Бързи здравословни въпроси и отговори – 40

• 35 689
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Значи е от него. Посъветвайте се с лекаря си, опитайте с Акутирокс, той е течен

# 496
Ако приемате Еутирокс, аз също не се чувствах добре от него, макар и в минимални дози, въпреки че според ендокринолога ми нямало начин. Също имах сърцебиене, дискомфорт. Минах на л-тироксин и забравих за тия проблеми.

# 497
На Рамус изобщо нямам доверие и никога повече не бих правила изследвания там. Имам един грешен резултат, достатъчно ми е.

# 498
Просто не мога да повярвам какво отклонение излезе в Рамус.
Май като наближи датата за преглед ще пусна още една контрола в бодимед.
Имаме ли някакви права като потърпевши спрямо грешните резултати?

# 499
  • Burgas, Bulgaria
Детето май е със слънчева алергия . Ръцете и пламнаха . Дадох  Ериус .
Иска яйца бъркани - може ли ?

# 500
Не е желателно-даже млечни, цитруси шоколад, ягоди, фъстъци изключвам аз.

# 501
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря,  тъп ми е въпросът ,извинете ме ... за първи път така пламва само по откритите части  .

# 502
Яйца не.

# 503
Ментата по принцип много помага за стомаха. Аз нямам гадене, но при моите оплаквания - парене, спазми и болки "под лъжичката", ментов бонбон ми действаше много добре.
Да чукам на дърво, от след Великден се стабилизира положението при мен. Освен Мастиха, пих и една опаковка Ентеросан, основен.

Дева, каква Мастиха си приемала?

# 504
Може ли някой да каже как боли скъсан нерв в долната част на ръката - дланта. Постоянно ли боли или само при определени движения на ръката. Като дърпане ли се усеща, като струна или някаква друга трябва да е болката.

# 505
Ментата по принцип много помага за стомаха. Аз нямам гадене, но при моите оплаквания - парене, спазми и болки "под лъжичката", ментов бонбон ми действаше много добре.
Да чукам на дърво, от след Великден се стабилизира положението при мен. Освен Мастиха, пих и една опаковка Ентеросан, основен.

Дева, каква Мастиха си приемала?
в дм продават разтворими таблетки

# 506
Да, точно такава, от ДМ. Но я има и в аптеките.
https://galen.bg/mastiha-eff-h-20-pauar-of-neychar?gclid=CjwKCAj … m0zxoCjloQAvD_BwE

# 507
Благодаря!

Тази я знам, но съзнателно я отбягвам заради стевията.

# 508
За подновяване на здравна книжка освен стъклото само фекалии ли се слагат в двата контейнера,мина време и забравих ....

# 509
Защо два контейнера?Какво стъкло?Едно контейнерче е достатъчно.Има си лъжичка за по лесно вземане на пробата и за достатъчно количество.Зависи от колко време не сте подновявали,може да се наложи и манту да ви направят.

Общи условия

Активация на акаунт