ОКТОМВРИйче мъничко в коремчето расте, очакваме пола да се разбере 💓👶💙"

• 50 322
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Понеже ми е първа бременност и всяко нещо е ново за мен, затова така разпитвам за наглед елементарни неща. Поуспокоих се, че не е чак толкова нетипично, колкото си мисля.

# 556
То на повечето ни е първа, ама като срещна някоя позната или клиентки в магазина, всички ми викат "горко ти" 🤣..А и вече всички ме питат до кога ще работя, и че ми е време да си седя вкъщи хахах.

# 557
При мен пък забелязвам много нови разширени вени по краката... Аз по принцип съм предразположена към тях, но май ще трябва да взема мерки след раждането.
Днес се претеглих - качила съм още едно кило..бях 58 в началото, сега съм почти 66 кг. Много бързо наддавам и почти никоя дреха не ми става от гардероба.

# 558
В София още не е някаква жега,та се ядва,а и мисля лятото на климатиче вкъщи да си го изкарам и по най-големите жеги да не излизам.Аз съм лятно бебе и много обичам лято и нямам търпение да дойде. Да не се изказвам много,де-предната ми бременност бях най-голяма зимата в едни снегове по 1 метър,сега ще видя другата крайност.

Малко на друга тема-ако на някоя от вас в някакъв момент или вече са й предписали да пие Сорбифер,подарявам 2 опаковки,като от едната съм изпила 5 хапчета,не ми понесе и минах на друг препарат. Най-удобно ще е някоя ако е в София,иначе доставката ще струва колкото самия Сорбифер🥲,където и да сте,де,ако прецените,че ще ви върши работа-свиркайте😊

# 559
Здравейте и от мен ☺ Не съм се включвала отдавна, но ви следя. Вчера бях на ФМ и всичко е наред с моето момченце, плацентата ми е високо и шийката на матката ми е 4см. От 2 седмици пия магнерот 3х2 и нош па 3х2, защото имах болезнени контракции, но отминаха.
Аз съм нетърпелива и покрай промоциите купих кошче nex to me на много добра цена и чаршафчета и завивки. Дрехи май няма да купувам много, защото имам от сина на сестра ми, но той беше лятно бебче и може би ще трябват някои по-дебели гащеризончета.

Аз съм от София и нямам търпение интук да се загрее времето, но май не се очертава скоро 😢.
Вие планирали ли сте почивка на море и какво мислите за влизането във водата, също така с цял бански или с половинки ще сте и от къде си ги закупихте?

# 560
Аз не съм мислила за море, по-скоро за балкан и хладина си мисля😃
Кокосче аз мисля, че за сега си си добре.За 5 месеца с близнаци-7 км са си добре.Важното е да се чувстваш добре 😊
Една приятелка в момента е в 4-ти е +8 до сега хаха

# 561
Привет момичета,
Включвам се и тук с малко информация, която може да е полезна, защото ще излиза и в търсачката.
Бях споменала, че имам топчета по краката още от началото на бременността. Оказа с Еритема нодозум. След всички изследвания АГ ме изпрати на кожен лекар, който категорично потвърди диагнозата. Каза, че се случва в 5% от бременностите без да има друга причина. Лекува се с кортикостероиди, но понеже съм бременна ми изписа Калиев йодид и елоком крем за мазане. Краката трябва да стоят на високо, повече почивка и студени компреси. Заради еритемата ми се подува и кракът, който е по-засегнат.
Като цяло няма да има отражения, най-вероятно ще мине след като родя, просто ще трябва да си търпя петната и подуването ...

# 562
Полезно инфо Mir Hands Plus1 благодаря!

А някоя мама, която знае пола проверявала ли е по китайски и разни други календари дали ѝ съвпада?
В началото от пусто любопитство изчетох супер много сайтове Grinning
Естествено, звучи като пълни глупости, но ми беше интересно.

# 563
Аз проверявах всевъзможни календари, на повечето места излезе момиче, аз също си мислих, че ще връзвам панделки, но е абсолютно сигурно, че е момче.

# 564
И при мен китайският календар не позна - по него съм за момче, но и ние имаме снимково доказателство за девойка. ☺

# 565
При мен по няколко календара и таблици излезе-момче, а всички на които казвам, че все още се крие ми казват момиче.Познати все ми гледат корема-момиче.Сега другата седмица ще разберем дали някои от тях са познали 🤣

# 566
Дано се покаже и вашето вече Hug

Аз проверявах по всевъзможни сайтове, и само в първия на който попаднах пишеше момче. Задават се години и на двамата родители и месеца на зачеване.
Иначе по китайския и всички останали беше момиче.
Само че, попаднах на интересна информация според която китайците не изчисляват възрастта като нас от раждането на човек, а от зачеването. Тоест ние се раждаме и вече сме на 1 година според тях. И като си преизчислих годините според техния метод ми излезе момченце Grinning
А това никой не го обяснява и после не никого не му излиза вярно Joy

# 567
Дайте ми линк,да се върна в групата във вайбър,но не обичам принцип ,да се натрапвам и от 50-60 жени ,нормално на някой нещо ,да не му изнася.

# 568
Здравейте, момичета. Всичко е наред с моето октомврийче, но ме гложди мнението на двама доктори. Единият сигурен, че е момиче, а другият, че е момче. Живея в Англия и тук твърдят, че е момче, но лекарят в България каза друго. Моля за вашето мнение. След месец съм запазила в частна клиника, защото ехографските прегледи приключиха.

# 569
Еми, ако е това на което ми прилича, ще е момче 😃
Но от ехографски снимки не разбирам аз ..

Общи условия

Активация на акаунт