Испания

• 40 905
  • 680
  •   1
Отговори
# 675
  • Мадрид / София
Момичета и друг въпрос -  случайно да сте срещали  ваучери за Намаление за Порт Авентура - имам предвид на стоки или в супери или бензиностанции , или пък към някоя банка ...това което го има в интернет го проверих и излиза абсолютно същата цена като в техния сайт . Питам защото преди няколко години например , стояхме на опашката В Био парка във Валенсия ..на такията нямаше намаление и в интернет също  , но един човек сподели че в местния Карфур при покупка над 50€ дават ваучер 2х1 за вход във въпросния парк ..и така мн хора излязоха от опашката (ние не , че с 2 деца беше сложно - паркирай , разпаркирай , количка и т.н. ). Та за такива оферти питам
Днес взех 2 бр от аптеката, но са за Фауния, Аквариума и Зоо. Аз съм в Мадрид. Ако някой ги иска да казва.

# 676
Здравейте,
Някой може ли да ме насочи, къде мога да получа информация дали се провеждат безплатни курсове за изучаване на испански за емигранти? Ако някой случайно има информация за Navalcarnero/ Mostoles (Madrid).
Благодаря!

# 677
  • Euskal Herria
Питайте в кметството, имат програми.
Не съм в Мадрид, но не вярвам да е по-различно отколкото тук.

# 678
  • Мадрид / София
Здравейте,
Някой може ли да ме насочи, къде мога да получа информация дали се провеждат безплатни курсове за изучаване на испански за емигранти? Ако някой случайно има информация за Navalcarnero/ Mostoles (Madrid).
Благодаря!
Навремето посещавах един такъв (нямах нужда да уча, но за да се махна за два часа от къщи) в едно училище за възрастни ( това в Алкоркон). Но случайно го разбрах минавайки оттам. Действително питай в кметството би трябвало да знаят къде има такъв.

# 679
Днес взех 2 бр от аптеката, но са за Фауния, Аквариума и Зоо. Аз съм в Мадрид. Ако някой ги иска да казва.

дали случайно може за мен един. ще сме в мадрид почти 2 седмици и ще заведа звяра в parque de atracciones, но ми се искаше да допълним с посещение отново на фауния или зоопарка.
пиша и лс за всеки случай

# 680
  • Мадрид / София

дали случайно може за мен един. ще сме в мадрид почти 2 седмици и ще заведа звяра в parque de atracciones, но ми се искаше да допълним с посещение отново на фауния или зоопарка.
пиша и лс за всеки случай
За съжаление веча са подарени.

Общи условия

Активация на акаунт