Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 179
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, правих мезотерапия на банан с дезоксихолиева киселина. Чета, че е хубаво да се направят lpg масажи, но не мога да намеря студио в центъра на София, което да има свободни часове следващата седмица. Препоръки? Мога ли да заменя lpg масажите с друг масаж?

# 301
Здравейте, правих мезотерапия на банан с дезоксихолиева киселина. Чета, че е хубаво да се направят lpg масажи, но не мога да намеря студио в центъра на София, което да има свободни часове следващата седмица. Препоръки? Мога ли да заменя lpg масажите с друг масаж?
Моля, сподели малко повече инфо - болеше ли те, на колко места вкарваха, как се чувстваше, колко време трая процедурата и пр. Ще чакам отзиви и по време на възстановяването.
Къде го прави и цена?
Благодаря ти Heart

# 302
Привет , въобще не болеше по време на процедурата , вечерта имаше лека болка, но съвсем поносима . На мен ми излезе 800 лв, май за 2 пъти по 5 мл, в Скин Лайн. Вкарваха от зоната на брича към вътрешната част на бедрата по линията на банана. Ако изключим разговорите, цялата процедура трая по малко от 15 минути. Обещавам да пиша отзиви след 2-3 седмици, но съм планирала и Onda и Accent, евентуално и lpg, ако някой препоръча, така че няма да мига да изолирам ефекта от мезото.

# 303
  • в 1001-та нощ
Здравейте,

Моля да споделите има ли някой успешен опит за заличаване на бръчки под очите и с каква процедура.
Имам бръчки под долния клепач и търся някаква процедура за минимизирането им. Ботокс и филър не ми препоръчват. Направих мезотерапия RRS HA eyes - ефект почти не видях. Сега правя Juvelook. Втора процедура съм и имам още една. Ефектът от него през първите две седмици е супер, но после се връща почти изходното положение. Има подобрение, но много далеч от това, което ми се иска. Иначе Juvelook ми позаличи торбичките под очите.
Ще съм ви много благодарна, ако някой сподели  положителен опит с фини бръчки под очите.
Благодаря!

Неоперативната блефаропластика, но наесен.

Много благодаря за отговора. И аз проучвам тази процедура като възможност. Колебая се между нея и CO2 лазер. Предложиха ми и Accent Prime за бръчките, но нещо не съм сигурна. Има ли някой, което е ползвал СО2 или Accent Prime за бръчки и може да сподели мнение.

Между неоперативната блефаропластика и CO2 лазера, категорично неоперативната блефаропластика.

# 304
Неоперативната не е ли с лазер? Пико лазер или както се казва там Blush

# 305
  • в 1001-та нощ
Не, волтаична плазма,  Plasma BT

# 306
  • София

През Studio24 проверете за час за LPG - има

https://studio24.bg/IfU9io-x

# 307
Аз съм правила в това студио: https://sabella.bg/.
В центъра е, на ъгъла на Патриарха и Хан Аспарух.

За PRF-правих ноември- една процедура, но с обогатяване с други микроелементи и HA. Беше изобщо първата по- сериозна процедура на която се подлагам. Останах доволна, когато се разгърна ефектът- след2-3 седмици. Свеж тургур, заличени повърхностни бръчици, бистър тен. На по- късен етап питах дали да правя още, лекарката каза че няма нужда засега, евентуално през пролетта. Сега ще правя в средата на май отново- за мен е много добра процедура. Забелязва се променен свеж и поддържан вид на кожата от останалите.
Мога да направя сравнение с Нуклеофил- подобен ефект, добър резултат за мен. При първата тенът е по бистър, при втората- контурът сякаш се подобрява леко.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 08:59 от ellis

# 308
Нуклеофил като мезотерапия ли се инжектира или само в определени точки?

# 309
Нуклеофил като мезотерапия ли се инжектира или само в определени точки?
Nucleofill при мен беше сложен в няколко точки на лицето, но през канюла-т.е. само с едно убождане в точка около скулите.

# 310
ellis, кой лекар ви сложи Nucleofill? Имаше ли период на възстановяване?

# 311
Почти 48 часа след хиалурон в устните съм.Всичко изглежда добре.Нямам оттоци и т.н.Но имам едно чувство като щипане,като изгоряла кожа.Нормално ли е?

# 312
ellis, кой лекар ви сложи Nucleofill? Имаше ли период на възстановяване?
Правила съм две процедури с Nucleofill - първата през декември, а в края на март си сложих отново. Започнах от ноември с разкрсяване и поддръжка при д-р Румяна Кожухарова от Хил клиник на Московска. Няма възстановителен период, аз се върнах на работа буквално същия ден. Лицето е като след която и да е процедура - леко зачервено на местата на убождане, при мен, понеже е много слабо- лека отточност в областта на скулите. Кожухарова пита и при желание след антибиотичния крем на финала, винаги слага цветен  с фактор 50. Ефектът не е мигновен, разгръща се и поне при мен остава във времето като по-стегнат контур, свеж и бистър тен.ако се търси друг тип подмладяване- торбички, дълбоки бръчки или тежко увисване- не е това процедурата. Аз започнах м.г. /48г./ ноември с по-сериозните планирани въздействия и PRF и Nucleofill бяха от първите. В предишни години съм се поддържала само с  LPG / лице и тяло/ и дермокозметика висок клас. Поне за мен, сега беше точният момент за започване и вървя от леки към по-сериозни процедури.

# 313
ellis, благодаря, а колко време продължиха червенината и оточността? Кожата ви чувствителна ли е?

# 314
ellis, благодаря, а колко време продължиха червенината и оточността? Кожата ви чувствителна ли е?
Нямам чувствителна кожа, по- скоро е много светла/естествен блондин съм/ и зачервяването на местата на убождането си личат като петънца няколко дни. Отточността е за ден- два при мен, но при първата процедура на едната ми страна петънцето от убождане остана почти седмица- до второто посещение в кабинета на Кожухарова.Не понасям изобщо такива петънца, все в тях ми е погледа и ѝ обърнах внимание. Съвсем леко го обработи с лазер и изчезна още на следващия ден.
Повече проблем с петна, зачервявания не съм имала при тези точно процедури.

Общи условия

Активация на акаунт