Шестокласници 2023/2024

• 32 017
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ветрило, че то ако е 25-та, голямо прецакване ще бъде - хем НВО, хем край на света 😁.
Ама като гледам майския ден навън...като нищо ни избива на ледников период.
Но горе главата, човечеството (може и не цялото, де) ще преживее и ледников период.

# 121
Грешка! 2025 почва периода, края 2045г.

Само го бъзикам моето, да каже на учителя по география, че скоро Земята ще се завърти на 90%.Горкото гледа ме подозрително и ми заяви, че не смее.

# 122
От 1999 година насам няколко пъти обявяваха края на света и все се разминава.... Хич не вярвам вече. Трябва да ме удари някоя огнена топка или метеорит, за да повярвам. Grin

# 123
Споко, ние българите нали сме 50 години назад във всичко, та и краят на света ще настъпи доста по-късно при нас Stuck Out Tongue

# 124
  • София
Слушам аз... но явно вашият класен специално вас е плашил Simple Smile
Ааа, не, не е само той Wink Ама пък като се има предвид профилът, става доста реална заплахата, хахаха

Не искам от сега да мисля за 6 клас, че ще ми призлее. От пети ми се гади, за по-натам не ми се мисли...
iana28 е казала... после си трябва вино... бЕло Wink

Мирта, вярно си беше това за 10-ти клас, колкото и невероятно да звучи на хората с по-малки деца.

Желязно ветрило, той и оня плоскоземеца звучи много убедително Wink

# 125
Значи...за да съм в тренда, май трябва да си купя "винпром" или поне абонамент за бЕло и червено. Днес така ми е изпилила нервите, че... щях да й извия врата. И накрая: "Мамо, дай "гушка"! Ама че аз съм "на черешата"... Ужас е. С баткото не усетих така прословутите 5-6-7 клас. Ама това ще ми го върне тъпкано!

# 126
  • София
Да ви се оплача тук, че ще ме разберете. "Без домашно" по география, защото картата й била "грозна" - еми никога няма да се оправим, никога... Цял час я оцветява детето, а смея да твърдя, че е добра по рисуване...

# 127
  • София
Да ви се оплача тук, че ще ме разберете. "Без домашно" по география, защото картата й била "грозна" - еми никога няма да се оправим, никога... Цял час я оцветява детето, а смея да твърдя, че е добра по рисуване...
Е, да бе.. това не е без домашно. Детето е с домашно. Ако учителят има забележка по него е друга работа.

# 128
Ох, много ми е кеф така.....не било "хубаво"!

При нас учителят по рисуване има странни критерии. Смея да твърдя, че моят рисува добре и старателно за възрастта си, обаче рисунките му не биват харесвани.

# 129
  • Варна
Ох а моето гардже в художественото училище какво да каже. Не му взели картината за изложбата, защото имало хора на нея. Това ги карат да рисуват в момента, това е нарисувала. Сега пък що имало хора. Щели да я вземат, ако нарисува нова до утре. Картина 35/50 см за един следобед, заедно с домашните. Ще я видим как ще е днес следобед.

# 130
Когато почнат реално да ги учат на рисуване, а не да се задават просто теми "нарисувай еди какво си" може да имат претенции към резултата. Далеч преди да стигнем до частта с таланта.

# 131
Божеее! И накрая един залепя банан със строителна лента на стената Simple Smile
Despina Често децата са по-талантливи от учителите. И често едно такова поведение като във вашия случай ги демотивира децата.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 10:15 от Devil_Rose

# 132
  • София
Ох, много ми е кеф така.....не било "хубаво"!

При нас учителят по рисуване има странни критерии. Смея да твърдя, че моят рисува добре и старателно за възрастта си, обаче рисунките му не биват харесвани.
На Ралито рисунките винаги имаха малко точки на онова състезание на началните учители Satisfied Като се има предвид, че тя рисува доста добре за възрастта си, по-добре от сестра си на същата възраст. Сега сестра ѝ, студентка в НХА учи паралелно и педагогика и се надявам да се прояви като интересен учител по Изобразително и децата да я харесват Simple Smile

# 133
Все си мисля, а и друг пък съм коментирала, че предмети като рисуване, трудово, музика и физическо трябва да отчитат старанието на децата. Това, че някое дете не се е родило атлет, художник или с музикален слух, не значи, че не се старае. Това не са неща, които да се научат като география или математика.

# 134
  • София
География! Карта оцветявала!

Общи условия

Активация на акаунт