242 ентусиаст(к)и берат левурда и коприва- НЕМСКАТА тема

• 29 602
  • 731
  •   1
Отговори
# 615

Неделя ша е 26-27 градуса

Айде дай боже! Да стигне до 30 през лятото и стига толкоз, викам.

# 616
Какво е това дайсън?

# 617
# 618
Мерси. Някаква високотехнологична прахосмукачка.

# 619
  • München, Deutschland
Имат и прахосмукачки, но ставаше дума за много силен вентилатор, духа си като климатик направо, но БЕЗ перка и стоящ на земята / на стойка.

# 620
Тези дайсъни охлаждат ли достатъчно, примерно 30 квадрата стая?
Някой може ли да препоръча нещо за охлаждане, нямаме опция за климатик...

НЕ. Аз взех 2, защото се надявах да стигнат за хола, около 35кв, ама не би. Стоя между тях на сандвич и не мърдам. Вечерта ги влача с мен в спалнята и така... Опция за климатик нямам, а повече пари за глупости не ми се харчат - аз ги взех, уж, защото, щеше направо да ми е студено с тях.  Joy

# 621
И аз мисля за климатик .

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 04:50 от bella-ciao

# 622
  • Немция
Един хубав голям вентилатор създава усещане за прохлада, въпреки че не охлажда помещението истински.
Има вентилатори с различни програми, включително и леко нощно духане Smile

При горещини редовно ползвам нашия вентилатор- домъквам го в кухнята ни при готвене- много добре охлажда.

# 623
Кой е този вентилатор, дето охлажда? Да ми духат насреща двата е ок, ама не е като климатик и не препоръчвам за сумата, която струват, тея Дайсъни.

Смятам, че ако бях купил два от по 35 евро от отто, щеше да е същото чувство на прохлада, измамно, някакво-никакво - я мръдна 1 метър, я съм почнал да се потя като роб при строенето на пирамидите.

# 624
Докторе,
Направо ме разбиваш. То едва стана топло, ти вече се потиш и пускаш климатици. Аз едва днес сложих домашните тениски с къси ръкави и къси клинове.😉

# 625
Амакак? Тук вече 2 ден е 26градуса. Не мога, не издържам. Ще започна пак да разливам шампейна охладен.

# 626
Досега топло ли го пи? Срамота! 😡 Само сту-де-но!
26 градуса е лек летен полъх за мен.

# 627
Кипи му кръвта на Dr Cocktail Simple Smile
Мисля, че така се живее по- лесно. Все пак, не сме в Африка или подобните топли места. Там и аз не бих издържала.
Тук целогодишно се пазя да не замръзна. И все замръзвам. Frowning1

# 628
Днес за пръв път за части от секундата ми стана топло наистина. Не искам да идват големи жеги, само ми се ще да хвърля якето и зимните обувки.
А иначе, наоколо е красота! Раззеленели се поляни, нацъфтели храстове и дървета, ухае прелестно! Да идва юни, моя месец, в който ще разцъфнат и заухаят и билките Heartpulse

# 629
  • Немция
Коктейлски, утре се захлажда, така че стига мрънка.Grin
И при нас днес бяха около 25 градуса, но беше тежък, влажен въздуха...

Как вървят матурите на бъдещите абитуриенти?
Моите деца няма да са на училище 1 ден тази седмица заради устни матури, които се провеждат в училището им.

Пипи, и аз се наслаждавам на цъфналите прелести навън и снимам ли, снимам..

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 18:39 от Бибит

Общи условия

Активация на акаунт