Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 092
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
От нищо нямаш нужда, като порасне бебчо ще се наспиш и ще изглеждаш различно. Много си хубава, не бих те съветвала да правиш нещо повече от мезотерапия или апаратни процедури.
Ако не кърмиш, добави ретинол вечер и  витамин С сутрин, плюс обичайните ти кремове. Изгледай клипчета за фейс йога, ползването на гуаша масажор и отделяй 10 минути повече за масажи на лицето си.

# 151
И според мен си много хубава. Дай си време да се възстановиш от бременността и умората. После може да помислиш за премахване на петната от лицето, ако не се изчистят сами.

# 152
Петната не са от бременността за съжаление. Имам си лунички, навик да се стискам с игла и голямо петно от слънце на челото. И не ползвам почти никакви кремове Sad Купувам ги и засъхват. Пробвах ретинол, но много ми изсъхна лицето.

# 153
Много сте хубава и от снимката не изглежда да има някакъв проблем с контура.Трябва наистина лекар да Ви види и да направите програма.
Това, което аз бих посъветвала е ботокс.Вдигате едната вежда, а поне при мен това провокира повече бръчки от едната страна на челото, освен основната.Откакто слагам ботокс това изчезна и дори в месеците, в които ме е пуснал, веждата вече е много по-релаксирана и не мога да я вдигам както преди.Така че аз за момента мога да кажа, че
ботокс ще помогне за челото.Под очите проблемът помислете кога се е появил и защо.Лекарите ще Ви питат.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 20:52 от ДХ3

# 154
Отидете лекар да ви консултира в някоя голяма клиника.
С удоволствие, но четох лоши неща за някои от тях. Имате ли препоръка? Това най ми се иска да направя.

# 155
  • при Arctic Monkeys
Добра козметика висок клас, дрениращи масажи на очите и цялото лице, на есен пилинг за свиване на пори и тена. Според мен няма нужда от друго, но трябва постоянство.

# 156
  • София
С удоволствие, но четох лоши неща за някои от тях. Имате ли препоръка? Това най ми се иска да направя.

Препоръчвам ти д-р Десислава Лекова, търпелива, всички процедури прави сама, с концепция какво трябва да се постигне.

# 157
Отидете при различни, за които четете добро. Аз ходя в Дерма акт при наколко лекарка и съм доволна. Трябва да пробвате.

# 158
Някоя от вас да беше петък в Дерма акт, около 15ч.?
Идеше ми да се провикна да питам Simple Smile)))

# 159
Здравейте, мили дами. Четох много из темите, но така и не можах да подбера нещо. Може ли да ми помогнете? Аз съм на 37 години, с бебче на седем месеца и според мен лично лицето ми вече на нищо не прилича. Уточнявам, че имам голяма вина, защото изобщо не го поддържам. Имам петна, пори, може би и бузите леко са ми виснали вече, но най ме дразнят торбичките под очите. Вече не знам торбички ли са, хлътнало ли е. Прилагам моя снимка, срам ме е, но няма как. Моля ви, насочете ме какво мага да направя или поне с кого да се консултирам? Нямам приятелки, които ходят по процедури, нищо не разбирам, а са хиляди, бюти центровете също. От София съм. Поздрави.

Чудесно изглеждате. Аз бих ви предложила на есен, няколко пилинга при дерматолог, евентуално микронийдълинг и после плавно въвеждане на ретиноиди.
Аз лично съм много доволна от микронидълийнга, който правят в салоните на Biologique recharge. За моята кожа беше буквално рестарт, а го правих когато бях на 47 г. Лека процедура със страхотен ефект.

# 160
Blasphemy, не бих пипала абсолютно нищо по лицето ти, ако бях на твое място. Изглеждаш чудесно и освен от крем, нямаш нужда от нищо друго.
Толкова са се изкривили представите за хубаво и нормално, че се препоръчват процедури за несъществуващи дефекти.

# 161
Подкрепям казаното от Barbi на 100%.
Единственият ми съвет - започни да използваш кремове сутрин и вечер.

# 162
Все някога поддръжката започва, така че жената може да си прави мезотерапии, никой не е препоръчал да си сменя лицето.На челото има бръчки, има и мимика на веждата.Ако я дразни ботокс е решението.
За петънцата може да се помисли.
Разбира се грижата с правилна рутина, масажи е 50% работата.Аз още на 35 съм си правила мезотерапии и бях доволна.

# 163
alex_jp, ще споделиш ли от кой салон си доволна? (Аз лично съм много доволна от микронидълийнга, който правят в салоните на Biologique recharge.)

# 164
Благодаря много на всички за коментарите. Ще проуча Дерма Акт и Биоложик Рошерш и ще отида на консултация. Иначе бръчките не ме дразнят. А и мъжът ми ще ме изхвърли сигурно, ако си сложа ботокс. Той е много анти всякакви изкуствени подобрения.

Общи условия

Активация на акаунт