Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 860
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 355
  • софия
О, съмнявам се продукцията и Евгени да изгодят двете фаворитки- Елена и Валерия.
Гласувам за Пам и Поли.
Ети и Вал ще ги мъчат до последно. Но да не стане, като с  Меган. Размина и се на косъм заради скандалите и бе изпидуркана при първия възможен случай. Може да изгори някоя от второстепенните. На Женчо и сценаристи са им къси фитилите.

# 2 356
  • Leeds, UK
Хора, интересно ми е какво мислите за това - възможно ли е Евгени да намира Елена за обсебваща и заради това да бяха реакциите му на нейните сълзи и последвалата последна роза? Той каза, че е имал приятелка, която постоянно се е съмнявала в него и е направила връзката им тягостна. Елена пък всякаш постоянно се съмнява в себе си и търси неговото одобрение, което също може да е много задушаващато. А той показа, че обсебващото, натегаческо поведение силно го отблъсква - Милица, Мис Габи, дори Ивелина с прекалените изисквания да пеят заедно и особено с обясненията на тръгване.
От мой личен опит точно това ме отблъсна от един мъж. Същият като Елена! Постоянната му нужда от признание, одобрение, доказване от моя страна. Много добър, интелигентен, но просто ме задушаваше и не се усещаше. След среща с него направо се чувствах изцедена от разговори, обяснения.

# 2 357
Елена ама съвсем не я виждам като разсъдлива и аналитична.

Ако беше такава, с лекота щеше да парира провокацията на Валерия за това коя от господарките да не присъства на вечерята. Но затова първо трябваше да схване накъде наистина бие Валерия. След това варианти много - директно да я конфронтира, че е влязла в роля, а не спазва правилата; да я попита дали наистина тя е най-мързеливата сред прислужниците; да им каже да не им се месят, както и те не са се месили в другия избор, и ... , и ... можеше лесно да я изкара извън релси и да развали набързо този образ на Валерия на мила и жертваща се, както Мони много добре умееше.

Но Елена не и не. Немислещ кон с капаци. Общата ѝ култура също поставям под въпрос, като си спомням част от писанията ѝ.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 23:47 от Telesilla

# 2 358
Хора, интересно ми е какво мислите за това - възможно ли е Евгени да намира Елена за обсебваща и заради това да бяха реакциите му на нейните сълзи и последвалата последна роза? Той каза, че е имал приятелка, която постоянно се е съмнявала в него и е направила връзката им тягостна. Елена пък всякаш постоянно се съмнява в себе си и търси неговото одобрение, което също може да е много задушаващато. А той показа, че обсебващото, натегаческо поведение силно го отблъсква - Милица, Мис Габи, дори Ивелина с прекалените изисквания да пеят заедно и особено с обясненията на тръгване.
От мой личен опит точно това ме отблъсна от един мъж. Същият като Елена! Постоянната му нужда от признание, одобрение, доказване от моя страна. Много добър, интелигентен, но просто ме задушаваше и не се усещаше. След среща с него направо се чувствах изцедена от разговори, обяснения.

Определено затова беше последната роза. Много ми идват и на мен като зрител обясненията, ревовете и извиненията на Елена, представям си на Евгени как му се струват.

# 2 359
Сега погледнах снимката над темата. Извинете, но Евгени е най-естествен, спокоен и радостен, когато е в компанията на Валерия. С другите е пълно дЪрво.

# 2 360
Аз ще призная играта, само ако се напънем да измислим по 3 позитивни неща и за Теодора. Ако искате, можем да си помогнем - всички заедно да ги измислим?

Весел Великден на всички и нека добротата, честността и умът винаги да побеждават.

# 2 361
  • София
Тя в това предаване ли участва ? Joy

Аз за Евгени не мога, някак си че свири на пиано и има къдрава коса ми звучи като подигравка при положителните качества Kissing Heart
Но му завиждам за едно, че си гледа него си и не ми дреме как се чувстват другите на моменти. Не е добро качество, но живота е по- лек така, сигурна съм.

# 2 362
  • Street of Dreams
Забравих, че гласувах за Евгенът и ми е трудно да напиша три качества. Казвате, пианист бил - няма как да ми е критерий ни пианист, ни програмист с нежни пръстчета, а да търся съседа да ми смени гумата. Казвате, рунтав бил - ако беше на 9 щеше да е сладко. Единственото, с което ми е някак симпатичен е, че фаворизира само една и не й оставя никакво съмнение, че е тя. За разлика от мнозина аз не мисля, че се разкъсва между две. Макар че "верен" хич не й е. Като всеки неуверен мъж използва всяка възможност.
Елена има дълбоко и интуитивно усещане за нещата. Тя знае, че не е тя и това я прави луда. Струва й се несправедливо по-повърхностната Валерия да е фаворитка и затова няма мира и постоянно насочва вниманието натам. Та това, че вътрешно усеща нещата много точно, не означава, че знае какво да направи и как да го извърти в своя полза.

Джия е красива, но с тези интервенции изглежда възрастна. Особено като застане до Къдравелчо.

# 2 363
Аз ще призная играта, само ако се напънем да измислим по 3 позитивни неща и за Теодора. Ако искате, можем да си помогнем - всички заедно да ги измислим?

Весел Великден на всички и нека добротата, честността и умът винаги да побеждават.

Хахах 😄 висока топка
Мммм... има гъста коса и хубаво тяло 🤔

# 2 364

Хахах 😄 висока топка
Мммм... има гъста коса и хубаво тяло 🤔

Субективно мнение, но - мир да има - ще се съглася. Първото позитивно го наместихме. Давайте сега второ и трето...

# 2 365
2. Млада е. 3. Следва право

# 2 366
Следващата седмица е ред на двете П - Пам и Поли.
Тази вечер излъчиха кадри от вчера с Валерия като прислужница и пак ми направи впечатление, че престилката й стои малко по-нагоре, като на бременна. Но може пък талията й да е по-високо? Знам ли!?
Помислих си, че аз съм изкукала Simple Smile забелязах го това. Зачудих се защо така си е вързала престилката високо и търсих какъв е проблемът...

# 2 367
Мама ХХЛ, имаш голямо сърце! Heart

Хубав празник, мили момичета! Предаването изобщо няма да е толкова интересно, ако ги няма тука тия стотици изписани мнения къде със смешки, къде с философски въпроси, къде уцелваме в десятката, къде доста се отнасяме, но важното е, че общуваме.

# 2 368
Сега погледнах снимката над темата. Извинете, но Евгени е най-естествен, спокоен и радостен, когато е в компанията на Валерия. С другите е пълно дЪрво.

Не е съвсем така. Да припомня, че за някакъв кратък миг от вечността изглеждаше по подобен начин и с друга Simple Smile

# 2 369
Чета, чета и само едно нещо не мога да разбера. В предаване, в което уж се търси любовта (такава му е заявката), кой и по какви критерии избира, че някоя е недостойна да бъде избрана? Каква е Елена, че тя разбирала, че Валерия била недостойна? Любовта в повечето случаи е "сляпа и глуха". И Елена по кой критерии е по-достойната? Не са дошли да водят дебати.

Общи условия

Активация на акаунт