Домашното насилие – тема №4

• 147 126
  • 2 309
  •   1
Отговори
# 585
rf22 Включих се да коментирам по темата с какво е виновна държавата.
С това, че и разделени абсолютно нищо не му пречи да ходи да си я пребива, че и децата. Стига да е леко, все пак, най-много средно. Като е прокурор може пък и тежко да може, не съм пробвала.  Максимум във форума да пуснат тема, да си пишем:) Няма да му се случи нищичко, няма дори да го уволнят, кръгло, голямо нищо.

Cuckoo  Минали са около 10 години, от моя случай. Нищо не се е променило/подобрило в нормативната уредба, опитвам се да следя какво ново. Може и да съм пропуснала нещо, ама едва ли някоя кардинална промяна ще е.

# 586
Анонимна, това не го отричам, но все пак не си отишла да живееш при него още 10 години и да му родиш още едно дете, ей така от страх.

# 587
  • here and now
Как очаквате да се промени нормативната уредба, при положение, че "законът (прокурорът)" упражнява домашно насилие?
Ако ни бъде наложено от ЕС, то няма кой да го прилага на практика, защото полицаят който ще дойде при сигнал е много вероятно да е понатупал жена си предната вечер.

# 588
rf22
Те имат излишна енергия, добре е такова дете да има повече физическа енергия.

Като дете бях буен, бях счупил носа на съученик във втори клас защото ми скъса хубавото кожено яке. След години известно време ходене на фитнес с редовни тренировки, енергията и буйният ми нрав се успокоиха тогава бях по-спокоен млад мъж.

# 589
Колега, точно така решихме проблема, със спорт. Огромната им е енергия се влага в нещо смислено, както и ги карам на работа още на тези възраст.

# 590
Моите се бият от две годишен големия, другия още бебе. По късно и малкия хич не му отстъпваше, може би едва сега се поукротиха, въпреки че пак не е като да не се случва.
И аз колкото бой съм изял като малък и по голям, от по голям брат и в училище, помня в 6 или 7 клас класната ми ме направо ме смля за някакво провинение. И кво от това - не го възприемам като нещо кой знае какво. Бой съм ял и от жените, с които съм бил, че и някои от само приятелките. Баси като се замисля имам истински профил на жертва на домашно насилие...
Но както казах не го възприемам като нещо изключително. Освен това в истински бой повечето хора при първия удар се шокират или стават жертва на страха си, докато психически подготвен човек може да се бие докато има физическа способност, както и да взема адекватни преценки за действията си- да се бие, да избяга или да преговаря.

Това е супер странно, освен ако са били някакви сексуални практики, иначе не мога да си го обясня. Изключително е и още как.

# 591
  • София
Това е супер странно, освен ако са били някакви сексуални практики, иначе не мога да си го обясня. Изключително е и още как.
Е, наскоро в Смешките от форума припомниха тема от 2011 и култов пост в нея  
rf22, надявам се, че не си бил въпросният колега
https://bg-mam.ma/p/624078/20458412

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 14:10 от Cuckoo

# 592
Е, наскоро в Смешките от форума припомниха тема от 2011 и култов пост в нея  
rf22, надявам се, че не си бил въпросният колега
https://bg-mam.ma/p/624078/20458412
Хахахахааахахха това ми оправи деня! Истина ли е? 🤣🤣🤣

# 593
  • София
Не знам, през 2011 съм гледала малко дете и вероятно съм висяла само в майчинските форуми, а виж какво ставало междувременно.
Наскоро го прочетох и сълзи ми текоха от смях

# 594
А не, не съм аз Simple Smile
Не ми се е случвало, ама след двата шамара и хващам ръцете, надупвам я и ще види едни хард изпълнения. Младежът явно е бил неподготвен за този вид дейност, мен обаче не може ме трогна със шамари
Иначе при мен ги докарвам до лудост извън леглото, за това ме налагат. Някак си ми се отдава да дразня ей така неусетно. Бившата ми беше споделяла накъде, че освен мен друг не е налагала, а има доста впечатляваща бройка.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 17:18 от rf22

# 595
Дано поне жена ти не те бие.

# 596
Aйде, айде, нали декларира, че теб всички женки са те били? Не спомена за секс, само за бой.

# 597
Могат да го бият и от ревност, като го искат само за себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye
Имаш само поздравления от мен.

# 598
Не мога да си представя да ударя мъж, камо ли собствения си, извън контекста на, хм, някакви ролеви игри при особени обстоятелства, не че ме влекат, но да кажем.

Ама така да му набия един тупаник, пък и той да го разправя така примиренчески Simple Smile

# 599
Aйде, айде, нали декларира, че теб всички женки са те били? Не спомена за секс, само за бой.

Е то едното да не изключва другото?
Ама да, най силно ме е удряла една състудентка, която ме харесваше много, аз обаче нея никак. И си в дразнех само за спорта. Такъв шут ми наби един път, че видях звездички дето се вика. Е нищо не се промени след това, пак ме харесваше, аз пак я дразнех, ама гледах да спазвам повече дистанция.

Общи условия

Активация на акаунт