Лидл 174 - априлска цветна

• 92 327
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 1 080
Уф, Мики, и това го има. Скоро не съм купувала от него и аз (може би преди два-три месеца бях купила, хареса ми тогава).
Мисля да купя, дано има наличност.

# 1 081
Сиренето е много хубаво, Но аз също отдавна не съм вземала, но едва ли е друго. По-скоро няма да го има 😂

# 1 082
  • София
Показаното сирене е много добро!
И аз имам от тези маслинени дръвчета и цитруси. Едното маслинено дано го съживя. Simple Smile
Тази сутрин в 7. 40ч.бях в Лидл на Захарна фабрика специално за спанак. Исках да купя и къдрава салатка.  Спанак нямаше, къдравата салата беше станала кафява. Много бързах и нямах време да се разправям с персонала.
Защо само в този филиал сутрин е мръсно, не подредено, с влизането на клиентите започва зареждане на продуктите по брошура, персонала недоспал, заядлив...??? В други филиали не е така сутрин с отваряне на магазина.
Утре сутринта пак ще ходя за спанак. В къщи чакат баница със спанак.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 12:47 от Amiamo

# 1 083
Спанак чак в събота щяло да има. Имали проблем с доставката, утре също няма да има. От събота ще пускат опаковката от 300гр като заместващ продукт, по мои изчисления трябва да е 1,19лв цената, ако наистина замества спанака от 500гр за 1,99.

# 1 084
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И аз сутринта ходих за спанак и много се ядосах. И при нас тупърва наизкарваха стока, прескачаме касетки, задръстени коридори от палета, щуращ се персонал. Еми не се прави така, пълна подигравка с клиентите.
И след като имат проблем със спанака защо не пуснат инфо в Лидл+, за да не разкарват хората, пълни безхаберници.

# 1 085
  • София
При нас имаше пакети със спанак след обяд, явно по-късно са заредили.

# 1 086
При нас имаше пакети със спанак след обяд, явно по-късно са заредили.

А сутринта имало ли е?

# 1 087
  • Хасково
При нас имаше  сутринта към 10 ходих.

# 1 088
При нас имаше  сутринта към 10 ходих.

А при нас (съседния град) изобщо не е дошъл. В 12 бях в магазина, попитах една служителка, тя винаги е адекватна и прави проверки, когато я питам нещо, та тя ме осведоми.

# 1 089
Утре сутринта пак ще ходя за спанак. В къщи чакат баница със спанак.
Днес взех от Женския пазар, 4 лв килото. Също и лук на 1.50, имаше червен и жълт. Че вчера като видях в Кауфланд на 5лв белия лук, лошо ми стана.

# 1 090
  • София
Ягодите в опаковка по 500 грама харесват ли ни? Чак сега ги видях в брошурата, а по-рано днес маах крачоли до К специално за ягоди защото тези по 250 грама от миналата и по-миналата седмици хич не ми харесаха 🤐

# 1 091
  • София
Ягоди  купих днес. Сега дегустирах - кисели са и като ги комбинирах с черен шоколад и бяло вино изядох 5 - 6. Но не съм критерий - аз обичам кисели плодове.

# 1 092
Аз съм отсвирила гръцките ягоди, които са пълен отврат, а и за два дни се скапват. От малък квартален зеленчукарник купувам български, избирам ги ягода по ягода. По-скъпи са (9.80), но са истински - узрели на корен, сладки и ароматни. И изкарват по няколко дни в къщи, без да се развалят.
По-дребни са, не са така напомпани.

# 1 093
  • shumen
Аз от К взех ягоди и са хубави.В Л ми се видяха зелени.

# 1 094
Отново греда. Липсва по филиалите наградната вода за 1 стотинка. Съвсем тъпо става вече с тези награди.
Скрит текст:
За това пък редовно стоят 3-4 колички с "отбрани" стоки до касата. И не не са стоки дето са остатъчни и ще бъдат сложени с намаление. Такива ги прибират в склада. Личи си приготвени са привелигировани клиенти да минат да си ги вземат. Ще видим какво ще се случи като си взема някоя стока от тези кошници

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 11:36 от netman71

Общи условия

Активация на акаунт