Щъркелчето тук е вече, мама гушка МАРТЕНСКО човече.

• 23 936
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
О, аз имам толкова много изцедена, сега незнам какво да я правя 😅

Дневници има ,но са на френски ,а аз бъкел незнам 😂 Ако е на фламандски или английски ок, но френския много ми куца 😁

# 241
Да, на фламандски - аз за това не съм го почнала още 😆😆  

Иначе днес за трети път ми се случва:
- една мама във февруарските група спомена зъби, аз написах е как зъби?? И хоп - и при нас зъби,
- тук кат уоман спомена болки в гърба и аз и написах "о да, нормално, от тежестта" и бам, снощи по време на нощното хранене надигнах "дребния" и така се сецнах 😆🙈🙈
- днес цял ден проповядвам за писането на будните интервали и нашият герой стоя буден 2 часа и 20 минути!!! Игра игра смя се гука, накрая му направих млякото както си е по график, и докато стигне "дъното" заспа толкова дълбоко, че даже не мръдна докато го местих от дивана в хола на спалнята 😆😆😆

Хайде някой да се оплаче , че е спечелил джакпота от тотото, че да му напиша нещо от сорта на "е не, ей така прави", че и на мен да ми се падне 😆😆 досега за каквото се изкажа като много знаеща и бам, на мойта глава идва 🙈🙈

Алисе - това беше в кутията на BabyDump - регистрираш се на сайта, получаваш имейл с бар код, и в най-близкия магазин ти го дават:

# 242
Алисе, ето линк към страницата ѝ: Lucie_, днес и при нас малко се обърка графика с бебка, но то няма как всичко да е под конец Grinning

# 243
Благодаря за линка ❤️

Люси ,мисля че имах нещо подобно. Трябва да проверя при документите от болницата, изобщо не им обърнах внимание 😅

# 244
Мами, мислите ли да ходите това лято на море с бебетата? Аз мисля и премислям, но малко ми се вижда бебе на 4-5 месеца и да го изтипосам на плажа в тези жеги. Още повече,че нито море ще видя като света нито ще си почина на чужди място. 🤔

# 245
Захарно петле, аз мисля да пробваме да идем на море. И без това съм с проблемна кожа и ми е забранено слънце от 12 до 4 или 6. Т.е. ще ходим на плаж рано сутрин или вечер. Бебето ще си е в количката и намазано със слънцезащита 50 фактор. Ще търсим сенки и ще вдиша морски въздух.

# 246
Ние ще ходим на море , бебето ще е на 5м и половина.

Вчера бяхме на ваксина , температура все още няма ,което ме радва.
Утроила си е рожденото тегло 🥳🥳
Тежи цели 6.300кг. 61см.

# 247
Ние смятаме да прекараме повечко време на море и планина това лято. Няма да излагаме бебето на слънце и няма да го мажем със слънцезащитни продукти.
Доколкото знам, дерматолозите препоръчват да не се мажат поне до годинката, дори и с продукти, които производителите дават за 0+.
На плаж вероятно ще ходим рано сутрин и по-късно следобед и ще държим бебо на сянка.

# 248
Аз точно вчера взех от Декатлон дрешки с 50 фактор слънцезащита, защото ние не ходим точно на море, но къщата на ММ е до брега на северно море и излизаме къде с количката, къде с колелета - тази събота ще купим ремарке, в което да возим бебето (миналата събота го избрахме), и шапчица взех, и така - уж сме готови за лятото 🤞

# 249
A къде мислите на море?

# 250
Аз мисля да сме близо до Бургас, за да не пътуваме много от София. Искаше ми се в Гърция, но с малко бебе е рисково...ако се разболее? А и понякога много се чака на границата.

# 251
Ние не сме решили още къде ще е почивката. Искахме в Турция,но е невъзможно тъй като бебето още няма паспорт. ММ си мисли за Слънчев бряг,но на мен не ми допада много .

# 252
  • В твоето съзнание...
Аз точно вчера взех от Декатлон дрешки с 50 фактор слънцезащита, защото ние не ходим точно на море, но къщата на ММ е до брега на северно море и излизаме къде с количката, къде с колелета - тази събота ще купим ремарке, в което да возим бебето (миналата събота го избрахме), и шапчица взех, и така - уж сме готови за лятото 🤞

Lucie_, може ли да сложиш снимки или линк към дрешки и шапчица?

Ние обмисляме да идем в Гърция на море през септември, но още нищо не сме планували. Ще пробвам да организирам някое пътуване по на близо преди това, че да оттренираме какво но трябва и как ще съберем нещата в колата Grinning

Другата ни опция е Северното черноморие, но до там си е доста път и ще видим дали ще се получи. На Юг е някакъв ад последните години и хич не ми се ходи там. Мен освен от слънцето много ме е страх и от многото комари Sad

# 253
Ето това е, което взех на място в магазина - размерът е за 6 месеца, но нямаше по-малки, а и нашият шишко в кръста добре влиза в големите размери.
Не пускам линк, защото не знам дали няма да в подвеждащо с наличната тук стока - но всяка дрешка има добре видим "печат", че 50+ фактор:
От телефона незнайно защо излиза огледално изображението 🙈 името на марката е nabaij

# 254
Прекрасно е Люси и аз ще потърся тук . А за момичета има ли ?

Общи условия

Активация на акаунт