Пъзели 54

• 24 749
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
А много интересно.. аз пък си мислех, че ще побързат да ви го изпратят, за да може и вие да се запознаете по-обстойно с картинката, както и другите двама участници, които са автоматично допуснати до финал.
Сега възниква въпрос дали нарочно се бавят да ви го изпратят в последния ден и какво целят с това?
/отделно, че е малко рисково, при положение, че куриерските пратки понякога се замотават, а и не се знае като отворите кашона, да не се окаже, че са ви сложили по грешка някой миналогодишен Равенсбургер. А след като пратката дойде в последния ден, няма да има време за реакция, за повторно изпращане и т.н.
- Това означава ли, че при объркана пратка автоматично ще ви класират за победител? }: - >

# 556
  • София
Някой може ли да ми обясни каква е тази глупава политика на Озон да таксуват 5 лв. за доставка до офис на куриер при достигната сума за безплатна доставка? Много ме издразниха! Не съм поръчвала от години, винаги ли е било така?
За София, логиката според мен, е че до адрес пратките се доставят от куриерите на озон. Те си имат собствени автомобили и куриери. А при доставка в офис на Еконт или Спиди, вече минават през външен, затова се плащат.
 Аз си плащам с карта в момента на поръчката, давам служебен адрес и ако не съм в офиса, когато пристигне моля някой да ми приеме пратката.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 06:51 от gurgolina

# 557
  • Тополовград
и още един

# 558
Мария, тези плетачки са чудесни.

Още малко остана и ще е финала. Айде, нямам търпение да спечелите. Innocent

# 559
Става въпрос за Пловдив и просто не мога да хвана логиката защо е по-скъпо. Единственото, което ми идва наум е, че им е по-скъпо пратката да заема място в офиса, отколкото да се достави от куриер на адрес. Което все пак не ми се струва възможно.
Някой може ли да ми обясни каква е тази глупава политика на Озон да таксуват 5 лв. за доставка до офис на куриер при достигната сума за безплатна доставка? Много ме издразниха! Не съм поръчвала от години, винаги ли е било така?
За София, логиката според мен, е че до адрес пратките се доставят от куриерите на озон. Те си имат собствени автомобили и куриери. А при доставка в офис на Еконт или Спиди, вече минават през външен, затова се плащат.
 Аз си плащам с карта в момента на поръчката, давам служебен адрес и ако не съм в офиса, когато пристигне моля някой да ми приеме пратката.

# 560
Jenaiassez, и в Пловдив Озон доставят с техен  куриер до адрес.

# 561
Ravensburger 1000, Mediterranean Malta

Леле загубила съм тренинг. За последния месец с пътуванияни празници - само великденските зайчета и този...

Друго си е да си бил на мястото обаче:

Скрит текст:

# 562
  • София, България
Aaaa..., много е красив този Равенсбургер, не съм го виждала никога.

# 563
Търсех нещо конкретно с Малта и само него намерих. Не знам дали не е някоя по-стара серия, май беше последна бройка като го поръчах. На живо цветовете са по-хубави естествено,  а парченцата много ми харесаха на допир.

Не е много труден, но нещо не бях в настроение и си го мотках цяла седмица...

# 564
Шоколадова сюита
1000 части
Вретено по фотография на Ивелина Чолакова

# 565
Ravensburger 1000, Mediterranean Malta

...
Друго си е да си бил на мястото обаче:
...

Леле, много яко Hands Thumbsup

# 566
  • София
Добро утро! Чичо Емо донесе пратката, тъкмо сутринта прибрах последния нареден и той донесе новите Simple Smile

Този Good puzzle завърших:

Вкъщи няма никого по цял ден... Ако поръчам до вкъщи и няма кой да приеме пратката, ще я пратят ли до най-близкия офис или ще я върнат?
Питах (за Спиди) - преди да дойдат, звънят по телефона и този разговор минава през системата им. Ако вдигнеш и се разберете нещо, получаваш нотификация от системата за уговорената нова дата или други опции. Ако не вдигнеш и те няма на адреса, се счита, че не си отговряш на котактите и пратката ти отива в най-близкия офис според адреса ти (системата не винаги нацелвала най-близкия офис обаче). Предполагам, че пак ще получиш уведомление (обикновено във Вайбър).

# 567
FreshBreeze, прекрасна е Малта, препоръчвам на всеки, който не е ходил. Има по много неща за разглеждане  и вършене за всички интереси, който можеш да измислиш... Wink

ToniShu, как е този Good puzzle като качество? Този ми е в любими, а преди няколко дни пристигна друг на марката и честно казано без да съм го нареждала, вече виждам доста кусури. А цената не е малка...

# 568
  • София
Спиди, пращат съобщение с линк, когато отвориш този линк можеш да пренасочиш пратката до офис, до сега винаги съм можела да избера кой офис, пренасочването ми е било безплатно. Нямам представа дали ще е безплатно, ако не го направите през линка, а кажете на куриера да я остани в офис.
При Еконт веднъж пренасочих, но там се плаща нова доставка все едно.

# 569
  • София

Птичарката, трудничък изглежда този Smile И с тези нестандартни части ...

FreshBreeze, аз предпочитам нестандартните части. Така редя хем по цвят, хем по форма едновременно. Явно мозъкът ми регистрира стандартните части като монотонни и това ме затормозява. А колкото до трудността - на живо има нюанси. Не е лесен, но в нито един момент не ме изнерви. И все пак е добре, че вече бях наредила няколко пъзела, преди да стигна до него, че ако това ми беше първият хилядник...

Общи условия

Активация на акаунт