите и това е забавление и целта на темата? Open Mouth

# 341
Дават се съвети да се тормозят комшиите и това е забавление и целта на темата? Open Mouth
да, така е, едва ли някой тук търси професионална правна помощ, а подкрепа, понякога съвети, ако не просто подкрепа. Ние сме големи хора, всеки преценява кой съвет е стойностен и кой -не или просто така казани като забавление.

# 342
да, така е, едва ли някой тук търси професионална правна помощ, а подкрепа, понякога съвети, ако не просто подкрепа. Ние сме големи хора, всеки преценява кой съвет е стойностен и кой -не или просто така казани като забавление.
"Големи хора" биха преценили, че е нарушение на правилата на комуникация в социалните медии да се дават съвети за нанасяне на щети.

# 343
търсиш начин за конфронтация ли, аз няма да участвам.
хубав ден, Ефинбуш Simple Smile

# 344
Малее, този хирург ме уплаши. Аз не бих влезнала в тях, пък макар и за тръбите..🤣

Общи условия

Активация на акаунт