Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 560
Вчера забравих, че има епизод и го пропуснах, та сега гледам на запис. Току-що мина тройната среща. Елена не може да е толкова злобно и жалко човече, ако не й плащат от продукцията, направо нямам думи. Тази не спря цяла вечер да гледа злобно и да присвива очи. Коментира злорадо всяка реплика на Валерия, не спря да се самоизтъква къде била тя, къде Валерия като интелигентност. Аман от пишман интелектуалки. Научила няколко думички, които й се струват хай левъл и ги повтаря под път и над път, голяма работа, че не са на място. Жалка картинка. Какво си били говорили Евгени и Валерия. Каквото си искат ще си говорят, стига да си изкарват добре. Не знам защо си мисли, че като убие мъжа от скучни, но според нея възвишени теми, е нещо повече от Валерия. Всеки епизод става все по-жалка.

Няма "пишман" интелектуалки. Има интелектуалки и необразовани жени. Сетете се кой какъв е в предаването.

# 1 561
Още гледам. Защо Елена си сложи колието? Защо, защо? Не е правилно така. Не трябва да му кляка.

# 1 562
По-скоро защото Валерия не показва (не твърдя има или не реално) кой знае каква комплексност на характера и няма много-много какво друго да й се коментира.

За Елена има различни и разнообразни коментари, включително и такива за безсърдечност, злоба и тн. Просто се размиват из останалите.

Елена лично разстрои и разплака Валерия, и я гледаше демонстративно безчувствено от другата страна на масата, смеейки се в синхроните. Иначе Валерия няколко епизода бе в мимаса - нито се срещаше с Ергена, нито се напъваше. От нейна страна няма агресия.

Всъщност това ме дразни най-много в образа на Елена - понякога изкривяването на поведението на Валерия като лошо, демонстративно, напълно пренебрегвайки грешките и демонстрациите на Елена.
На 100% съм на твоето мнение. Понеже Елена има стандартен външен вид и много жени се припознават в нея. Но истината е, че на моменти тя също може да е зла, безсърдечна и напрягаща. Да, както всяка жена включително и Валерия, но понеже Валерия е красива, на нея грешките трудно се прощават.

# 1 563
Много тъжен епизод накрая. Елена разкри много от себе си и ме спечели. Но, Ели, няма нужда да се оправдаваш пред никого. И ако не си била обичана и оценявана такава, каквато си, то това не е бил правилният човек. Изключителна прозорливост и адекватност в преценката, но защо тази несигурност…
Евгени се показа като манипулатор, който я разклати неимоверно и го осъзнаваше. Не направи и достатъчно да я успокои - това също знае. Но истината е, че тя трябва сама да намери сили да излиза от тези състояния и да не допуска те да я събарят така.

Прекрасна Пам с руса коса! Тоооолкова й отива и беше толкова красива! Веднага бих се боядисала на нейно място.

Валерия няма никаква реална представа за света.
Напълно споделям написаното..
И още.. Елена и Евгени не са един за друг, всъщност тя е единствената жена, с която той си позволява такова грубо и безцеремонно държание, липсва дори уважение към нея, да не се изразя и по-крайно.. Всяка друга е в по-добра позиция от Елена. Тя се пречупи и унизи неколкократно не само пред него, а и пред самата себе си и това е необратимо в хода на техните взаимоотношения..

# 1 564
  • somewhere over the rainbow
Понеже Елена има стандартен външен вид и много жени се припознават в нея. Но истината е, че на моменти тя също може да е зла, безсърдечна и напрягаща. Да, както всяка жена включително и Валерия, но понеже Валерия е красива, на нея грешките трудно се прощават.
Айде пак до завистта опряхме. Мине се, не мине, тоя мотив се завъти в темата. Не прощаваме грешките на Валерия, щото е красива. И на Пам не прощаваме /видно от анкетата/, защото?

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 20:53 от N_A_N™

# 1 565
Първо, Пам много се изложи. Второ, в класацията Валерия е с над 100 гласа пред Пам. Това е достатъчно показателно.

# 1 566
Напълно споделям написаното..
И още.. Елена и Евгени не са един за друг, всъщност тя е единствената жена, с която той си позволява такова грубо и безцеремонно държание, липсва дори уважение към нея, да не се изразя и по-крайно.. Всяка друга е в по-добра позиция от Елена. Тя се пречупи и унизи неколкократно не само пред него, а и пред самата себе си и това е необратимо в хода на техните взаимоотношения..

Много прозорливо, за съжаление, последно изречение. Динамиката на отношенията им е вече установена и не виждам в Елена силата и самочувствието рязко да я промени. А и далеч не съм убедена, че Евгени би сменил позиция - той се храни от обожание и власт. Така се смях в първата част на епизода и сега ми е направо тежко на душата.

# 1 567
Колкото иска близалки да пробва, те за това са отишли. Но да не ги чупи в земята при всеки порив на ПМС. 😀
 Той, че ги гледа всички, като котарак,  който се облизва си е част от нелепия му образ. Просто между тях двете ми се стори, че има и нещо повече.  Аз имам предложение. Третата, изненадващата да е Ваня Щерева.  Така хем няма да ми е жал, че някое моме е изгоряло , хем Генчо ще е преизпълнил плана. Пък,току виж вземе и Ваня да се кротне и спре да тормози с неприкрито удоволствие ергенките.

Еееех  Ванчето Щерева, кой не е въздишал по нея. Дори Слави Трифонов е спал пред тях на черджето й. Обаче не може да не му е замислила нещо подло тя, на наш Генчо, още да му срине имиджа, че да му паднат и хонорарите от концертите. Незнам какво става с кариерата му, ама е взел да моделства, докато намери къде да свири. Ама сигурно  събира пари за сватба.

# 1 568
  • софия
Приятно гледане, момчета и момичета. Да видим в тази серия с коя ще се гаврят.
  Alucard,  уважавам мнението ти и всеки път те чета с интерес. Но с това не мога да се съглася. Ако това е логиката и я мразим защото ние сме обикновени,  а тя красива. Тогава се питам вие защо не харесвате Елена.  Ако тръгнем по тази логика, би било откровена обида към фенките на Вал. 😀

# 1 569
Има два варианта. Или се припознаваш в някого и му съчувстваш, или откриваш в него от твоите качества, които не харесваш и съответно му се дразниш. Първият вариант е много по-често срещан. Wink

# 1 570
  • somewhere over the rainbow
Първо, Пам много се изложи. Второ, в класацията Валерия е с над 100 гласа пред Пам. Това е достатъчно показателно.
Пам се изложи, да. Толкова ли е трудно да се допусне, че и Валерия се изложи в нечии очи? Както Елена в други?

# 1 571
Елена лично разстрои и разплака Валерия, и я гледаше демонстративно безчувствено от другата страна на масата, смеейки се в синхроните. Иначе Валерия няколко епизода бе в мимаса - нито се срещаше с Ергена, нито се напъваше. От нейна страна няма агресия.

Всъщност това ме дразни най-много в образа на Елена - понякога изкривяването на поведението на Валерия като лошо, демонстративно, напълно пренебрегвайки грешките и демонстрациите на Елена.
На 100% съм на твоето мнение. Понеже Елена има стандартен външен вид и много жени се припознават в нея. Но истината е, че на моменти тя също може да е зла, безсърдечна и напрягаща. Да, както всяка жена включително и Валерия, но понеже Валерия е красива, на нея грешките трудно се прощават.

Съгласна съм с изключение на това, че аз лично не намирам Валерия за красавица - обикновено момиче е.
Наталия от времето по БТВ е красавица.

# 1 572
Но не чак в такава степен, че да получава тази вълна от омраза. Най-вече в Инстаграм.
Пам се изложи, да. Толкова ли е трудно да се допусне, че и Валерия се изложи в нечии очи? Както Елена в други?

# 1 573
Жал ми стана за Елена, въпреки че не я харесвам. Сега подхожда на дрехата или не, ще трябва да го носи. Това беше пълно унижение за нея и тя се поддаде с целия си интелектуализъм. Даде лош пример за всички манипулирани жени. Беше готова на колене да падне, дори сензитивно не успя да долови подигравката в усмивката и дебелокожието, което демонстрира Евгени. Дано да е било сценарий, иначе би било жалко. 🙂

# 1 574
Мамини сладки...
 Валерия се има за красива и това й стига за да минава през живота. Според мен осъзнава, че е посредствена като обща култура и затова не понася Елена. Габи и Елисавет бяха по-близо до нея като натюрел, затова се сдушиха.
Язък за каузата й, ако беше сладурана, можеше да има полза за приюта.
Елена , като се знае къде е от 1 до 10 по външност, се напъва да блесне с акъл, но малко повечко го преекспонира и звучи отчаяна.
Каза на Ергенчо нещо от сорта, че се тревожи дали той не вижда само интелект в нея😁
Все пак има капацитет да навърже няколко сложни думи, колкото Валерия да даде на късо.
Смятам, че Елена е в роля, продукцията незнае накъде да натисне и Елена се щура в опит да им угоди...с колие, без колие, весела и умна, хленчеща и слаба.
Не ми се вярва женица в трийсетте да циври и да се впряга за глупости, просто ролята й е такава.

Общи условия

Активация на акаунт