Да замина ли или да остана тук и да си подредя живота?

• 6 373
  • 76
  •   1
Отговори
# 15
Не е задължително да изплискат наведнъж. Аз също имам недоносено дете. Моите води започнаха да изтичат 29 седмица и успях за удържа още три.

# 16
Благодаря, sigma!

# 17
СЪжалявам за бебето! Останалото обаче е потресаващо. Неграмотнист, поредица от безумни изботи, поредица от една и съща грешка, повтаряна до безкрай.
Заглавието дава две опции, но първо оправи приоритетите и мисленето си, после животът ти ще се нареди, тук или там, няма особено значение.
Мисля, обаче, че ще ти е много трудно да стоиш далеч от него, като нощна пеперуда до лампа си, та по-добре замини и стой далеч.

# 18
...моля за съвет да замина ли или да остана тук и да си подредя живота

Как точно си представяш това подреждане на живота? С него? Забрави.
Нищо няма да подредиш, просто ще продължиш да настъпваш същата мотика до безкрай.

# 19
Щом досега сама не си се убедила, че този мъж е боклук, какво очакваш от форума? От всичко написано явно само физически не ти е посягал, но дори и това да се случи, ти пак ще му намериш оправдание. После обществото трябвало да прави не знам си какво, за да не живеят жени и деца в риск. Нормална жена щеше да приключи нещата още на момента с откраднатите пари от картата заради хазарт.

# 20
Добре, дотук имаме хазартен тип, наркоман, психически насилник и лентяй. Не разбирам каква е дилемата? Какво им обичате на тези мъже, как е възможно да изпитваш чувства към човек, който те съсипва по този начин? Стокхолмски синдром е това.
Искрено съжалявам за загубата ти, това е нещо страшно и не го пожелавам на никого! Млада си все още, животът е пред теб, но на друго място и с нов човек до теб. Дай си време, работИ, развивай се, пътувай, радвай се на живота си, не е необходимо в него да присъства непременно някакъв неудачник, когото да носиш на ръце.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 00:26 от mariamp28

# 21
  • Лавал-Пловдив
Заминавай по най-бързия начин, блокирай го отвсякъде и никога повече не говори с него. Ако не го направиш сега ще съжаляваш цял живот, а животът е само един и минава прекалено бързо, за да го пропилееш по такъв индивид.

# 22
Заминавай по най-бързия начин, блокирай го отвсякъде и никога повече не говори с него. Ако не го направиш сега ще съжаляваш цял живот, а животът е само един и минава прекалено бързо, за да го пропилееш по такъв индивид.
така е съгласна съм напълно просто реших да поискам съвет защото е много лошо когато си с някой който ти промива мозъка и според него ти имаш вина за случващото се но тук бях нападната въпреки че се извиних за това че съм писала толкова зле заради състоянието в което бях да питам дамите от тук ако са погребали бебето си направили са им толкова гадни неща и на ВЕЛИК ден стоят и плачат сами в една стая ще напишат ли всичко по ред и правилно и ще имат ли изобщо сила да пишат то не бяха забележки за запетайки и дълги изречения то не беше дали сме от ромски произход просто за пореден път разбирам че няма вече човечност в хората

# 23
Е, хайде сега..... Почти всички отговори са съпричастни, а всички изказват съболезнования за бебето ти. В момента си в депресия явно и не можеш да приемеш градивната критика относто мъжа. Бягай от тази токсична среда и не се обръщай назад. Ако има как да заминеш в чужбина, не се чуди. Времето и разстоянието ще те излекуват. Пък и си млада, имаш още много неща пред себе си за постигане, вкл. и семейство.

ПС: Може да ползваш поне малко препинателни знаци и отделни изречения. Иначе постовете се четат трудно и се губи смисълът. Не го казвам с лошо, както и другите, просто препоръка...

# 24
Е, хайде сега..... Почти всички отговори са съпричастни, а всички изказват съболезнования за бебето ти. В момента си в депресия явно и не можеш да приемеш градивната критика относто мъжа. Бягай от тази токсична среда и не се обръщай назад. Ако има как да заминеш в чужбина, не се чуди. Времето и разстоянието ще те излекуват. Пък и си млада, имаш още много неща пред себе си за постигане, вкл. и семейство.

ПС: Може да ползваш поне малко препинателни знаци и отделни изречения. Иначе постовете се четат трудно и се губи смисълът. Не го казвам с лошо, както и другите, просто препоръка...
Добре ще слагам препинателни значи щом е толкова голям проблем.Че съм в депресия в депресия съм,но това няма общо с критиката съм него на ясно съм какъв нали заради това приключвам с него. Начина по който се изразиха към мен не е ок не към него. На чужд гръб и 100 тояги са малко попринцип. Поисках съвет никого не искам да обидя очаквах просто разбиране нищо повече. Колкото до чужбина имам къде да отида както казах там съм живяла и учила!

# 25
Какво значи "просто разбиране"? Да, хората те разбраха и затова те посъветваха да си грабнеш чантата и да не се сещаш повече. Не знам какво повече от това очакваш!?! Дори имам чувството, че имаш нужда от отрезвителен шамар, за да спреш да се изживяваш като жертва на съдбата, а да продължиш живота си! На почти 30 години си, а звучиш като 13-годишна. Вземи се в ръце, заминавай при майка си и не се обръщай. Предполагам жената ще те подкрепи в този труден момент.

ПС: Писането грамотно не е наше изискване, а уважение към събеседниците и най-вече лично към себе си.

ППС: Може да звуча остро, но, повярвай ми, не е достатъчно!

# 26
като цяло в онлайн пространството по-скоро е да срещнеш критики, а не утеха
Но понякога това всъщност е нужно за да се сепнеш и да излезеш от коловоза

Някъде бях прочела един израз “ Съчувствие ли искаш или решение”

Боже, от четенето на този форум почнах да се притеснявам, толкова много жени пишат, които са използвани или им е оказан психически тормоз

дано срещнеш добър мъж , да те цени и пази

# 27
като цяло в онлайн пространството по-скоро е да срещнеш критики, а не утеха
Но понякога това всъщност е нужно за да се сепнеш и да излезеш от коловоза

Някъде бях прочела един израз “ Съчувствие ли искаш или решение”

Боже, от четенето на този форум почнах да се притеснявам, толкова много жени пишат, които са използвани или им е оказан психически тормоз

дано срещнеш добър мъж , да те цени и пази
За съжаление е така. Благодаря ти ! Всяка една жена заслужава мъжа до нея да я цени и пази, лошото е че вече е много трудно да се намери такъв.🙏

# 28
Не е трудно авторке. Но първо трябва ти сама да започнеш да се обичаш и уважаваш.

# 29
,,Добре, дотук имаме хазартен тип, наркоман, психически насилник и лентяй. Не разбирам каква е дилемата? " добавяме присъствието на бившата и негативизма на неговата рода...
Доколкото разбрах и майка ти не е възхитена от теб, така че бягай надалече но не и при нея.
Скъсваш всякакви контакти със всички роднини и познати и започваш някъде живота си НАНОВО! Докато не се стабилизираш и не намериш себе си НЕ ПОДНОВЯВАШ ТЕЗИ КОНТАКТИ, АБСОЛЮТНО С НИКОЙ! Пълен рестарт.

Общи условия

Активация на акаунт