Отговори
# 600

Много ми хареса това видео от сватбата на Амине и Месут. Амине е като принцеса.
     Страхотна булка!

# 601
Пост Джан :
Поздравления за Viola Come Il Mare за наградата Moige сред телевизионната фантастика 🤩🤝🏆🥇

# 602
Пост Джан :
Поздравления за Viola Come Il Mare за наградата Moige сред телевизионната фантастика 🤩🤝🏆🥇

Mediaset Infinity - Viola Come Il Mare печели наградата Moige

Сериалът с участието на Франческа Чилеми и Can Yaman е избран за категория фантастика.
Телевизионният сериал Viola come il mare беше сред драмите, отличени с наградата Moige 2022, признанието, което Movimento Italiano Genitori присъжда на италианската телевизия всяка година чрез анализиране на качеството, формата, съдържанието и посланията, предложени от програми, филми, сериали и реклами.
В категорията за фантастика телевизионният сериал с участието на Франческа Чилеми и Джан Яман също беше награден: аудиторията избра победителите след преглед на около триста телевизионни продукта.

Can Yaman също искаше да подчертае важността на признатата награда, споделяйки новината в своите социални канали. Всъщност в профила на турския актьор в Instagram може да се прочете удовлетворението от постигнатата цел: „Поздравления за Viola Come Il Mare за наградата Moige сред телевизионните драми“.

Viola Come il Mare  е сред италианските драми, наградени от Moige (Движение на италианските родители) „За това, че възобнови, благодарение на фигурата на модерна, решителна и съпричастна жена, посланието, че всяка болест не може да бъде ограничение, а умение, което трябва да се използва.
„Разбирането на емоциите на другите може да ви накара да страдате, но ви обогатява като личност и ви прави способни да помагате на другите. За подчертаването чрез Виола на важността на лоялността, семейството и най-вече приятелството”.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 23:47 от Emiliya

# 603

Nature Sunny Днес в 17:57 часа посрещаме
 астрономическото лято и най-дългият ден,
 нека да е усмихнат и щастлив!
Nature Sunny

# 604
Здравейте, момичета!

" Обичаш ли живота?
Тогава не пилей безразсъдно времето,  защото времето прави живота!''
Benjamin Franklin

Не закъснявайте - мечтайте, решавайте и действайте - днес и сега!
Слънчево настроение и прекрасен ден в очакване на астрономическото лято!

"Музиката дава душа на вселената, криле на ума, полет на въображението и живот на всичко."
Платон

На 21 юни отбелязваме Международен празник на музиката

„Да посрещнем лятото с музика“ е европейска инициатива  в която все повече градове и институции се включват. Във Франция през 1982 г.  21 юни е определен, като Fete de la Musique – Международен празник на музиката.
 Днес Денят на музиката се отбелязва в над 120 страни и 350 града.
Мотивите за този празник са в това, че музиката е непреходният начин за общуване между хората, език, който не се забравя и с който се комуникира по-лесно.
Да изразиш чувствата си чрез музика е истински талант.

"Добрите песни нямат възраст. Те живеят вечно."
Алла Пугачова

# 605
Здравейте, лятото зове. Nature Sunny

Софиии , оглеждаш ли се за червени шорти в реала:joy:

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 16:16 от femmi2

# 606
В очакване на лятото...

И като няма нови фотки с Толга ще се "радвам" на албанката:

Майка на 2 деца, Алмеда Абази възвърна предишната си форма! Позата по бански е омагьосваща.

Двойката Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази откриха празничния сезон. Абази, майката на две деца, представи на последователите си поза, в която позира пред огледалото в черния си бански. Видя се, че красивата актриса е възвърнала предишната си форма след две раждания.

Актрисата Алмеда Абази, която се омъжи за колегата си Толгахан Сайъшман през 2017 г., взе на ръце сина си Ефехан през 2019 г. и дъщеря си Алина през 2021 г. Първата поза по бански дойде от Абази от двойката, която откри летния сезон в Анталия.

ДОСТИГНА СТАРАТА СИ ФОРМА
Абази, който активно използва своя Instagram акаунт с 696 хиляди последователи, представи и позата си пред огледалото в черния си бански на своите последователи. Не остана незабелязано, че актрисата, която роди 2 бебета, за кратко време се отърва от излишните си килограми и възвърна старата си форма. Толгахан Сайъшман, който не можа да остане мълчалив за споделянето на съпругата си, направи коментар, използвайки пламъци и емотикони със сърца.
Източник: Haberler.com 

От IG на Мелиса:

Скрит текст:

# 607

Joy Ха-ха-ха, ФЕМИ* още нищо не съм видяла, че не съм ходила на плаж
но по улиците движат с дънки до коленете и нЕкакви размъкнати, ужас..
Албанката не е грозна но за мен много се превзема и няма харизма,
да е жива, здрава и обичана, не ми е тръпка и няма да ми стане
Hug

# 608
Nature Sunny Днес в 17:57 часа посрещаме
 астрономическото лято и най-дългият ден,
 нека да е усмихнат и щастлив!
Nature Sunny

"Вземете лятото в ръката си, налейте лятото в чаша - в най -малката, разбира се, от която ще направите само една сладка глътка; докоснете го до устните си - и през вените си вместо жестока зима, горещото лято ще тече."
Рей Бредбъри

И още нещо от соц. мрежи, на което доста се посмях:

"И някъде морето, плажовете, мачото ... Залезът е опияняващо красив! При нас всичко е по-просто - лято, вила, лопати, гребла, водка с бира!"

# 609

Flowers Bouquet ЕМИ*..замириса на море..
и на нищо правене..
с шампанско и сладолед..
Joy Nature Sweat Drops

Yum

# 610

Софи, лятото е любимият ми сезон, а морето е моята слабост. Обожавам го... Вълните, безбрежната морска шир, морския бриз, веселата глъч на плажа и... "шампанското със сладолед" - само така мога да релаксирам, тишината и спокойствието не са за мен.
      И защото обичам лятото, новата ни тема е с дъх на море. Нищо, че сега сме позациклили и не се знае кога ще изпишем тази, не губя надежда.
Може да е и ноември, но при нас ще бъде слънчево и морско.

# 611
Е-х-е-е и замирисва на море.… Swimmer

Феми, ела и виж какво е поддържано тяло!

# 612

Flowers Bouquet Охх ве ЕМИ*..ша са задавя от смях,
как ша изпишем темата през ноември..
то вЕрно че зимите са топли но
 да се правим на австралийци
с Дадо Коледа на плажа..тцц*
Joy Joy

размечта ме с вълните, безбрежната морска шир, морския бриз,
астрономическото лято, най-дългия ден и Световния ден на музиката*..

и всичко това на фона на любимите красавци,
време за нещо по-така.. не сме решили, не сме я  изписали
и на Копи- пейст ако трябва
[/b][/color] Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613
Е-х-е-е и замирисва на море.… Swimmer

Феми, ела и виж какво е поддържано тяло!
    Софи, с тези греховно красиви фотки, които пускате ме избива на поезия. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Размечтах се...
     Ейй, акъл няма да ми дойде, но и вдъхновението не ме напуска. Ще подготвя и една зимна тема за всеки случай.
     Жалко само, че ще трябва да облека любимците с дебели дрехи - да не настинат...
Пък и по-лесно ще ми бъде.
Маминият хубавец целогодишно си е достатъчно добре навлечен.

# 614

Hearts

Скрит текст:

Notes

Общи условия

Активация на акаунт