Пролетно почистване и организация на банята. Включете се в дискусията и спечелете награди!

• 6 370
  • 193
  •   1
Отговори
# 60
Почиствам банята веднъж или два пъти седмично с различни препарати. Ползвам и белина. Най-трудни за почистване са ъглите и фугите.

# 61
Веднъж в седмицата почиствам банята. Използвам препарат с белина за цялостно почистване, а за тоалетната чиния блокчета. Най-трудно за почистване ми е ваната, много време ми отнема. Моя съвет е всичко да е прибрано в шкаф, за да не се праши и цапа.

# 62
Чистя банята на една -две седмици, като използвам всички изброени от вас продукти. Най-трудно за миене ми е ваната, защото е стара и доста захабена. Идеята ми за по-модерна баня е съвременен ремонт и свежи цветове и шкафове за всичко.

# 63
Почиствам банята, когато се сетя.Уморително ми е. Подът и фугите искат повече търкане. Ползвам щадящи препарати , тип гел. Белина - не.
Блокчета/топчета за тоалетна - винаги, без тях не може.
Не мисля, че успявам достатъчно добре да изчистя.
 Относно реда. Имаме етажерки за продуктите, не ползвам органайзери.

# 64
  • Г. О.
Най-много време за почистване отделям на банята. Ползвам препарати на основата на белина, а приятният аромат е бонус. Най-трудните места за почистване да фугите и всички ъгли.

# 65
Почиствам банята един път седмично, без график за ден, а когато е необходимо и по-често. Използвам Доместос от много години, блокчета за тоалетна, препарат за баня Чисто. Чиста белина не съм купувала от поне 15 години.
Най-досадно ми е чистенето на ъглите и рафтчетата на душ панела.

# 66
Почиствам банята веднъж седмично с препарати със съдържание на белина и приятен аромат. За тоалетната използвам тоалетни блокчета.
Най- трудно за почиствоне са фугите и иглъти на банята.
Според мен за да бъде по- организирана банята е нужно да са прибрани препарачистване в шкаф.

# 67
  • Пловдив
Колко често почиствате банята си? Какви продукти използвате най-много: чиста белина, препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други? - Oсновно почиствам банята веднъж седмично, като използвам препарат за тоалетна и такъв със съдържание на белина и приятен аромат, както и блокчета за тоалетна.
Кои са местата, които са ви най-трудни за почистване и се налага да им отделяте значително повече време? - По тръдоемки за почистване са фугите и поставените на високо плочки.

# 68
⚪ Колко често почиствате банята си? Какви продукти използвате най-много: чиста белина, препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други?
  Почиствам банята всяка седмица и използвам Доместос. Рядко изневерявам на марката обикновено.
⚪ Кои са местата, които са ви най-трудни за почистване и се налага да им отделяте значително повече време?
Най-проблемните места са фугите и санитарния силикон. Тъй като нямаме прозорец на помещението мухъла ни е в кърпа вързан.

⚪ Имате ли съвети и идеи, с които сте направили банята си по-модерна, добре организирана и функционална?
    Отказах се от душ кабина и си спестих досадното ѝ търкане.

# 69
Почиствам банята веднъж седмично. Използвам препарати с белина. Най-трудно ми е да почистя душ кабината и фугите.

# 70
Почистваме банята веднъж седмично с различни препарати, ползваме блокчета за тоалетна. Най-трудни за почистване са ъглите и фугите.

# 71
  • София
Почиствам банята веднъж седмично. Използвам различни препарати за различните зони. Най-трудни за почистване са фугите, ъглите и ваната.
За да ми е подредено в банята използвам шкафче за баня за козметиката и етажерка за препаратите.

# 72
⚪ Колко често почиствате банята си? Какви продукти използвате най-много: чиста белина, препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други?
Подсушавам и забърсвам банята след всяко къпане, което ми позволява да я чистя основно веднъж на два месеца. Използвам антикалк продукти за плочките, фугите, паравана, душпанела. Препарат+белина+ароматизиращи WC блокче за тоалетната. Препарат за стъкло за огледалото. Универсални почистващи мокри кърпички за шкафа, вратата, бойлера, печката.
⚪ Кои са местата, които са ви най-трудни за почистване и се налага да им отделяте значително повече време?
Паравана с всичките му чупчици, жлебчета, протектори и незнам как се казват части+прага под него.
⚪ Имате ли съвети и идеи, с които сте направили банята си по-модерна, добре организирана и функционална?
Поставяйки параван разделихме банята на суха и мокра част, което я направи функционална и позволява използването на тоалетната докато друг използва душа. След ремонта с новите плочки, санитария и врата визията е модерна. В шкафа прибирам всички джунджурийки, които преди седяха по мивката и съм много доволна от новата организация.

# 73
Почиствам банята без график, ползвам препарати с белина, абразивни препарати за фугите, кислол  и спрейове за тоалетната.

# 74
  • Плевен
 Колко често почиствате банята си? Какви продукти използвате най-много: чиста белина, препарат за тоалетни, препарати със съдържание на белина и приятен аромат, блокчета за тоалетна или други?
Един път в седмицата я почиствам, с Доместос за тоалетната чиния  и Циф за баня, светва.
Най-трудни са ъглите, зад тоалетата седалка
⚪ Покажете ни снимка на банята си след основно почистване.
Трябва да е удобна и достатъчно широка.

Общи условия

Активация на акаунт