Политиката в България - Тема 4

• 704 340
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 20 580
Хора ние сме си купили на вилата камери за около 5 лева. С ограничен обхват са, но дори на тях има звук, ясен образ и може да се гледа дори по ай фона с приложение- Не мога да повярвам, че спешна болница няма да има в пъти по-добри камери.

# 20 581
На мен ми се наложи преди месеци да ходя посред нощите в Пирогов с жлъчна криза. Почаках си. Има лекар излиза и пита кой за какво е и преценя. Еми, колкото и да ме болеше имаше доста по-тежки случай и тях ги приемаха с предимство, така е редно. Лекарите си действат без да се впечатляват особено, та като нищо съветникът да е преминал границата.

# 20 582
  • Варна
Пирогов обаче не са махнали поста си и скриншота с поста на сестрата.

Скрит текст:
Аз имам опит със спешен зъболекар е Германия преди повече от 20 години. Едно че в моят град нямаше такъв, трябваше да ходя до съседен град.. После чаках няколко часа с болки пред кабинета, след това вкараха едно дете с предимство /паднало от скейтборд и си бе изпотрошило зъбите/. Когато приключиха с него /още няколко часа/ вкараха човек, който беше дошъл след мен.
Когато се възмутих на регистратурата се оказа, че покрай суматохата около детето затрупали моите първични документи и ме забравили...
Та си почаках доволно. Не ми се извиниха.. Sad

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 15:15 от Хексе

# 20 583
  • София
Във ФБ четох, че нейният пост по принцип не е бил публичен, а само за приятелите. Иначе и аз потърсих оригинала още вчера.
Но този приятел как удобно се появи след 48 часа. Ако сте вие и сте с приятел, няма ли да кажете: "Ей го, Нелко беше с мен, нека и той да каже".
Първо жена му го беше карала в болницата, после "отидохме в Пирогов", накрая имало и свидетел, който вместо да изясни как е било, започва да каканиже обвинения за милиционерски акции и хибридни атаки

# 20 584
  • София
Има изключително много сбъркани неща в Пирогов,според мен няма и желание да се поправят. Колкото по объркано е,толкова по трудно се хваща вина. Не ги устройва нещата да са изрядни,тогава на много ще им се наложи да работят истински,без да получават под масата. Има изключителни лекари,поклон пред тях но са малцинство.
Склонна съм да вярвам на Емин,защото на мен ми се случи да крещя на регистратура,от трите ми ходения до регистратурата чувах,чакате,няма детски кардиолог,не може за възрастни,чакайте пред педиатри,на 4то ходене и отпускащо се дете в ръцете ми ,отключих вече друго поведение, приелите ни в шокова зала ни гледаха като стресирани зайци. До тук с Пирогов има всички специалисти. Това е стара слава и често на родители се налага да търсят връзки ,за да стигнат до специалист,защото на по-ниско ниво не си мърдат пръста ,да му се обадят.

# 20 585
Щом постът на Пирогов стои значи не го махнала, защото някой я е натиснал.

# 20 586
  • Варна
Щом постът на Пирогов стои значи не го махнала, защото някой я е натиснал.
От кое следва да е така?
Може да не са я "натиснали" по служебен път, добра сестра ще си намери навсякъде работа.
Може лични заплахи да е получила. Може просто да не и се занимава.. и да съжалява че е придобила известност.

# 20 587
Инфото на АКФ за Турски поток е от украински хакери,които точат от пощите.
"ГЕРБ се завръща в енергетиката. Наскоро кадър на партията - Валентин Николов, шеф на БЕХ по времето, когато се изграждаше "Турски поток", оглави АЕЦ "Козлодуй". А преди дни правителството Денков-Габриел върна като изпълнителен директор на "Булгартрансгаз" Владимир Малинов, оглавявал компанията по време на строителството на "Турски поток".
Булгаргаз е с и.д.Деница Златева,която уж е кадър на Радев от служебно правителство,но е назначена първоначално 2020г.от гербаджията Николай Павлов в компанията.

Прокуратурата се е самосезирала,та да не открие нищо по Турски поток.Същата история с Боташ,а госпожа Златева ще ни предоговори "по-хубави" условия.Като в същият момент никой няма да занулява приходите във военната мелница на една страна.
Да му мисли Борисов,пише му се на сметката,че се е разчекнал,да му мислят и ППДБ,защото ще им заклатят лодката всички ,счупят сглобката и т.н.,а електората не иска дремане и затваряне на очи.
На Нато надали му е кеф да спонсорира една армия,докато уж партньор подлива вода.

# 20 588
За добро или лошо има законови изисквания и вече е така. Не е толкова просто да те зашият Sad.
Всъщност болниците отдавна не искат болни хора, парите си вървят най-добре без истински пациенти, а пък да ти умре някой сложен случай и да те овикват и да не ти платят...дълга тема. То и училищата си вървят без ученици. И изборите без избиратели. Изобщо, всичко е чудно

# 20 589
  • Варна
За добро или лошо има законови изисквания и вече е така. Не е толкова просто да те зашият Sad.
По кой закон дете може да бъде лекувано /спешно състояние/ само от детски лекар?

И какво правим в другите градове като нямаме Пирогов?

# 20 590
Хексе - загивате. Буквално. Радвай се, че си в голям  град. В Кърджали тежките случаи ги пренасочват към Пловдив или в най-добрия случай - Хасково. В Перник - към София.
Гледай полупълната чаша Варна е втори/трети град в България.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 19:39 от Не се сърди, човече

# 20 591
Още едно социологическо проучване потвърди, че Възраждане са на четвърто място. Браво, че ДПС ги изпреварва. Дотук с лакърдиите, че рястяли "ежедневно, ежеминутно", направо ежесекундно. Води ГЕРБ с 27 процента, след тяса ПП с 22.

# 20 592
Ако това проучване се окаже истина, аз ще съм най-щастливият човек на света. Но все още смятам, че социологическите агенции няма да познаят и ще има солидни разминавания с това, което прогнозират.  Социолозите за мен са банда лъжци - поне в България. Отклоненията им често са със 7-10-12 процента. Ако резултатите се разминат с очакванията ми (стабилизация на Герб или лек ръст, жесток спад на Промяната с 10-12 процента, скок на Възраждане  на 17-19 процента, погром за БСП) ще си посипя главата с пепел.

Едит - хахаха, сега видях това изследване дават 6 процента на ИТН. Смях се със сълзи, ако вземат 3 процента трябва да черпят.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 22:22 от Лорд Сняг

# 20 593
Божков как хем е в ареста, хем:
"...от вчера е с двойна охрана. Към личната охрана се присъединява още една, назначена с постановление на прокурор след лична молба от самия Божков. "
https://btvnovinite.bg/bulgaria/i-zhenata-na-bozhkov-e-s-darzhavna-ohrana.html

Социологическите проучвания у нас рядко са верни, но Възраждане май вече не дърпа гласове. По-скоро негласуващите да станат още повече.

# 20 594
Всеки арестант или затворник е грижа и отговорност на държавата. Ако с Божков се случи нещо докато е в ареста държавата ще отговаря. Та нормално е да има охрана.

Общи условия

Активация на акаунт