Нашите цветя - обща тема 20

• 42 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Розалинда се казва Simple Smile Взех го и аз след първия поглед. Като дойде време за размножаване ще чупя и пращам колкото имам възможност ако има желаещи Simple Smile

Записвам се в списъка!
Преди години майка ми имаше подобно, но в тъмно червено.

# 481
Pippi, влюбих се в теменужката в жълто и тъмнолилаво 🙂 Тревичката ти е sagina.

# 482
Хора, имам 2 корена пиперки и сега видях, че имаха 2 гъсеници, освен зелените листни въшки, които са ги нападнали. Мислех, че е студено за гъсеници? Прегледах цветята, засега нищо не забелязах, но щом на едно място е имало не съм спокойна. Тъкмо заформят пъпки и много ще е тъпо гъсениците да ги изядат. Та гледайте си цветята, аз наистина не очаквах да са започнали вече гъсениците…

# 483
  • София
Ранобудна,  оранжевее наистина. Заради по- странната окраска го купих.
Госпожа Лаленце, с това подхранвам когато се сетя.
Мушкатите са ти са страхотни!

От Бг. ли си го купи? Опитах се да го открия онлайн,но все чужди сайтове излизат.

# 484
Не, живея в Германия.  Купих го преди месец от Майнау, острова на цветята.
Но пак казвам, до сега 2 пъти съм торила с него, все го забравям. Искам да кажа, че буйния цъфтеж на цветята ми изобщо не се дължи на него.
Предполагам, на българския пазар има също добри подхранващи китките торове.

# 485
Цветята днес Heart

# 486
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте! Има ли някой в Пловдивско, който има вкоренен клематис и би ми продал?

# 487
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте! Има ли някой в Пловдивско, който има вкоренен клематис и би ми продал?

разсадник Нановски https://clematis.bg/category/clematis

# 488
Записвам се в тази прекрасна тема. Тепърва ще облагородяваме двора с повече цветя и имам огромна нужда да черпя идеи от Вас!

Червен божур

Розов божур

И тагетисите цъфнаха. 🤩

# 489
  • София
Днес пристигна красотичка от Natt Kissing Heart

# 490
Малко и от моите балконски цветенца. Надявам се да ви харесат и заредят с приятни чувства.

# 491
Здравейте, много красиви цветя има в темата! Влязох да попитам, дали можете да ме посъветвате за една драцена - имам няколко пръчки на хидропоника, от няколко години вече така ги гледам. Но едната пръчица ми пожълтя на върха; коренът и другата част от стеблото са здрави. Ако отрежа изсъхналата жълта част, ще порасне ли пак, и ще има ли пак листенца?

# 492
  • Варна
Отрежи изсъхналото, да. Имай предвид, че понякога покарва ужасно бавно. Аз имам две драцени - маргината и фрагранс. Фрагранс пуска клонче сравнително бързо, но маргината се мота няколко месеца. Има три разклонения и миналата година ги бях отрязала, защото поизмръзна през зимата. Месец и кусур не тръгна никакъв растеж, аз я изкарах от саксията и я наврях в един черен чувал за боклук, който обаче забравих да изхвърля и си остана на терасата. Още месец по-късно го забелязах, тръгнах да го изхвърлям, но взех, че погледнах вътре и какво да видя - покарала нашата Joy Та я садих пак.

# 493
  • Пловдив
Обожавам божури! Heart Eyes

# 494
Да покажа и красоти в двора ни, отглеждани от майка ми

Общи условия

Активация на акаунт