С какво ви дразнят комшиите?

• 45 502
  • 579
  •   1
Отговори
# 345
хахахха, представих се един Менгеле

# 346
Хирурга най-вероятно си носи документацията да си я попълва в къщи. От лекар знам, че се попълват  не малко неща.

Мен ме дразнят съседите до нас. Продават къщата си. Не живеят в нея и не идват да се срещат с “кандидат-съседите”. На няколко пъти щяха да ми влязат в двора. Нито дават точна информация, нито снимки. Хората заминават, когато разберат за коя къща става дума. Последните наематели са оставили голяма кочина, собствениците извикаха някакви “работници” да разчистят. Всичко е събрано на купчина пред гаража им и уж ще го изхвърлят до няколко дни. Или поне така казаха преди 3 седмици.

# 347
  • София
Човека може документация да  си носи за работа вкъщи , не е нужно да са трупове
едит - сега видях горното мнение .

# 348
  • Пловдив
Човека може документация да  си носи за работа вкъщи , не е нужно да са трупове
едит - сега видях горното мнение .
Предполагам че е така, но в първият момент като започна да ни обяснява мигах, мигах.

# 349
  • При семейството си
Та после и ГДБОП, барети и всякакви качулки си представихте.

# 350
  • Пловдив
Та после и ГДБОП, барети и всякакви качулки си представихте.
Като дете на 12-13г се ми се случи. Пак заради не добросъвестни комшии. Случаят беше заради нает апартамент от трафика ти на хора и наркотици.

# 351
  • Пловдив
Е, приятел-хирург (баща на съученик на друг син) сряза набралия пръст на сина ми на кухненската маса у тях. Това си е пак работа за вкъщи.

# 352
продължават да тряскат вратата на асансьора - по всяко време на денонощието. Тъй като вратата е повредена и не се затваря, и още не я ремонтират, някой като се изнерви че, асаньорът стои на нашия етаж идва и грубо с все сила я тряска, по няколко пъти, докато се затвори.

# 353
Ами заключете я затворена да стои.

# 354
Години наред си трая от култура за следните съседски поведения.
1.Майката на детето звъни абсолютно всеки ден,детето ми да ходи в тях и да забавлява нейното,защото и било скучно.- След известно време чувам от трето лице,че детето ми е много нахално и всеки ден ходи в тях.(Отивам при съседката и и казвам,че детето ми не е палячо да забавлява нейното дете и и казвам,повече да не я търси.Детето свиква с това,че я викат в тях за да си играят.После женицата се оплаква на ляво,на дясно,защо детето ходило там! Казах,че няма да спирам децата да си играят,но да го правят пред нас или на улицата.Посше кой от където е дошъл.!
2.Детето няколко дни не отива да си играят с въпросното дете.Майката звъни,защо не я пускам да си играят,че дъщеря и и пили главата,че и било скучно.-Пак сме виновни,че не я пускам в тях!
3.Спрях известно време контакти с тях.Дъщеря и звъни на дъщеря ми,за да излезем някъде да си поиграят.Излизаме и децата си купуват ленти за коса.Съседското дете не спря да тормози дъшеря ми,защо си купило като нейната лента.Щипеше я и се сърдеше.Викнах няколко пъти дъщеря ми при мен,но тя продължаваше да нахалства.Казах им щом не се разбират няма да излизат заедно.Майката седи и си клати краката,гледайки какъв тормоз ми налага на детето.Взех си децата и си тръгнах! Спрях да общувам с майката! Децата продължаваха да си играят известно време.
4.Един ден дъшеря ми се прибира и виждам,че има нещо! Питам я какво се случи! Ксза,че вън са си играели със съседското дете.Майката я викнала да обядва.Влизайки вътре "златното яйце"рекло:Влизам да ям,докато излезна искам да ми направите изненада! Дъщеря ми я попитала каква изненада,как да и измислят изненада?! Тя казала,че не знае те да го измислят.При,което децата измислили нещо и направили.Като излезнала се нацупила,защото това,което направили било грозно.Ударила го в земята и го настъпило.Дъщеря ми се ядосала и за това се прибрала.В другите случаи въпросното дете,винаги иска да играят това,което тя иска.И се цупи,когато другите не го правят.Тука са се събрали 7-8 съседски деца и си играят абсолютно всеки ден! Само тя прави такива изпълнения.
5.Вчера се разиграва следната сцена.
Дъщеря ми се прибира в къщи трепери като листо! Питам я какво се случило и тя ми казва,че вчера няколко пъти е писала на съседското дете да си играят,но то няколко пъти отказало,защото ще ходят някъде с родителите и.Вчеря дъщеря ми беше цял ден в къщи, излезнахме към 19:00ч и тогава се случва това.Дъщеря ми кара колело с друго дете.Съседката ги вижда и решава,че ще се накара на моето,защо не си играе с нейното "златно яйце" и нарича дъщеря ми неблагодарница! При,което дъщеря ми отговорила,че я търсила няколко пъти,но тя не искала,защото щяли да ходят на разходка.При,което съседката и казва лъжкиня и я праща да си ходи! Полудях...детето ми показа,цялата кореспонденция и дъщеря ми няма никаква вина в случая.Звънях на съседката три пъти-не ми вдигна! На четвъртия път ми затвори и си изключи телефона.Чудя се как може да си позволи такова поведение към дете? Даже,което не е виновно! Защо не поиска обяснение от дъщеря си,а реши да прехвърли вината на моето.
Как си позволява да нарича чужди деца! Аз никога не съм го правила,даже и тогава,когато нейното тормозеше моето.

# 355
  • Варна
Защо, за бога, детето ви контактува със "златното яйце"? Вие каква работа имате с тази майка? Айде, децата са деца, но вие?

# 356
Не общувам с майката отдавна.! Още от първото и изпълнение преди две години.От тогава само здравей,здрасти,айде,че бързам!
Позволявах само на децата да си играят.Но наистина,вече не се търпи и детето и.

# 357
Боже, какви драми. Едно време сами се справяхме, сега маминка следи всеки наш ход и всяка наша игра. Защо?

# 358
Тези деца на по колко години са и защо не ги оставите сами да се оправят?

# 359
Ами заключете я затворена да стои.
как? не знаех че, има ключ вратата на асансьора, а и предполагам ако се вземат мерки в тази посока трябва домоуправителят да го направи

Общи условия

Активация на акаунт