Шестокласници 2023/2024

• 32 147
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Днес я експедирах да си вземе комплекта учебници. Взела го, скъсала една торба от тежестта им, дали й втора, и нашата с целия си акъл хукнала с тях на пазар - търсила си шнола. 😡 Ще ме умори. После - боли ме ръката. Ш'та боли я...
Снимка - ще слагам една отпреди 2 години - не си прилича много-много, ама.... нямам нерви да я карам да ходи да се снима. То ще са прически, дрехи....
Вчера я хванах да пробва дрехи - резултата е плачевен - ще обновяваме гардероба / за мое съжаление /.  Нашата само потрива ръце и чака да ми преведат заплатата - да ходи на Мол.😈👺
За отстъпката - около 15-20% е / зависи от издателството /.

# 571
  • Бургас
Не съм се интересувала нито миналата, нито тази година каква е отстъпката, но колкото и да е минимална, говорим все пак за 25 комплекта помагала, та пак е нещо. Добавят я после към парите в касата.

# 572
Мак към 20 лв на дете , които излизат толкова 15-20%.

# 573
Момчетата явно са си така като чета/слушам от приятелки. Всичко със зор.
И в последният момент превод по АЕ - щото до сега си почива, че му е малко почивката. Няма да го карам да го преписва, аз нямам нерви за това.
По Математика задачите като при paulieM - почна едно към гьотере. Върнах го, накрая писа на чернова и след проверка на  белова. Сам стигна до извода лошата работа - двойна работа.
Настроения колкото искаш. Оправяло се положението после казват хората Simple Smile

# 574
.... Оправяло се положението после казват хората Simple Smile

Кога това ? Simple Smile

# 575
.....май никога!

# 576
  • София
Към 10ти клас ще се оправи положението. Joy

# 577
# 578
# 579
  • Бургас
Дотогава яко ще се алкохолизирам аз... щото не се търпи това, още повече от Лъв...

# 580
Да не ви стресирам, ама момчетата и в 11 клас още не се оправят.

# 581
Да извадим алкохола! Напред науката е слънце! ОМ! Wine Glass

# 582
  • София
.... Оправяло се положението после казват хората Simple Smile

Кога това ? Simple Smile
Към 10-ти клас 😆

# 583
Подготвихте ли се психически за дните след петък?

Аз не съм.....

# 584
Здравейте. Ми и аз не съм готова, но ще трябва да инвестирам доста в разкрасителната индустрия. С тия побелели коси...

Общи условия

Активация на акаунт