Бързи здравословни въпроси и отговори – 40

• 35 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Това количество еритроцити притеснителни ли са? Касае се за дете на почти 5 г.?

# 451
Не, нали виждаш реф. стойности.

# 452
Случва ли ви се да получавате аритмия и ако ДА колко често? Усещам го понякога всеки ден понякога в месеца два пъти, но не съм сигурна доколко е окей това и смятам да посетя кардиолог скоро, за да видя какво се случва. Какво е вашето мнение

# 453
Иди на кардиолог. Има различни аритмии.

# 454
  • София
Случва ли ви се да получавате аритмия и ако ДА колко често? Усещам го понякога всеки ден понякога в месеца два пъти, но не съм сигурна доколко е окей това и смятам да посетя кардиолог скоро, за да видя какво се случва. Какво е вашето мнение

И аз съм така. При мен е на нервна почва и около цикъл. Изследвала съм щитовидна и кардиограма ми  е правена не се откри проблем. Аз самата си усещам, че като съм под стрес само се появяват аритмиите и като се успокоя минават. Най-добре посетете кардиолог, за да ви кажат от какво са.

# 455
Магнезий?

# 456
И аз съм така. Под стрес и недоспиване - гаранция за аритмии. Магнезий приемам постоянно.

# 457
  • София
И аз съм така. Под стрес и недоспиване - гаранция за аритмии. Магнезий приемам постоянно.

Помага ли ти ? Да взема да пробвам и  аз.

# 458
Помага и е нужен за сърцето, но не може да замени съня и почивката.

# 459
Пуснах ПКК в Цибалаб ,защото ми трябват еозинофили, но такъв показател няма. Струва ми се,че друг път си ги имаше. Защо има различни ПКК? Сега какво, трябва да давам пак кръв ли заради този показател и как да разбера кога е включен и кога не? Всеки път ПКК е ту с повече стойности,ту с по малко в различните лаборатории.... Ейй да му се не види ,ядосах се...

# 460
Отидете в Цибалаб и поискайте от същата кръв да изследват показателя, който ви трябва.

# 461
Дали може по телефона, защото е в съседния град,няма как да отида пак днес...

# 462
В някои лаборатории ги вписват под общото наименование MID (базофили, еозинофили, моноцити).

# 463
Боооожееее... възможно ли е алопеция ареата да започне в основата на врата? Случайно днес си открих липсваща коса там, линията на косата отзад отдясно се е вдигнала с 3-4 см нагоре... Вече търся контакт за баячка, защото много болести ми се събират нещо напоследък 😡
Да дам само обратна връзка, видя ме дерматолог, видя с дермоскопа, каза, че си има още космени фоликули, не е алопеция, ами себорея, на едно място ми е опадала косата от стрес... та ми изписа Алпикорт за мазане. За седмица щяла себореята да се успокои. Иначе одобри също, че си взимам Алзеда с лайка гел за сезонен пътхут, каза, че и тя го препоръчва за по-леки случаи като натурален и щадящ продукт, много е ефективен, може лек пърхут да заличи даже с едно нанасяне. Иначе и добавки за растеж си взех, гледам са на основата на витамини Б, цинк и селен.

# 464
При закъснение на МЦ, което най-вероятно не е следствие на бременност, има ли смисъл да посетя АГ?
Сега ми закъснява с осем дни. Колко да чакам?

Общи условия

Активация на акаунт