Да замина ли или да остана тук и да си подредя живота?

• 6 375
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
Каква жертва ? Аз не виждам никаква жертва тук !
Виждам жена, която си защитава чувствата тук пред всички. Уверена, спокойна, хладнокръвна.

# 61
Е, то няколко човека (повечето) се опитаха да ѝ кажат истината, но тя явно е сляпа за нея и си продължава драмите. На такъв човек не виждам какво може да се помогне.

# 62
Не разбирам само защо е пуснала темата, след като не приема мненията ни. Тя си е като кон с капаци.

# 63
Не разбирам само защо е пуснала темата, след като не приема мненията ни. Тя си е като кон с капаци.
Здравейте, кон със капаци не съм! Пуснах темата за съвет, мнения приемам! Просто не приемам коментари от сорта на историята е измислена и т.н при положение че говорим за починало дете, никой адекватен и нормален човек няма да си позволи да лъже за такова нещо!!!!

# 64
  • София
Историята на форума познава немалко такива случаи.
Една даже "уби" 2 в катастрофа и тя самата "едва оцеля", гледайки сеира на съпричастните хора.
Друга пък се "разболя" фатално.
И то уж съвсем реални и дългогодишни, пък се оказаха пълен фейк.
Та никога не се знае.

# 65
+1. Човешкото въображение и желание за внимание могат да са безкрайни.

# 66
Историята на форума познава немалко такива случаи.
Една даже "уби" 2 в катастрофа и тя самата "едва оцеля", гледайки сеира на съпричастните хора.
Друга пък се "разболя" фатално.
И то уж съвсем реални и дългогодишни, пък се оказаха пълен фейк.
Та никога не се знае.
Съжалявам това мен не ме интересува! Какво означава нищо не се знае? Казва ви се, че нормален човек не би излъгал за смъртта на детето си и вие отговаряте по този начин, даже ми давате и някакъв ,,пример" от който нищо не се разбира! Все още ми е много голяма болката от смъртта на бебето ми така, че такива мнения и изказвания няма как да ги приема!
+1. Човешкото въображение и желание за внимание могат да са безкрайни.
Погребах детето си и болката до ден днешен, не може да се опише с думи, за това не мога да си представя, че човешкото въображение може да е толкова безкрайно, че да си измисли такова нещо! Честно казано СЪЖАЛЯВАМ, че писах тук защото е безумно да водя такива спорове за това че хората си позволяват да се играят със болката на другите! Ще помоля ако някой знае как са си изтрия темата да ми пише на лично!

# 67
Слънце95, не приемай нещата толкова лично. Не на малко случаи на фалшиви истории сме се нагледали и не малко са се гаврили човешката съпричастност. Аз вярвам, че не лъжеш, но разбирам защо обърканите ти постове объркват и другите потребители.

Темата не е дали лъжеш или не, а защо не си тръгваш когато очевидно това ти е единствения изход. Разделите са тежки, но само са известно време. Докато кофти връзка може да продължи и до края на живота ти. Ти кое предпочиташ?

# 68
Слънце95, не приемай нещата толкова лично. Не на малко случаи на фалшиви истории сме се нагледали и не малко са се гаврили човешката съпричастност. Аз вярвам, че не лъжеш, но разбирам защо обърканите ти постове объркват и другите потребители.

Темата не е дали лъжеш или не, а защо не си тръгваш когато очевидно това ти е единствения изход. Разделите са тежки, но само са известно време. Докато кофти връзка може да продължи и до края на живота ти. Ти кое предпочиташ?
Приемам ги, защото не съм човек който би си измислил нещо такова, дори не вярвам, че някой би го направил поне адекватен и нормален човек не би си позволил да лъже за такова нещо. Болката ми от загубата също е ужасна и за това така приемам неща. Първият ми пост тук беше много объркан, за което дори се извиних просто момента в който го писах бях срината. Писах за първи път тук, защото нямаше с кой да говоря и да си излея душата. Честно казано съжалявам, защото не обичам излишни спорове напрягат ме, достатъчно ми е това което се случва в живота ми. На въпроса който ми зададохте мога да кажа, че със сигурност не искам кофти връзка до края на живота си. Мечтая за човек на когото мога да имам доверие и да създам семейство да прегърна и аз рожба детето няма да си го забравя никога, но поне малко да запълня тази празнота. Това предпочитам Simple Smile

# 69
  • София
Тогава продължавай напред, без да се обръщаш назад.

# 70
Хубав отговор, Слънце95! Значи знаеш какво трябва да правиш и да си направиш план за действие. Нещата, които искаш няма да получиш в тази връзка.

Сравни последния ти пост с онези от преди няколко дни… И сама ще си дадеш сметка какво значи объркан човек. Бъди толкова категорична както си днес и занапред. Нерешителността не ти е добър съветник в твоя случай.

# 71
  • София
Слънце95, мъката за детето била огромна, обаче май по-огромна е за тоя пусти мъж. Не те взел с него и вече трагедия... този бих го отсвирила барабар с майка му много отдавна.
Не скачай толкова, тук има хора на двойно повече години и с деца и внуци.

# 72
Слънце95, мъката за детето била огромна, обаче май по-огромна е за тоя пусти мъж. Не те взел с него и вече трагедия... този бих го отсвирила барабар с майка му много отдавна.
Не скачай толкова, тук има хора на двойно повече години и с деца и внуци.
Не ме е взел ли? Да мъката за детето ми Е огромна не е била огромна! Не скачам, а се защитавам това, че някой има деца и внуци Не означава, че ще си мълча и няма да си кажа мнението както и това не дава право на никой да се отнася лошо с болката на хората. Лека и СПОКОЙНА вечер ви желая.

# 73
  • София
Имах предвид, че не те взел на църква за Великден и вече "се давиш от сълзи" - цитирам.
Само ще ти кажа, че не е коректно да ползваш преживяната трагедия, за да опонираш на всяко мнение, което не ти изнася. Доброволно си писала тук, доброволно си споделила за проблемите си, но преживяното не те прави свещена крава и недосегаема за критики.
Разбирам, че си била срината след смъртта на бебето и си сгрешила да се събереш отново с него, но никога не е късно да поправиш тази грешка

# 74
Имах предвид, че не те взел на църква за Великден и вече "се давиш от сълзи" - цитирам.
Само ще ти кажа, че не е коректно да ползваш преживяната трагедия, за да опонираш на всяко мнение, което не ти изнася. Доброволно си писала тук, доброволно си споделила за проблемите си, но преживяното не те прави свещена крава и недосегаема за критики.
Разбирам, че си била срината след смъртта на бебето и си сгрешила да се събереш отново с него, но никога не е късно да поправиш тази грешка
Проблемът не идва от там, че не съм отишла с него на църква. В никакъв случай не си използвам преживяното с детето дори би ме било срам да си го позволя!!!!!! За ,,свещена крава" не се мисля, мнението на хората ми изнася не ми изнася единствено, че някои хора бяха писали, че историята е измислена, защото няма как да се лъже за такова нещо де да беше лъжа наистина! Колкото до другото доброволно съм писала и както казах съжалявам, че писах. Ако има как ще си изтрия написаното, но не знам как, защото се опитвам да си подредя нещата не желая да водя излишни спорове. Поставете се и на мое място, писах тук за първи път и получих присмивания и изказвания които не са ок. На никого не пожелавам да се чувства така, но трябва да сме човечни поне, защото никой не е застрахован. Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт