Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 13

• 19 298
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Май това е уловката, че е твърде лесно.
Веригите са в краката.

# 121
Не е ли факла? Не виждам къде е уловката, а трябва да я има Joy

Ми няма. Явно е с връзки, защото до тук имаше само един труден въпрос май - този с художника.

# 122
За тази сума ми се струва лесен въпроса за статуята.Факлата е.

# 123
егати лесния въпрос за 30 хил

# 124
  • София
А сега въпроса за 50хил.- Какво държи в лявата ръка Joy

# 125
  • София
Лелеее, това си беше въпрос подарък. Аз като ви казвам, че освен начетен човек трябва и много късмет.

Ама на какви въпроси е избумкал жокерите? пф, сега тепърва ще гледам. Simple Smile

# 126
Лесен, лесен, но ако си там, много силно ще се замислиш къде какво държи. И като нищо ще объркаш ръцете 🙂

# 127
Бил е журналист в БНР, много ми харесва спокойствието и лекотата. Няма иху-аху. Респект!

# 128
  • София
Аз за тази факла няма начин да се притесня, освен че съм чел и съм го гледал в няколко филма и сериала. Даже в Х-Мен имаше схватка в самата факла/ръката.
А декларацията на независимостта е в лявата долу до крака, това го има и в Съкровището. Simple Smile

Ама ето за художника ми е тъмна Индия, а той дори знаеше кой кога е творил.

# 129
Лесен, лесен, но ако си там, много силно ще се замислиш къде какво държи. И като нищо ще объркаш ръцете 🙂

Не мислиш, затваряш очи и извикваш образа в съзнанието си и хоп, дясната ръка е горе. То си е и логично де - тежката факла не се носи в лява ръка.

# 130
  • София
Значи от човека лъха на старата школа. Има вид на ерудит и интелектуалец в едно + книжен тигър и всички тези неща в добрия смисъл без грам ирония.
Много ми харесват такива хора. А и как спокойно си приказва и разсъждава, няма изцепки, няма превземки.

# 131
  • София
Мен малко ме хвана яд, че си използва жокера. Щом стига до 100-те бона, щеще да му е много полезен там.

# 132
  • София
Еее, е на безименния пръст де, охх, толкова набиващ се на очи, чак крещящ отговор, отвори ме. Жалко. :/

20 години журналист и редактор в БНР. Редакторите четат и знаят много по принцип.
Фен и на английското футболно първенство. Браво, браво.
Сигурно се познава с Мартин, малко е от неговото тесто. Внучето е голям сладур. Simple Smile

# 133
Още съм в шок от въпроса за 30 000! Има ли човек, който да не знае, че държи факла?
И аз бих използвала жокера, за да съм сигурна, че не е в лявата евентуално, но иначе е логично да е в дясната.
Този въпрос спокойно могат да го сложат и за 1000 лева.

# 134
Много ме изнерви този човек с това мигане, добре, че на Билалов не му влияеше.

Общи условия

Активация на акаунт