Политиката в България - Тема 4

• 703 832
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 20 955
Ми ако мерките са на хартия, да се занимават да не са на хартия. И министъра, и ръководството и т.н.
Аха, има злоупотреба с положение. Ми другите родители си знаем урока отдавна. Кеш. Никой не се е оплаквал досега и не се е обидил.
В спешните често само със скандали става... Sad

# 20 956
  • София
Интересно ми е защо Комисията по отбрана се занимава с това. Не е отбранителен въпрос, въпреки че някои провидяха дългата ръка на Путин. Няма ли някакви етични комисии ли каквото е там
Днес прочетох за някаква пиарка, в момента във Военна полиция, която на съветнически пост получавала 4 500 лв.
Гледай ти какви хубави заплати

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 17:24 от Cuckoo

# 20 957
Каква комисия по отбрана се е занимавала с този случай?

# 20 958
  • Другата България
Втора седмица само Емин! Буквално! Става трагично, дори не е смешно. Явно няма по-сериозни проблеми в държавата. Joy

# 20 959
  • Варна
Скрит текст:
Ми ако мерките са на хартия, да се занимават да не са на хартия. И министъра, и ръководството и т.н.
Аха, има злоупотреба с положение. Ми другите родители си знаем урока отдавна. Кеш. Никой не се е оплаквал досега и не се е обидил.
Да беше докарал родата от Рибново..

# 20 960
https://www.dunavmost.com/novini/komisiyata-po-otbrana-mustafa-e … zhebno-polozhenie

Комисията по отбрана: Мустафа Емин е злоупотребил със служебно положение - вероятно като човек с висок пост в министерството на отбраната, трябва да бъде разследван и от комисията по отбрана

Мери Ан, вината е на Тагарев. Да го бе накарал да излезе в отпуск, докато тече проверката щеше да се забрави. Вместо това се хвърлиха на амбразурата да защитават човек, използвал служебно положение, когато Промяната трябва да символизира новия морал. И да сипят жлъч по сестрата. По-лошо ще става, л---то се разсмърдя и всеки ден, ще става все по-зле.

# 20 961
Скрит текст:
Да беше докарал родата от Рибново..
Е, те там не са от "онези" , които си падат по публичните  флашмоби.

# 20 962
  • София
Каква комисия по отбрана се е занимавала с този случай?
В НС.
Мани Тагарев, колко други хора се хвърлят, РИА е публикувала новината, значи случаят е руска разработка.

# 20 963
От цялата работа на Комарницки шаржът май е най-точен.
Ще разберем скоро зашо герб така са се активизирали срещу Емин.

Проверявайте си източниците по-добре.
Ето го постът на самия гаджев. Комисията по отбрана не е разследвала нищо

# 20 964
Като родител го разбирам защо е звънял четири пъти, но  като представител на политическа партия трябва да внимава какво върши и затова,  следва да получи съответната санкция, задето  е уронил престижа на работодателя си, проявявайки вербална агресия със спокоен тон  Wink

# 20 965
Проверката не е извършвана от комисията по отбрана. Там просто са получили резултатите от извършена от Пирогов проверка. Поне аз така разбрах от прочетеното, възможно е да съм в грешка. Топката е в министерството на отбраната - редно би било да има санкции, щом проверката показва злоупотреба със служебно положение.

# 20 966
Аз така и не разбрах той защо просто не се извини под поста на Пирогов и сагата да приключи. Ясно е, че като ти кърви детето ти в ръцете 4 часа и те разкарват от кабинет на кабинет не си най-адекватния човек.

# 20 967
  • София
Не виждам да се е потвърдила версията, че Емин е искал да извадят дете от шокова зала. Както и дали 68-годишната камбанарийка сестра Неда е била на място или е поствала преразказ по картинка.

# 20 968
Лорде,не съм мяркала някой от ППДБ да сипе жлъч по сестрата,не смятам,че Тагарев е виновен,той дори май беше в чужбина по времето на случката и последващата истерия на другия ден.Нямаше да спре дори и да беше в отпуск.

# 20 969
Пак патриотарската карта се мята,ок.
Само да не се бутат,за всеки има място под слънцето за по един референдум.
В един момент ще се окаже, че няма да има място за всички, които виждаме сега на полтическата сцена...Ако Радев създаде партия, това ще е краят на БСП и Възраждане, при първите ще останат шепа пенсионери с носталгия по комунизма, а при вторите - шепа конспиратори и ксенофоби, всички останали гласове на проруски привърженици ще преминат към новата партия..

Общи условия

Активация на акаунт