Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 846
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 565
  • # супернатурална #
Аз щях да се спукам от смях, без да е подигравателен, точно защото бе много сладко и непохватно Innocent

Точно като пеенето и.
 И на мен ми се стори сладка и непохватна, а към този момемт още не я харесвах и клонях към Елена. Щото се бях вързала, че интелигентна. После ме опроверга.
Ваня Щерева знам, че е недолюбвана тук, но аз съм с по-скоро добро мнение за нея. Поне наистина е постигнала нещо с таланта си, за разлика от Елена. Сега, че на последък се е отдала на халтурки...който не ги следи, той да хвърли първия камък 😆

# 2 566
  • Разпиляна във въображението
Аз останах с впечатление, че Валерия умишлено тича по този начин.
Тоест, умишлено прави шоу на останалите? Rolling Eyes

Не съм на 100% убедена тъй като не съм гледала повторно епизода, но наистина тичането бе безумно. Мисля, че споменаха, че трябва да тичат все едно са на забавен каданс. Това би дало обяснение за мотането по плажа и не само нейното. Все едно са от заставката на "Спасители на плажа".

# 2 567
Е, чак пък толкова… аз съм от тея, които не й симпатизират, но не мисля, че дава чак такива отклонения.
Единственото й ‘прегрешение’ е, че продължава да натиска с всичка сила там, където няма взаимност.

Ако Евгени я харесваше (а както и на екран видяхме, привличането не е по заслуги и точки), всъщност щеше да се получи много красиво начало на любовна история. От онези, в които между целувките си говорите по цяла нощ на най-различни теми и не усещате как е минало времето.

Та, добре си е Елена. Просто не изглежда да имат съвместимост с Ергени и именно заради това създава впечатление на отчаяност. А не заради подход, качества и тн.

А аз мисля, че продукцията пребутва Елена, а Генчо е избрал друга.

Евгени си избра Валерия от ден първи. За мен това е и правилният избор.

От продукцията голям зор си дават да бутат Елена в светлината на прожекторите, а мястото й изобщо не е там. Това е една жалка, отчаяна жена с неадекватно поведение, но според мен много жени се припознават в нея и се смята, че образът й ще предизвика симпатии, което се доказва и от анкетата в миналата тема например.

На мен обаче жени като нея са ми олицетворение на всичко, което една жена не трябва да прави, когато иска да спечели мъж. Всичките й похвати отблъскват вместо да привличат. Колкото повече стои в ефир, толкова повече се излага и е време да си ходи, ако не искат съвсем да й сринат образа.

# 2 568
Аз съм сигурна, че плуването до островчето без микрофони и после катеренето до високата му част не е било планирано от продукцията и си беше своеобразно бягство за поне 1 час от всевиждащото око на Биг брадър. Нито плуването с тия скали около острова беше безопасно, нито биха ги оставили да се катерят по него и да общуват без да им записват разговорите, а само да ги следят с дрона.

За мен е абсурдно да говорим за Биг Брадър и такава намеса на екипа в цялостния живот в имението и развитието, но да им се позволят подобни своеволия. Всевиждащо око, ама ги оставят за един час извън полезрението му. Не вярвам. Още повече пък да ги оставят да се впусат да плуват на опасно място или да се катерят с реална опасност да пострадат. Твърде невероятно ми звучи.

# 2 569
  • Разпиляна във въображението
С Валерия също са плували надалеч и сами. Нали не си представяме, че са мълчали и само са порили вълните Simple Smile Говорили са си, опознавали са се.

# 2 570
Аз щях да се спукам от смях, без да е подигравателен, точно защото бе много сладко и непохватно Innocent

Точно като пеенето и.
 И на мен ми се стори сладка и непохватна, а към този момемт още не я харесвах и клонях към Елена. Щото се бях вързала, че интелигентна. После ме опроверга.
Скрит текст:
Ваня Щерева знам, че е недолюбвана тук, но аз съм с по-скоро добро мнение за нея. Поне наистина е постигнала нещо с таланта си, за разлика от Елена. Сега, че на последък се е отдала на халтурки...който не ги следи, той да хвърли първия камък 😆

И пеенето, да Simple Smile
Аз пък в началото симпатизирах най-вече на Валерия, но от удара с топка в гърба на Елена започна да ме губи...

onlineweekend,

Цитат
Та, добре си е Елена. Просто не изглежда да имат съвместимост с Ергени и именно заради това създава впечатление на отчаяност. А не заради подход, качества и тн.

Аз продължавам упорито да мисля, че имат (токсична) съвместимост и/или продукцията иска да отклони вниманието към Валерия. Въпреки че всичко говори колко привлечен от Валерия е той и т.н.
Но определено Елена има качества, които би могла да предложи на някой добър и оценяващ/приемащ я мъж. Няма защо да се отчайва Simple Smile

Трябва следващта корица да е от тройната им среща, тъкмо няма да има сърдити Sunglasses

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 21:55 от ladonnae

# 2 571
  • # супернатурална #
Lenon Verbena, с най-добри чувства, но ми се струва, че си се впила в някакви имагинерни чувства между Е и Е повече и от самата Елена. В повечето случаи, ако нещо е толкова невидимо за очите, то просто не съществува.

# 2 572
Lenon Verbena, с най-добри чувства, но ми се струва, че си се впила в някакви имагинерни чувства между Е и Е повече и от самата Елена. В повечето случаи, ако нещо е толкова невидимо за очите, то просто не съществува.
Това по какъв повод го казваш?

# 2 573
На мен и пеенето, и ‘секси’ подскачането ми бяха неудобни и излагащи (е, затова се ползва ‘криндж’ 😄), а не сладки. Но пък разбирам, че това впечатление е предимно до лични пристрастия, та не ми е учудващо, че някои ги виждат в положителна светлина.

# 2 574
  • # супернатурална #

По повод "своеобразното бягство за 1 час от всевиждащото око на Биг брадър"

# 2 575

Колко толкова да е невидимо за очите? Повече от ясно е, че Евгени харесва Елена, но дали ще избере нея, ще разберем в края на формата. Всичките тези номера с последната роза са по-скоро пуберски и говорят, че не му е безразлична. Далеч по безлични момичета получават розите си преди нея и после отпадат една по една. Там има игра, не така явна и монотонна като тази с Валерия и това е съспенсът на предаването.

# 2 576

ново от Азов

# 2 577
Сега погледнах снимката над темата. Извинете, но Евгени е най-естествен, спокоен и радостен, когато е в компанията на Валерия. С другите е пълно дЪрво.

Не е съвсем така. Да припомня, че за някакъв кратък миг от вечността изглеждаше по подобен начин и с друга Simple Smile

Хубаво напомняне, благодаря! Напомни ми защо гледам този 'панаир', ех.
За мен това си остава най-добрата среща досега, отделно от това, че е с Елена.

# 2 578

По повод "своеобразното бягство за 1 час от всевиждащото око на Биг брадър"

Извинявай, но "впила в имагинерни чувства" е последното, което може да се каже по повод на горния ми пост. Съдържа просто разсъждение, че няма логика продукцията да остави материал от индивидуална среща незаписан с картина и звук, след като това е основното, от което правят сюжетите си. И Валерия, и Айлин, които си спомням да плуваха с ергена, бяха следвани от оператори с камери и със сигурност разговори на сушата са били записвани. Може и да не съм права, но направих напълно рационално разсъждение на база видяното.

Не ми е приятно да ми се приписват някакви мисли като на наивна фантазьорка. Ако изобщо някой забелязва писанията ми тук, би се уверил сам, че никога не съм твърдяла подобно нещо, а камо ли да съм се "впила".

# 2 579
А защо смяташ, че я харесва особено повече от другите?
Досега няма нито една целувка с нея, която да е инициирана от Евгени. Когато тя плачеше, той нито я целуна, нито по някакъв начин й каза, че я харесва и иска за него. По-скоро беше като потупване по рамото в стил ‘споко, бе, добре си си’.

На мен ми изглежда, че тя се опитва да създаде усещане за взаимно привличане и работи двойно, за да докара, че това е двустранно, а не идва само от нея.

Колко толкова да е невидимо за очите? Повече от ясно е, че Евгени харесва Елена, но дали ще избере нея, ще разберем в края на формата. Всичките тези номера с последната роза са по-скоро пуберски и говорят, че не му е безразлична. Далеч по безлични момичета получават розите си преди нея и после отпадат една по една. Там има игра, не така явна и монотонна като тази с Валерия и това е съспенсът на предаването.

Общи условия

Активация на акаунт