Последният триместър се задава, до ЮЛИ мъничко остава - Юли 2023, тема 3

• 52 028
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
А на медела шишетата за съхранение на кърма може ли да им се сложи биберон калма? Или трябва да си играя отделно шише да взема?

# 286
Може. Имай наум, че калмата не е толкова як, колкото го водят. Бях взела за дъщеря ми. Давеше се брутално и после вземи това повръщане и бързо се отказах, а се бях запасила. Мисълта ми е вземи едно, пробвай, пък каквото стане:)

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 17:36 от ^SunLight^

# 287
  • Варна
С първото дете бях с ръчна Медела и бях доволна. Една приятелка ми беше дала електрическа Медела, но нещо не се получаваше с нея. Засега не съм си купувала, но може би пак ръчна Медела ще взема.

# 288
  • София
Аз взех единична електрическа на Авент.

# 289
Може. Имай наум, че калмата не е толкова як, колкото го водят. Бях взела за дъщеря ми. Давеше се брутално и после вземи това повръщане и бързо се отказах, а се бях запасила. Мисълта ми е вземи едно, пробвай, пък каквото стане:)

Едно ще да е, да. На тези цени 😅 иначе имам останали неизползвани на NUK от бебка. Бяха стъклени и с мечо Пух и от първите неща тогава, които купих като бях бременна, но останаха. Ползвахме на авент...Сега мисля нови направо, защото бяха пластмасови. Обаче си харесах на медела калма шишето и много му се чудя 😅

# 290
Тъй като е тръгнала темата за шишета, някоя от вас да е ползвала шишетата на ,,доктор браун,,?
С баткото ползвах  ,,нук,, бях доволна ,но сега ми се иска да разнообразя и мислех за тях. Ползвала съм на ,,томи типи,, и ,,чико,, не бях доволна, от ,,авент ,, доволна бях но.... и се чудя. Та ако някой е ползвал и може да сподели коя вид беберон е използвал на ,,доктор браун,, ще чудесно.🙃

# 291
Аз взех единична електрическа на Авент

# 292
Аз този път взех от всички за проба 😃 С първото дете бях взела Авент натурал, пиеше си от тях без проблем но имаше страшни колики... След горчивия опит от тогава сега взех от всички антиколик по едно, едно Авент с тази клапа,едно Томи типи и едно др Браун+ комплекта Авент натурал за новородено...да видим с кой ще сме 😊

# 293
Здравейте момичета наскоро открих че тука се вихри мохабед Grinning Аз съм юлска майчица, това ще ми е второ детенце. Преди време присъствах в ФБ групата ,но я напуснах. Ще ми е драго тук да обсъждаме тревоги и хубави моменти, защото там видях ,че няма как да стане. Четя ви от една седмица на сам и днеска реших да скоча с един въпрос.
Този свързан с раждането ,днес видях огромна разширена вена ,подчертавам не капиляр зад коляното която си е доста голяма. Този път се натискам за нормално раждане, защото предишното беше секцио. Та има ли някоя от вас с вродени разширени вени и сега по време на бремеността да са се влошили. Чудя се дали няма да ми окаже влияние върху начина на раздане?

# 294
Та ако някой е ползвал и може да сподели коя вид беберон е използвал на ,,доктор браун,, ще чудесно.🙃
Ама и видове биберони ли има?
Толкова четене и накрая пак съм изпуснала нещо. Не си ли идват шишетата с биберон?

# 295
  • София
100% медела ще взема ръчна, ако видя зор и трябва да се цедя ще взема може би електрическа . С голямата ползвах шишето с калма, но много рядко се налагаше и го прибрах, за водичка и чайче ползвах на Нук стъклени, като започна да държи сама шишето купих Нук пластмасови, защото ме беше страх да не се прасне през муцуната . Биберони пак Нук и мисля и този път да заложа на тази марка, макар да имам голяяям бонус на Авент , но всяко дете е различно, ще видим тази девойка как ще е Simple Smile добре дошли на новите 😃

# 296
Та ако някой е ползвал и може да сподели коя вид беберон е използвал на ,,доктор браун,, ще чудесно.🙃
Ама и видове биберони ли има?
Толкова четене и накрая пак съм изпуснала нещо. Не си ли идват шишетата с биберон?
Аз като разглеждах видях два вида. Четох, но не намерих каква е разликата.
Не съм решила кой вид ще е ,ако има някой който е ползвал или по запознат с марката,ще помоля за разяснение.

# 297
Аз пък се колебая кой стерилизатор да взема от намаленията: Авент обикновен или Авент с функция сушене. Разликата е има няма 50лв. Ще се радвам да помогнете в избора, към какво сте се насочили вие.

# 298
Аз имам без сушене от каката. Ако щях да взимам нов, щях да взема със сушене. Просто така и така трябва да съхнат..

# 299
Аз пък се колебая кой стерилизатор да взема от намаленията: Авент обикновен или Авент с функция сушене. Разликата е има няма 50лв. Ще се радвам да помогнете в избора, към какво сте се насочили вие.
Аз имам в наследство от баткото обикновен на кангаро. Преди 4 години сякаш нямаше стерилизатпри с исушаване,или аз не съм видяла. Колебае се между авент и кангаро и цената беше решаваща имаха разлика от около 100 лв. за една и съща функция. Ако трябваше да си купувам сега щях да взема с изсушаване, мисля че ще е по готино да ги изкараш сухи.😊

Общи условия

Активация на акаунт