Избор на лаптоп – 2

• 34 081
  • 238
  •   1
Отговори
# 225
Ще уча Софтуерно инженерство във ФМИ в СУ. Някой има ли представа какъв лаптоп ще ми трябва? Трябва ли ми допълнителна видео карта?

# 226
В ценови диапазон 2500лв. Главно за браузване, ютуб, документация, разглеждане на графични файлове и желание за стабилна батерия. Мисля че се насочих към Макбур Еър М4 базовият за около 2300лв в момента. Единственото нещо е че това ще ми е първият Мак, винаги съм работил на Уиндоус. Какво Уиндоусло бихте препоръчали? Другият въпрос ако е Макбук, от къде да го поръчам?

# 227
  • София
В ценови диапазон 2500лв. Главно за браузване, ютуб, документация, разглеждане на графични файлове и желание за стабилна батерия. Мисля че се насочих към Макбур Еър М4 базовият за около 2300лв в момента. Единственото нещо е че това ще ми е първият Мак, винаги съм работил на Уиндоус. Какво Уиндоусло бихте препоръчали? Другият въпрос ако е Макбук, от къде да го поръчам?
В iStyle има отстъпка за студенти - ако си покажете студентската книжка. В Ардес понякога също има хубави промоции. Но препоръчвам повече iStyle, защото при тях обслужването е най-бързо и добро - няма да имате никога проблеми с фактури, гаранции, застраховки и пр. Имат и лоялна програма.

# 228
Ако си на Макбук, добре е и телефонът ти да е от Ябълката, за да усетиш предимствата на системата.

# 229
Здравейте, може ли препоръка за лаптоп, ще се ползва от тинейджър, основно за игри. Бюджета е около 3000 лева. Ще съм благодарна ако може да препоръчате конкретен модел, или какво да търсим като параметри

# 230
Вече втори лаптоп връщам, който само на хартия има добри характеристики. Втори Dell връщам от базовите Vostro и Dell 15 DC15250 с много шумни вентилатори и нагряване. Имам стар Dell, който няма такъв проблем.

# 231
Здравейте!
Може ли мнение за бюджетен лаптоп, който ще се ползва за офис пакет и семейно гледане на филми?
Моля без Dell

# 232
  • Sofia
Може ли да ми препоръчате качествена безжична клавиатура? Бюджетна, ако е възможно. Мерси!

# 233
  • Somewhere far away
Качественете безжични па принцип са доста скъпички. Зависи и вие какво визерате под бюджетна. За под 100 лв обаче по добре не търсете, защото истинските и хубави клавиатыри са механичните и те си държат цена.

# 234
  • Out of the Mix
Може ли да ми препоръчате качествена безжична клавиатура? Бюджетна, ако е възможно. Мерси!

Aз съм с Logitech K340 от 13 г.
Не е мръднала, няма нищо изтрито по нея, всеки ден я ползвам.
Вече не се предлага, но каквото и да вземеш, било Logitech или A4 Tech, все ще върши работа.
Всичко е едно и също, "маде ин шина", гледаш на външен вид, и някаква ергономия по личен избор.
Примерно аз харесвам черни с изчистен дизайн.
В диапазона 60-100 лв. има избор бол.

# 235
Търси на Logitech. https://www.pazaruvaj.com/c/klaviatura-c3111/f:4634:325950;5057: … 614,47988406/?o=4

Преди години купих тази комбинация Logitech MK295 Silent бели клавиатура + мишка(60лв.) от eMAG, но сега е по-скъпа. Специално търсих да са с тихи клавиши и бутони.  Аналогично комбо MK270, но не се води тиха (има коментар че е тиха Thinking) за 54лв. https://www.emag.bg/komplekt-bezzhichni-klaviatura-mishka-logite … 4508/pd/DVY8FBBBM

# 236
Моля за мнение за избор на лаптоп:
Какво ви е мнението за реновирани лаптопи ?
Основно ще се използва за работа с illustrator, Canva и Autocad (рядко ), ( не на професионално ниво, по скоро за домашна употреба свързана със семейния бизнес )
Бюджет около 700 лв и затова съм се насочила към реновираните модели ?
Какво мислите за следните модели , приемам и други предложения

# 237
Дайте насока за лаптоп за студент, Счетоводство и финанси. Предпочитам 15 инчов. Няма да го носи ежедневно в университета, за там си има електронна тетрадка. Ще го ползва основно за офис пакети, интернет, филми. Игри вече рядко играе. Бюджет около 1500лв. Искам нещо стабилно, с което спокойно да изкара студентските години. Предишният му лаптоп ще, един Acer, издържа 7 години и още го ползваме понякога.
Загледах се в този Asus
   https://plasico.bg/asus-vivobook-15-x1504va-bq057w- … ml#upgrades 
Някакви отзиви? Или други предложения?

# 238
Аз също гледам за нов лаптоп основно за офисна работа, сърфиране в интернет и филми. Заглеждам от серията Lenovo Ideapad 3/5, 16gb RAM, 512gb SSD, матов дисплей и по възможност с подсветка на клавиатурата. Ако някой може да даде отзиви за Леново и тази серия лаптопи.

Общи условия

Активация на акаунт