Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А как разбрахме, че партитата дето ги е посещавала Елена са елитни?

Ами споменава най-известният култов клуб в Берлин в постовете си.
И? Това, че е отишла там, за което е платила вход, какво трябва да значи? Че е била на елитно парти и тя самата е много елитна ли? Някакъв фейс контрол има може би и само елитни ги пускат вътре?

# 526
Гласувах за Валерия, Айлин и Ивелина.
Валерия се държи много незряло и според мен е от хората, които гледат да не си излизат от зоната на комфорт заради някой друг,  освен ако не е за собствената им работа или хоби. Не е точно егоизъм, но е близо до него. Уважавам работата и с животни, но предаването е за отношенията с хора и коментирам това, което виждам в него.
Айлин не харесвам, защото наистина изглежда все едно си е направила корекции, облича се и се държи, защото иска да хване определен тип мъж. Виждала съм това поведение сред търсачките на богати мъже и trophy wives. Иначе има възпитание и дисциплина от спорта, извън фасоните предназначени за мъжете се държи обрано, добре беше как си тръгна, когато Валерия държеше сметка на Джия и я хвана за брадичката.
Ивелина просто убива любима моя музика с пеенето си, затова я отбелязах, иначе не ме дразни, но и рядко са я давали досега.
Нямам "любимка" или такава, която считам, че трябва да спечели.
Смятам, че Елена би била интересна на мъж като Евгени, който няма време да чете, гледа телевизия, рови из Интернет. Елена би му разнообразявала живота. Плюс, че би се местила да живее с него и би му помагала много в работата му, без да му се натрапва, когато е зает, защото тя самата има свои хобита и интереси.
Другите участнички са ми бозави някак, не казвам че не са интересни, но или те не го показват, или продукцията не го показва.
Като цяло не харесвам интервенции само с цел харесване, без медицинска причина, така че Джия, Боряна и другите пипнати жени не ми харесват.
Разбира се, предаването е за това какво би харесал конкретен мъж, така че това нищо не означава. Моето мнение е само мое, Евгени ще си хареса нещо друго, а другите мъже пък съвсем различни жени.
То ако влюбването беше конкурс по красота и доброта, аз вероятно нямаше да съм щастливо омъжена. Wink любовта е сляпа, а често и глуха. Joy

# 527
Не разбирам какво значение има Елена в какви клубове ходи, нито на Валерия баща й на какви партита се снимал или тя с кого се снимала покрай конкурс за красота преди години. Просто тази информация няма отношение към предаването.

# 528
  • София
Няма, ама тук дори това се изтъква като поредното превъзходство на Елена над Валерия.

# 529
Като на тенис мач се чувствам - прааас, топката в единия лагер, прааас в другия... Докато видим цигарата на Елена, хоп - чичкото до Валерия се пръкна...
Ех, сега да влезе и Гришо вътре, той нали е още ергенин и той... Момите цяла сутрин да ги строят тенис да играят с Гришо, а следобеда - валсове при Евгени. Вечерта - изненада, Слави - виден дърт ерген, да им пее на ушенце.
Те, тогава да видите вие кой кого ще избира, кой ще злобее, кой ще слабее...Scream

# 530
Няма, ама тук дори това се изтъква като поредното превъзходство на Елена над Валерия.

Аз не го изтъквам като превъзходство на Елена над Валерия. Опитвам се да обясня, че посещаването на разни клубове за музика не прави Елена автоматично участник в оргии по никакъв начин, защото 90% от хората, ходещи по тези клубове НЕ търсят там сексуално преживяване, а търсят танци и яка музика.
Просто е т.нар. лоджикал фаласи -- Елена ходи в известни музикални клубове, в които някои хора правят секс, значи Елена прави секс по дискотеките. Това е неправилен извод от логическа гледна точка.

Мари, при цялото ми уважение, но няколко дена си мълчах, и не съм писала никакви защити. Просто много загрубя темата.

# 531
Ох  чичкатa до Валерия може да си е фен , няма нуждa от тaкъв пaтос.😀

# 532

Превъзходството в играта се определя от Евгени. Който няма много високи критерии, но това е друга тема. Ние да принизяваме Елена или Валерия с някакви факти или дори пълни измислици от живота им преди или след предаването, е малко странично хоби спрямо коментирането на предаването, а и тонът става неприятен.

# 533
Ох, сега и пушенето ли е анатемосано в тази тема? Все още е легално.

Валерия 2013та година, на 14 години. Гушната от чичак, коментар под поста След моето запознанство с Valeria Georgieva разбрах, че гръцкия е много секси език
— with Valeria Georgieva.

А откъде се реши, че това е чичо /чичак. Малко е по-пухкав и създава илюзията да е по - голям, но не е повече от тридесет и пет. Възможно е да е братът на Валерия. Асоциациите с впечатленията и внушенията, които оставяли снимката са просто нелепи.

# 534
Ох  чичкатa до Валерия може да си е фен , няма нуждa от тaкъв пaтос.😀

Ми не, чичката до Валерия е нейн фотограф, снимал я многократно на възраст 14-15 години и пише колко е секси.
Дори да е фен, подходящ постинг ли е колко секси е 14-15 годишно момиче от един чичак? Къде е здравото семейство на Валерия да го отстреля?

Не й е брат, това е нейн фотограф. 35 годишен, пишещ колко е секси 14 годишна хубаво ли е? Също знаем, че Валерия се е правила на по-голяма, за да може да участва на конкурси за красота, които по регламент не са за такива малки момичета.  Това също я поставя в опасна за възрастта й ситуация.

# 535
  • Разпиляна във въображението
Реших да хвърля едно около отново на срещите на Евгени. Започнах с тази на Валерия, все пак е първа. Имам по-лоши спомени за нея, отколкото всъщност е била. Помня за късмета и научаването Simple Smile Но срещата им не е чак толкова зле, даже приятна е. Тъпо е, че не дават /а и не само на нея/ какво повече си говорят. Гледам ги излегнали се на яхтата, смеят си се, Евгени имитира свирене на китара, припява ли нещо? Едно свободно общуване. Плували са навътре, далеч от камери и лодки. Били са сами и кой знае какво още са си говорили. На вечерята Валерия отново все едно е глътнала бастун, но в това време Евгени говори за себе си, за правилния човек, за живота си, за своите филтри как допуска хората. Опитва се да я предразположи, тя да се чувства уютно. Накрая - планирал е какво тя да яде, планирал е да й свири на пиано.

В синхрон вечерта той казва "Харесвам я. С нея имаме много общо". Ама как да се разбере като нищо не дават от разговорите им?

Ирина в това време иска да отиде да прекъсне срещата им. Цял ден си били говорили. А Елена към нея - Отиваш ли? Давай! Давай!

Още от тогава са на нож с Валерия, а е едва началото.

# 536
Ох , тя каква вина има какво е писал този , че и семейството и намесихте .
Не харсвам Елена , но и за нея ме дразня изсмукани от пръстите съчинения.

# 537
Като минат 2-3 дни без епизод и темата се превръща в доста негативно място за четене. Участничките се разнищват до девето коляно, вадят се супер дълбоки заключения по снимки от преди 10 години. Психопрофили на база на предположения за родителите и семействата им. И всичко това без пряка връзка със сюжета на шоОто. Търсят се под вола теле аргументи, за да се обясни защо едната е по-лоша от другата.
Вече не се изненадвам защо голяма част от коментиращите миналата година липсват в скорошните теми от този сезон.
Разбирайте ме както искате и аз имам право на мнение по актуалното обсъждане. И мнението ми е, че преминава етичните норми.

# 538
Валерия няма вина, разбира се. Просто хората се възмущават от Берлински клубове, ходенето по цици, а не гледат чичаците с малолетните, до степен 35 годишен с 14 год да е нормализирано. Не е задължително Валерия да е имала общо с фотографа или с друг чичак изобщо, но е факт, че беше масово навремето. При вс положения не е хубаво това малко момиче да е прегърнато от чичаци, да ходи по конкурси за красота, да се снима върху коли и тн. Не е упрек към Валерия, но е повод за размисъл за хората и средата около нея.

# 539
МарияХрис, никакъв проблем не е, просто реших, че малко смях ще ни дойде добре на всички.

Гледайте Меган какво хубаво и умно момиче е - почти никакъв компромат не излиза за нея. Грижовница, всичко заключила, внимава с държание, пълен контрол над себе си и ... колко хубаво би било да спечели тя... Но не!  Генчо ще залюби мома-хулиганка - пуши, ходи гола и едва влязла в Уни с тия ниски оценки... Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт