Отговори
# 225
  • София
Момичета, знаете ли дали от предходни години е имало намаление на детски и бебешки стоки по магазините около 1ви юни? Примерна магазини като Вис Виталис или Дундьо дали пускат някакви намаления? Харесала съм една количка, която я има налични там и в Бебемакс, ще се поръчва онлайн, защото няма как на живо да се види ама ако има и 10% намаление пак ще е добре дошло, че количката с двата коша излиза над 2000…

# 226
Марсала, мога да ти дам код за намаление за 12% в Бебемакс. Погледнете и дали я няма налична в Бебино, в момента има страхотни намаления там, ние миналата седмица поръчахме избраната количка с кош за новородено и абсолютно всички аксесоари (чанта, зимен чувал, 2 дъждобрана, комарник, поставка за чаша, адаптори) с 30% намаление - всичко се върза на 1900 лева.

# 227
  • София
Марсала, мога да ти дам код за намаление за 12% в Бебемакс. Погледнете и дали я няма налична в Бебино, в момента има страхотни намаления там, ние миналата седмица поръчахме избраната количка с кош за новородено и абсолютно всички аксесоари (чанта, зимен чувал, 2 дъждобрана, комарник, поставка за чаша, адаптори) с 30% намаление - всичко се върза на 1900 лева.
Rayy, за съжаление брандът, който избрахме го няма в Бебино 🥲 спрях се на модела Bugaboo bee 6, защото е много ниска количка.
Кодът за Бебемакс, ако няма да го използвате, ще ми влезе в супер употреба, ако не пуснат намаления към края на месеца…

# 228
Елиза надявам се и стискам палци да мине по най -добрия начин всичко при теб.

# 229
Марсала,  а защо искате ниска? Ония ден ми направиха впечатление ниските колички, чак ми се сториха много ниски. Има ли определена причина са така?

# 230
  • София
Марсала,  а защо искате ниска? Ония ден ми направиха впечатление ниските колички, чак ми се сториха много ниски. Има ли определена причина са така?
Има причина да, аз самата съм 1.30см 😀сещате се масово количките изобщо не са ми ок, направо не си виждам пътя. Та, Бугабууто направо е страхотна, миналата седмица я видях и на живо в Борисовата градина и спрях майчето да питам от къде е взета, доволна ли е, че изобщо не е популярна марка в България та вече съм убедена, че това ще е количката…

# 231
Мисля, чеи Хиполенд скоро ще правят намаление. На 12 и 13 май.

# 232
Момичета, знаете ли дали от предходни години е имало намаление на детски и бебешки стоки по магазините около 1ви юни? Примерна магазини като Вис Виталис или Дундьо дали пускат някакви намаления? Харесала съм една количка, която я има налични там и в Бебемакс, ще се поръчва онлайн, защото няма как на живо да се види ама ако има и 10% намаление пак ще е добре дошло, че количката с двата коша излиза над 2000…

Вис Виталис си имат перманентно намаление при по-големи покупки Simple Smile Пише им го на сайта.

Промо код PROMO5 - 5% за суми от 400,01 лв до 800,00 лв.
Промо код PROMO7 - 7% за суми от 800,01 лв до 1000,00 лв.
Промо код PROMO9 - 9% за суми от 1000,01 лв до 1500,00 лв.
Промо код PROMO11 - 11% за суми над 1500,01 лв.

# 233
Аз съм пазарувала бебешки и детски стоки покрай 1 юни на намаления. Мисля, че ще има промоции тогава 🙂

Невена, не съм усещала да имам засега.

# 234
Галикс имаха код за 25% отстъпка...някой ако се сеща 😀

# 235
Почти всички пускат намалени преди 1 юни

# 236
Дами, приемате ли магнезии и правите ли почивка от приема?

# 237
Не, откакто го почнах в 17-18 седмица не съм спирала. Започнах с магнерот 3х2, после го намалих на 2х2. За жалост е изчерпан в аптеките и го замених с диаспорал директ 400 по едно саше на ден.

# 238
Магнерот може да намерите в Марешки, там са заредили пак. Аз съм на 3х1, взимам и по 1 таблетка Алеракт, защото около Великден започнах да получавам постоянни стягания.

# 239
Момичета, от вчера съм със зверско главоболие, не ми се беше случвало от 3-ти месец насам. Кръвното го мерих на няколко пъти, нормално е. В границите 120 на 75-80 се движи. Някоя имала ли е такива оплаквания скоро. В момента съм в 24 седмица. Иначе коремът е спокоен. Беборанка си рита обичайно, но главата ще ме пръсне.

Общи условия

Активация на акаунт