Шестокласници 2023/2024

• 32 150
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Аз бях готова да го изритам към училище още в средата на август Satisfied Ама той не е WearySweat Smile

# 586
Моичкият каза, че иска да почва училище, че да се отърве малко от мен. Trollface

# 587
  • София
Аз просто не знам как ще ставаме сутрин рано.

# 588
Както миналата година - със зор. Подозирам, че другата седмица ще дреме в клас. Както свикна лятото да си поспива.....

# 589
  • Варна
  От 01.09 алармата ни буди в 07:00. Днес сам стана в 06:40, че и мен събуди...

# 590
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, при наборката ще е проблем ставането. През лятото свикна да ляга късно и да си поспива сутрин. От другата седмица ще има зор, пак добре, че училището й започва от по-късно. Вълнува се, защото ще бъде в нова сграда, същевременно се притеснява, че ще й е трудна година. Плюс хормоните, които я лашкат от кисело настроение до еуфория. Понеже вече съм го минала това с каката, сега доста по-спокойно приемам тези амплитуди на настроението.

# 591
Тъкмо му заредих картата за ГТ и видях, че трябвало до края на октомври да се отиде на място в офис на ГТ, за да се продължи преференцията за ученик. Нещо онлайн да се потвърждава не са ли измислили....?!?

# 592
Тъкмо му заредих картата за ГТ и видях, че трябвало до края на октомври да се отиде на място в офис на ГТ, за да се продължи преференцията за ученик. Нещо онлайн да се потвърждава не са ли измислили....?!?

Не, искат уверение или ЛК заверена от училището... без коментар.
Тази година ще го пращам сам да се оправя, няма да ходя аз да се занимавам.

# 593
Тази преференция от 15 лв , не беше ли някакво временно намаление - аз помислих , че за това става дума и се зачудих ...но ще мина да  покажа ЛК,когато имам време.
Класа на набора са се организирали с общ букет и нещо друго, аз днес минах през Л за 2 саксийки за малката , снимки имат, всичко уж е накупено - ЛК, здравни карти и т.н. - само трябва да се заредя пред личната с двамата някой ден - а може и петък дори ,след тържествата ..ще го измисля ,че е лудница по това време на годината при нея Cry
Очния и зъболекаря ги отлагам с 1-2 седмици поне ...и каквото мога ще отложа за по-нататък.
Със ставането ще е интересно и при нас ,и при мен дори...свикнах и аз да си доспивам сутрин ,а колегите са ми готини и започват да пишат и звънят след 9-10 Wink Wink Wink

# 594
  • София
Преференцията за 15-те лева действително е временна, мисля, че е до началото на януари 2024, тъй като гласуваха допълнителни пари миналата година от държавата към общините за транспорт.
Имаше обаче възможност да се закупи за една година напред и тогава ползваш като за 15 лв. на месец...но ще трябва да проверя, тъй като ми се върти в главата да го направя...и да я изгуби, после се възстановява пластиката, тъй като е персонална.

# 595
Е, то иначе беше 20 лв. Може би ще я оставят така (15 лв), понеже пък до 10 г. за децата се отпуснаха напълно безплатни карти.

# 596
  • Бургас
Да извадим алкохола! Напред науката е слънце! ОМ! Wine Glass

Още на родителската среща бях готова да го извадя.
Трудна година ще бъде. Имаме нови учители. Едната госпожа по руски е рускиня, не ми хареса изобщо. Дано греша. Проблемният ни учител пак ще ни преподава. По математика ще е нова госпожа,младичка,строга,да видим. Моля се да преподава добре,разбираемо и децата да я харесат. По английски нов господин,който бил супер начетен,имал школа и незнам си какво що.
Моля се на спокойна,здрава и успешна година!
Купила съм само тетрадки,химикали и други канцеларски неща. Помагала още нищо. Добре,че от батко му имам няколко,които ще свършат чудесна работа.
Наздраве! 🍻

# 597
  • София
Сега се оказа, че утре трябвало да се явят в училище, за да си вземат учебниците. На кого му хрумна тази тъпотия, не знам.Close

# 598
  • София
Ние имаме родителска среща обявена за 14-ти и класната изрично е написала да носим здрава чанта за учебници...

# 599
Нищо не знам.
Не мога да се логна във феъсбук акаунта..за да видя в групата.
На сайта на училището мъртвило.
В школо също нищо.

Общи условия

Активация на акаунт